facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TegelOutlet van Erp - Nijnsel

TegelOutlet van Erp - Nijnsel

Info

Verkoop van wand- en vloertegels. Grote voorraad, lage prijzen.

Geschiedenis

TegelOutlet van Erp al meer dan 10 jaar bekend in de regio en ver daar buiten!

Destijds waren zij pioniers in hun tak van sport en ondertussen een begrip in de regio. Ook ver buiten de Brabantse grenzen weten ze ondertussen de grote voorraad, scherpe prijzen en de goede service te waarderen waar TegelOutlet Nijnsel garant voor staat.
In 2003 begon familie Van Erp in een hal van 500m2 met een partij tegels van 50 pallets. De formule sloeg aan en het assortiment groeide door de jaren gestaag.
Tot op de dag van vandaag zijn ze in Nijnsel niet gebonden aan vaste merken of agentschappen, waardoor ze u als consument steeds kunnen voorzien van de laatste trends en beste partijen tegen de scherpste prijzen.
Om iedereen goed te kunnen blijven bedienen was het noodzaak om in 2009 het bedrijfspand grondig uit te breiden en daarom werd 800m2 toegevoegd.
Dit enerzijds om het inmiddels grote assortiment duidelijk te kunnen presenteren en anderzijds om de voorraad te kunnen blijven handelen, waardoor u uw uitgekozen tegels vaak gelijk mee kunt nemen.
De showroom op industrieterrein Nijnsel is overzichtelijk ingedeeld en bestaat uit een cash & carry gedeelte met partijhandel en een deel met showkasten waar u bijvoorbeeld de laatste Italiaanse designs of parelmoeren mozaïeken aantreft. Deze laatste artikelen zijn over het algemeen binnen een week leverbaar en af te halen, of tegen meerprijs te leveren in heel Nederland.
In twee aangrenzende hallen vindt u een overzichtelijke sortering van grotere en kleinere (rest)partijen en een assortiment van accessoires zoals hoekprofielen, lijm, voegsel en tegel verwerkend gereedschap.
De klant kan dus heerlijk laagdrempelig rondneuzen en desgewenst voorzien worden van advies en informatie.
Om u optimaal en snel van dienst te kunnen zijn hanteert TegelOutlet Nijnsel een (ijzeren) voorraad van 35.000m2 en is er voor iedereen wat wils: van oud Hollands tot strak design en van exclusief tot zeer goedkoop!
Anders dan dat de naam doet vermoeden geniet iedereen dezelfde service, word u netjes voorzien van advies en geholpen bij het (in)laden van uw net aangeschafte tegels.
Om u nog beter van dienst te kunnen zijn en te voorzien van tips, trends en merkinformatie update Tegeloutlet Nijnsel binnenkort haar website www.tegeloutlet.nl. Ook kunt u ze volgen op social media zoals Facebook, LinkedIn en Twitter.
Het liefst begroeten ze u echter in haar showroom om ook u te mogen helpen bij het realiseren van uw woonwensen!



"Tegeloutlet van Erp in Nijnsel is meer dan alleen een tegeloutlet. Met ruime ervaring in het verwerken van keramische wand en vloertegels kunnen we samen met u gericht een goede keuze maken voor uw nieuwe tegelvloer, badkamer of toilet.We beschikken over veel verschillende tegels waar u in de showroom over kunt lopen om te beoordelen of deze bij u past. Ook hebben we badkamer en toilet opstellingen gemaakt.U kunt de gehele klus door ons laten uitvoeren, maar we kunnen u ook van alle benodigdheden voorzien als u de klus zelf wilt uitvoeren of uitbesteden.Kortom: Tegels en Outlet van Erp in Nijnsel heeft alles op tegelgebied en is zeker een bezoekje waard als u op zoek bent naar tegels"
Adres: Handelsweg 14, 5492 NL Sint-Oedenrode
Telefoonnummer: 0413479199
Stad: Sint-Oedenrode
Route: Handelsweg 14
Postcode: 5492 NL



op zoek naar gerelateerd: Tegel outlet Eindhoven, Badkamer Tegel Outlet, Tegel outlet Sliedrecht, Tegeloutlet Deurne, Tegel outlet Den Bosch, Tegeloutlet Rotterdam, Tegel outlet Friesland, TegelOutlet Purmerend
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Huyberts Keukens Huyberts Keukens 237 meter Super blij met onze keuken. Paar kleine foutjes. Maar goed opgelost. Wachten op appar...
Installatiebedrijf P. Voss BV Installatiebedrijf P. Voss BV 344 meter Verwarmings ketel onderhoud al 22 jaar. Prima en vriendelijke monteurs. Door de jaren...
Kruidvat NL Kruidvat NL 2 km Regelmatig zijn aanbiedingen niet verkrijgbaar en de winkel is ook regelmatig een par...
L. van den Biggelaar Installatietechniek B.V. L. van den Biggelaar Installatietechniek B.V... 2 km Van den Biggelaar heeft bij ons alles geïnstalleerd. Helaas is die keuze gemaakt vanu...
Recensies
Top bedrijf, mooie tegels gekocht. Netjes op tijd geleverd. Na anderhalve week kwamen wij erachter dat een doosje van de bestelling alleen maar gebroken tegels had maar hier deden zij totaal niet moeilijk over en hebben ze netjes opgelost.
Niet de mooiste showroom, maar wel heel veel keuze voor een goede prijs en bovendien heel veel tegels op voorraad. Verder deskundig personeel dat goed mee denkt en advies geeft.
Goed geholpen met het uitzoeken van de juiste tegel voor de badkamer en sanitaire ruimtes. Er is een ruime keuze, vriendelijke mensen en nette prijzen. Zelfs enkele maanden na de aanschaf toen de tegels verwerkt waren kon ik nog 2 pakken terugbrengen.
Outlet was goed. Goede prijs. Leggen door de T. O. was goed alleen het achterlaten van het op te ruimen restant was wel erg letterlijk opgenomen. Klaar, los, weg
Ruime keuze, goede kwaliteit
Ruime keuze voor aantrekkelijke prijzen. Vriendelijk personeel.
Wat een geweldige service van Van Erp Tegels. We kwamen daar op een maandag, waarop ze normaal gesproken gesloten zijn, maar de eigenaar was zo vriendelijk om ons toch te helpen, zodat we ons project konden afmaken. Een mooie collectie en goede prijzen!
Prima service! Keuze is een reuze!
Prima prijs kwaliteit verhouding
De mensen zijn super aardig en weten heel goed waar ze het over hebben en ze nemen de tijd voor je. Super service. Echt een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid