facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hubo Gieten

Hubo Gieten

Info

Wij zijn Multimate Gieten, meer dan een doorsnee bouwmarkt.
Onze service begint op het moment dat u binnenstapt maar eindigt niet op het moment dat u heeft afgerekend.

Meer informatie volgt, voor nu kunt u ons ook volgen op twitter: @Multimategieten



"Hubo is al meer dan 80 jaar een begrip onder klussers en doe-het-zelvers. Met zo'n 150 winkels door heel Nederland, helpen wij jou zo goed mogelijk jou klus te klaren. Dat doen we door uit te blinken in vakmanschap, klantvriendelijkheid en expertise. Heb je extra advies nodig, of wil je vakkundige hulp bij je klus, dan ben je bij Hubo altijd aan het juiste adres."
Adres: Oelenboom 2, 9461 VA Gieten
Telefoonnummer: 0592-262951
Stad: Gieten
Route: Oelenboom 2
Postcode: 9461 VA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Hubo Zuidlaren, Hubo Borger, Greving Gieten, Hubo folder, Action Gieten, Jumbo Gieten, Producten Hubo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jouw Multimate Jouw Multimate 0 meter "Hubo is al meer dan 55 jaar een begrip onder klussers en doe-het-zelvers, de bo...
Hubo DoeHetZelf Hubo DoeHetZelf 0 meter Hubo heeft ons niet in de kou laten staan! We kampeerden in de buurt en hadden hout v...
Tegelhuys Gieten Tegelhuys Gieten 730 meter Het verhaal van een keuken van 7 m2 is te lastig om in zijn geheel te vertellen. Mevr...
Recensies
Veel keus, af en toe wel even de juiste medewerker opzoeken voor de vragen. Niet altijd de beste prijs maar ja verder rijden voor kleine aankopen kan ook niet uit aan brandstof.
Geweldig! Persoonlijk contact en persoonlijke service, maar ook een Hubo Paradijs! Een mega bouw/DHZ "markt". Bijzonder strak en overzichtelijk ingericht met echt bijna alles! Niet boortje 3-5-6-8-10 mm, maar alle maten, bij wijze van spreken. Heel veel keuze en ook precies dat wat misschien niet supercourant is maar ook dat wat gewoon ook gebruikt wordt en je nodig kunt hebben. Werkelijk een plezier om je voor een klus te oriënteren, in te kopen of even wat op te halen daarvoor kwam ik, met spijt dat ik niet meer tijd had.... Aan te raden, niet alleen voor de directe omgeving, maar een iets verdere reis zeker waard, zelfs bij de huidige brandstofprijzen!
Prima bouwmarkt. Erg veel keus en erg kundig personeel. Ook de bezorgservice is zeker aan te raden. Enige nadeeltje is dat Hubo nu eenmaal wat prijziger is dan de andere grotere bouwmarkten.maar zeker een aanrader als je snel iets nodig hebt en in de buurt woont/bent.
Belachelijk duur en personeel lijkt er niet veel zin in te hebben. Als je dan als klant binnenkomt wordt je achterdochtig aangekeken en moet men ineens hoognodig aan het werk waar je als klant aan het kijken bent , onprettige winkel.
Hubo heeft ons niet in de kou laten staan! We kampeerden in de buurt en hadden hout voor de kachel nodig. Hoewel er eigenlijk alleen via internet besteld kon worden, konden we toch 2 zakken open haard hout kopen. Bedankt!
Prima advies gekregen, vriendelijk contact en caissière wisselde een product voor een ander omdat het in de aanbieding was, perfect klant gericht dus. Verder fijne winkel met zeer uitgebreid assortiment en ook lekker overzichtelijk.
Vliegengordijn die niet aan de verwachtingen voldeed, teruggenomen en ik kon een andere uitzoeken. Prima service van een locale ondernemer!
slechte bouwmarkt, zeer onvriendelijk personeel, moet verf hebben, werd niet gezegd door een zeer onvriendelijke medewerker dat het in de aanbieding was, want dan had ik een grotere pot gekocht, toen ik een week later weer kwam met foto van het verfnummer, wilden ze eerst een andere geven, toen ik zei dat dat de kleur niet was, hadden ze het niet meer, was aan het praten met een onvriendelijke medewerker, er kwam een andere medewerker bij, die moest iets anders vragen, kwam er zo tussen door, en er werd geen reactie meer gegeven naar mij toe, hier nooit weer heen, onkundig en onvriendelijk personeel
Attent, gemoedelijk en kundig personeel kortom een overzichtelijk en handige bouwmarkt in de buurt!
Onoverzichtelijke winkel, onlogisch en onoverzichtelijk ingedeelt en erg hoge prijzen. Personeel is wel vriendelijk overigens.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid