facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tegelhuys Gieten

Adres: 7 Vlas Kamp, 9461 VB Gieten
Telefoonnummer: +31592264091
Stad: Gieten
Route: 7 Vlas Kamp
Postcode: 9461 VB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hubo Gieten Hubo Gieten 730 meter Veel keus, af en toe wel even de juiste medewerker opzoeken voor de vragen. Niet alti...
Jouw Multimate Jouw Multimate 730 meter "Hubo is al meer dan 55 jaar een begrip onder klussers en doe-het-zelvers, de bo...
Hubo DoeHetZelf Hubo DoeHetZelf 730 meter Hubo heeft ons niet in de kou laten staan! We kampeerden in de buurt en hadden hout v...
Recensies
Het verhaal van een keuken van 7 m2 is te lastig om in zijn geheel te vertellen. Mevrouw ging er met gestrekt been in. Om een uur later te moeten toegeven dat haar klant, wij, gelijk hadden Mijn advies: Ga niet naar het tegelhuis Gieten.
We hebben hier in februari 2022 een vloer gekocht en die is in maart 2023 gelegd. De vloer voldeed echter niet aan onze verwachtingen qua uiterlijk. We waren hier nog op constructieve wijze over in gesprek met de afdeling verkoop, maar mevrouw van de administratie was heel duidelijk, we mochten blij zijn dat we überhaupt een vloer hadden en moesten niet zeuren. Nou, daar kan je het mee doen. Erg onplezierige ervaring.
Informatie gevraagd over nieuwe tegel vloer met vloerverwarming. Deskundig advies, veel informatie en tegels meegekregen. Personeel zeer deskundige en professioneel. Doen hun best om dingen voor " leken" duidelijk te maken. Dit is gelukt. We moeten de tegel nog uitzoeken en gaan in April een nieuwe vloer laten leggen.
Bij 'n bezoek aan het Tegelhuys kennisgemaakt met een uitgebreid assortiment tegels in diverse afmetingengen en dessins. Uitgebreid geadviseerd over mogelijkheden èn ook beperkingen. Prima geholpen...!
MTB tocht was top geregeld. Hebben er van genoten.
Prima zaak. Vriendelijke ontvangst. Goede uitleg, goed meegedacht om ons nog andere opties te laten zien. En er wordt voor gezorgd dat we nog 2 monsters krijgen om dit dan thuis goed te kunnen bekijken.
Ongelofelijk k bedrijf onprofessioneel. Constant smoesje en slecht werk immer heb ik een andere bedrijf ingeschakeld . Mensen voor tegels zeg ik ga niet heen mijn vloer gelegd met grote voegen niet strak. in mij ogen gestaan . Toen kwam de huidige tegelzetter die heeft het opnieuw gedaan met super voetjes. Niet hun tegelzetter gebruiken geloof prutsers
Blij met het resultaat houtlooktegels + vloerverwarming maar niet met het proces. Communicatie tussen hoofdaannemer Tegelhuys en in-house partner Vloerverwarming Nederland had beter gekund. Klantgerichtheid van Tegelhuys richting ons ook, we moesten veel zelf navragen, bijvoorbeeld over de ingebruikname van de vloerverwarming. Vloerverwarming Nederland liet onnodig veel rommel achter.
voor de 2e keer daar gekeken en informatie opgevraagd en voor de 2e keer onsympathiek behandeld. Offerte werd ff snel op de showkasten uitgeschreven, niet even netjes aan een tafel. Wilde bedrijf nog een keer een kans geven na de vorige ervaring. Maar helaas is er niets veranderd.
Mijn vriend heeft hier tegels uitgezocht voor zijn nieuwe huis. Prima service en winkel. Qua wandtegels niet heel veel keuze.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid