facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Muha Stacaravans

Muha Stacaravans

Info

Muha Stacaravans is een bedrijf dat zich bezig houdt met de in- en verkoop van gebruikte stacaravans. Ook voor het transporteren en plaatsen van een stacaravan bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk voor meer informatie op www.muhastacaravans.nl



"MuHa is specialist in stacaravans en chalets. Met een aanbod van altijd ruim 50 caravans uit voorraad leverbaar is er voor iedere wens een oplossing.De diensten die MuHa levert houden niet op bij alleen in- en verkoop van stacaravans en chalets. Afhalen, transport en plaatsen van stacaravans is waar wij ook in uitblinken. Doordat wij hier eigen materieel voor hebben kunnen wij dit snel en professioneel voor u verzorgen."
Adres: Kosterweg 7, 7949 AL Rogat
Stad: Rogat
Route: Kosterweg 7
Postcode: 7949 AL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Stacaravan dealers België, Kosterweg 7 7949 AL Rogat, Stacaravan met pannendak, Chalet 12 meter, Stacaravan met cv, Chalet 3 slaapkamers, Stacaravans en chalets, Stacaravan dealers
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tegelhome & HV Wonen Tegelhome & HV Wonen 78 meter Ze hebben onze badkamer boven en toilet beneden gerenoveerd. Totale tijd 2 weken. All...
Domeinbouw Domeinbouw 283 meter Domeinbouw voor alles in en rond uw domein !
Koster electronics Koster electronics 1 km We are Koster electronics, focused on products & services for the power industry, inc...
Recensies
Vorig jaar is door Hoere Recreatie ons nieuwe chalet slecht geplaatst. Aangezien Hoere geen stappen onderneemt om door hun veroorzaakte problemen op te lossen met klanten, hebben wij zelf Muha benaderd. Ongelofelijk hoe snel en goed jullie een niet bestaande klant hebben geholpen. Dat is pas service zoals het hoort. Enorm bedankt.
Super vriendelijk geholpen. Je kon op je gemak overal kijken. Echt een aanrader
Prettige samenwerking. Dit bedrijf komt beloften na. Ze gaven ons een mooie prijs voor onze stacaravan, deden een kleine aanbetaling en betaalden het restant op het afgesproken tijdstip. Ook de caravan werd volgens afspraak weggehaald. Zeer tevreden.
Het chalet waar ik 8 maanden in gewoond heb tijdens de bouw van mijn huis verkocht aan Muha. Zeer goede ervaring. Nette prijs gekregen en zeer vriendelijk, geduldig en vakbekwaam personeel. Was best een uitdaging om hem op de dieplader te krijgen! Veel respect voor deze mannen.
OPLICHTERS PAS OP UPDATE 15 Oktober. 2022 MENSEN PAS OP KOOP HIER NIET!!!!!!!!!! NOG STEEDS GEEN GELD ONTVANGEN ALLEEN MAAR DREIGEMENTEN Garantie geven Ze op papier maar als de zaken stuk zijn geven Ze niet thuis! Ze gaan zelfs zo ver dat ze je bedreigen !!!! Inmiddels aangifte gedaan en advocaat ingeschakeld Pas op als ze verkopen kunnen zijn ze vriendelijk, maar kom je aan met klachten of problemen geven Ze niet thuis. Ze hebben ons 500 euro toegezegd na 2 week nog niets ontvangen pas als de 500 binnen is haal ik de klacht weg.
Wij hebben vorig jaar onze Willerby Sierra hier gekocht. De jongens nemen alle tijd voor je! We zijn goed geholpen en nog steeds blij met onze keus. Als we nu bellen, als we een vraag hebben worden we nog steeds vriendelijk te woord gestaan. Wij zouden in de toekomst zeker weer onze stacaravan bij Muha kopen.
Muha stacaravans wat een top bedrijf. Afgelopen vrijdag is onze stacaravan geleverd. Vakkundig geplaatst en aangesloten. De mannen doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Bovendien was het ondanks corona ook nog eens een hele gezellige dag. Goede tips en goede uitleg hoe alles werkt en waar we op moeten letten. Bedankt mannen dat jullie zoveel moeite hebben gedaan om aan onze wensen en die van de camping eigenaar te voldoen. Wij raden dit bedrijf voor de volle 100% aan. Een echt 5 sterren caravan dealer.
Enorm bedankt Arjan van MUHA voor je geweldige hulp bij de aanschaf en plaatsing van onze stacaravan. Niets was je teveel bij alle punten die we hadden doorlopen en die nog even aangepast moesten worden. We werden steeds op de hoogte gehouden van de voortgang en je kwam alle afspraken stipt na ! Het plaatsen en aansluiten hebben jullie zeer goed en snel gedaan. Een fantastische operatie die vlekkeloos verliep. Zelfs de campingeigenaar was vol lof over jullie deskundigheid en technisch inzicht. Ik kan jullie bedrijf bij iedereen van harte aanbevelen. Jullie krijgen van mij een dikke vette 10 ! Mvg Ineke.
Mooie sta wagens en een ruime keus
Vanaf de eerste bezichtiging bij jullie op het terrein tot aan de plaatsing op de camping zijn we echt super goed geholpen door jullie. Het manoeuvreren was echt millimeterwerk, maar jullie hebben dit zo vakkundig gedaan. Jullie zijn vriendelijk, beleefd, zorgvuldig, echte toppers! Jullie bereikbaarheid en service zijn echt fantastisch. Bedankt voor het altijd snel reageren op onze vragen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid