facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L. van den Biggelaar Installatietechniek B.V.

L. van den Biggelaar Installatietechniek B.V.

Info

Sanitair - Duurzame energie - Loodgieterswerk - Centrale verwarming - Ventilatie - Constructie

Geschiedenis

L. van den Biggelaar installatietechniek B.V. bestaat sinds 1982 en heeft in 30 jaar tijd veel kennis en ervaring opgedaan in de Installatietechniek. Sinds 2002 is dit familiebedrijf gevestigd op industrieterrein De Kampen in Sint Oedenrode.

Wij zijn actief in de particulierenbouw, projectwoningbouw, renovatie, utiliteitsbouw en agrarische sector. Alle installaties die wij aanleggen en onderhouden zijn duurzaam, energiezuinig en optimaal in gebruik. Samen met onze medewerkers zijn we steeds op zoek naar nieuwe methodes en technologieën om onze producten en diensten nog beter aan te laten sluiten op de wensen en behoeften van onze klanten.

Met een team van 30 gemotiveerde medewerkers wordt er iedere dag goed en professioneel werk afgeleverd. Hierbij staan veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel.



"Van den Biggelaar Installatietechniek is de totaalinstallateur op het gebied van woningbouw, renovatie en service. Als installatiebedrijf uit Sint Oedenrode zijn wij een laagdrempelig en vooruitstrevend bedrijf met een no-nonsense mentaliteit. Wij komen altijd onze afspraken na, werken met de beste mensen en uitsluitend met producten van goede kwaliteit en we lopen met ons installatiebedrijf op het gebied van duurzaamheid ver voorop.Of je nou op zoek bent naar een betrouwbare partner op het gebied van sanitair, verwarming, warmtepompen of ventilatie: wij staan graag voor je klaar."
Adres: Alfred Nobelstraat 1, 5491 DB Sint-Oedenrode
Telefoonnummer: 0413-472108
Stad: Sint-Oedenrode
Route: Alfred Nobelstraat 1
Postcode: 5491 DB


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:00
Dinsdag: 07:30 - 17:00
Woensdag: 07:30 - 17:00
Donderdag: 07:30 - 17:00
Vrijdag: 07:30 - 17:00
Zaterdag: 08:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Van de Biggelaar Gemert, Van DE Biggelaar Eindhoven, Biggelaar warmtepomp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TegelOutlet van Erp - Nijnsel TegelOutlet van Erp - Nijnsel 2 km Top bedrijf, mooie tegels gekocht. Netjes op tijd geleverd. Na anderhalve week kwamen...
Huyberts Keukens Huyberts Keukens 2 km Super blij met onze keuken. Paar kleine foutjes. Maar goed opgelost. Wachten op appar...
Installatiebedrijf P. Voss BV Installatiebedrijf P. Voss BV 2 km Verwarmings ketel onderhoud al 22 jaar. Prima en vriendelijke monteurs. Door de jaren...
Recensies
Van den Biggelaar heeft bij ons alles geïnstalleerd. Helaas is die keuze gemaakt vanuit het bouwbedrijf want zelf hadden we zeker niet voor deze partij gekozen. Onprofessioneel, onvriendelijk en totaal geen kennis van zaken. Werkelijk alles wat ze hebben geïnstalleerd bij ons is fout gegaan.
Vandaag bijna van de weg gereden door zo’n kluns van Biggelaar, levensgevaarlijk. Blijkt dat dit regelmatig voorkomt gezien meerdere filmpjes op internet. Fijn personeel..
Doe geen zaken met dit bedrijf, stelletje prutsers, te duur en zeer onprofessioneel personeel
top bedrijf. geweldige service en prijzen.
Eerst 125 euro voorrijkosten om erachter te komen dat onze centrale afzuiging inderdaad kapot was. Daarna wilden ze voor 300 euro terugkomen om het te repareren. Onderdeel zelf online aangeschaft voor 150 euro en binnen 15 minuten vervangen.
Simpel probleem zoals een thermostaat vervangen is voor dit bedrijf niet te doen. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd en moet er zelf achteraan bellen. Service die hier geboden wordt verlies je klanten mee.
Prima bedrijf, snelle service. Denkt mee in passende oplossingen.
Schandalig rij gedrag
Goed bedrijf fijne service en problemen zijn snel en vakkundig opgelost
Geweldige mooie showroom kundig personeel !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid