facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tegelhome & HV Wonen

Tegelhome & HV Wonen

Info

Bij Tegelhome & HV Wonen bent u aan het juiste adres voor tegels, sanitair, vloerverwarming en uw volledige woninginrichting: alles onder één dak!

Geschiedenis

Bij Tegelhome & HV Wonen bent u aan het juiste adres voor tegels, sanitair, vloerverwarming, gordijnen, vloeren en nog veel meer: alles onder één dak. Als u dat wilt zorgen wij óók voor vakkundige montage. Of u nu een strakke, moderne badkamer zoekt, of u toe bent aan het comfort van vloerverwarming: bij Tegelhome zit u goed. Voor ons is één ding belangrijk: dat u tevreden bent en jarenlang kan genieten van úw nieuwe badkamer, vloer of sanitair!

http://www.tegelhome.nl
http://www.hvwonen.nl
https://www.tegelhomewebshop.nl

Adres: Kosterweg 4, 7949 AM Rogat
Telefoonnummer: 0522 445263
Stad: Rogat
Route: Kosterweg 4
Postcode: 7949 AM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Muha Stacaravans Muha Stacaravans 78 meter Vorig jaar is door Hoere Recreatie ons nieuwe chalet slecht geplaatst. Aangezien Hoer...
Domeinbouw Domeinbouw 239 meter Domeinbouw voor alles in en rond uw domein !
Koster electronics Koster electronics 1 km We are Koster electronics, focused on products & services for the power industry, inc...
Recensies
Ze hebben onze badkamer boven en toilet beneden gerenoveerd. Totale tijd 2 weken. Alles perfect afgewerkt, alle leidingen weggewerkt, kwaliteit! Ook de stucloper op de trap en door het huis prima voor mekaar. Elke dag na einde werk werd er gestofzuigd en opgeruimd. Geen enkel negatief punt!
Wij hebben bij Tegelhome in week 13 een nieuwe vloer laten leggen inclusief vloerverwarming. Wij zijn uitermate tevreden over de werkzaamheden en de tegelleggers vaklui. Alle afspraken zijn volgens de planning uitgevoerd, dat maak je wel eens anders mee. Een dikke pluim voor alle mensen van Tegelhome.
We zijn zeer tevreden over onze plavuizen vloer. Prima kwaliteit en top gelegd. Nu met foto
We waren op zoek naar een andere vloer. Via via kwamen we bij Henk van deze winkel terecht. Ze verkopen hier LayRed pvc vloer. Aangezien we op een woonark wonen was dit een perfecte oplossing. Wel wat duurder dan het laminaat van de gamma maar die tijd is geweest. Fantastisch materiaal.. geluiddempend, isolerend, hufterproof en makkelijk te leggen. Erg mooie zaak waar je inspiratie op kan doen!
Recent heb ik mijn badkamer en toilet volledig laten renoveren door Tegelhome. Alle contacten verliepen zeer plezierig vanaf het begin eigenaar en medewerkster in de zaak tot de uitvoering bezorger,tegelzetter en monteur.Vriendelijk,beleefd en betrouwbaar. Zij hebben zich allemaal ingezet voor een zo mooi mogelijk eindresultaat en dat is zeker gelukt. Ook de prijs/kwaliteit verhouding was prima. Ik ben zeer tevreden en ga hier jarenlang plezier van hebben.
We hebben bij Tegelhome een nieuwe badkamer gekocht waar we heel tevreden over zijn. We kregen goed advies in de showroom van Siska en Henk, en ook het plaatsen is zeer vakkundig gedaan. Het ziet er super uit en we genieten er nog elke dag van!
Nagoeg “blanco” binnengestapt bij Tegelhome en HV wonen. Wij hadden nog niet echt een idee over kleuren van vloeren, gordijnen en badkamerinrichting. Dankzij vakkundig advies van Henk en Siska is onze nieuwe woning waanzinnig gaaf geworden! Ook een garantieklusje nadien werd perfect opgelost!! Een absolute aanrader !
Zeer vakkundig advies gehad over vloerverwarming en keramische tegels in de woonkamer
We zijn zeer tevreden over onze nieuwe plavuizen vloer. Prima kwaliteit en top gelegd.
Slechte communicatie. Zeer asociaal. Alleen de vaklui verstaan hun vak. Niet de verkoper! Niet aan te raden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid