facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tegeldesign Booij

Tegeldesign Booij

Info

Tegeldesign Booij is een bedrijf dat handelt in vloer- en wandtegels voor het gehele huis. Naast de standaard tegels leveren wij ook zeer exclusieve tegels

Adres: Vastenow 14​, 7885 AL Nieuw-Dordrecht
Telefoonnummer: 06-11744557
Stad: Nieuw-Dordrecht
Route: Vastenow 14​
Postcode: 7885 AL



op zoek naar gerelateerd: Tegelspeciaalzaak, Vloertegels Drenthe, Vloertegels Veendam, Tegelhuys Goes, Tegelhuys Ede, Keramische tegels Zwolle, Keramisch parket Deventer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Slagerij Visser Slagerij Visser 110 meter Goede service, vriendelijk personeel, goed en betaalbaar vlees. Je kunt ook bestellen...
Coop van der Weide Coop van der Weide 316 meter Prima winkel om je boodschappen te doen. Vriendelijk personeel.
Recensies
Meer dan prima service tegen een goede prijs. Fantastisch mooie Sintesi tegels geleverd gekregen. Altijd een reactie bij telefonisch contact of via e-mail. Een modeltegel via de post toesturen is geen enkel probleem.
Wij hebben erg fijn contact gehad. Een hele fijne persoonlijke benadering en afspraak=afspraak. Jan denkt mee, zoekt mee naar alternatieven en geeft desgewenst ook adviezen. Erg goed bevallen en absolute aanrader!
80x80 tegels betoblook tegels gekocht. Goed geadviseerd en levering ook prima geregeld. Ik raad het bedrijf zeker aan.
Zeer goed geholpen en een mooie prijs afgemaakt.de ene week besteld,de andere week geleverd. Kan niet beter.
Zeer scherp geprijsd, goede communicatie en de levering was zoals het hoort. Tegeldesign Booij is wat ons betreft hét adres voor al het tegelwerk.
Ik heb het hele internet afgestruind maar qua prijs kon ik geen betere deal vinden dan bij Booij. Goed advies, afspraak is afspraak, op tijd geleverd en meer dan prima prijs.
Vorig jaar hebben wij bij Tegeldesign Booij een prachtige vloer gekocht en wij zijn er enorm blij mee. De samenwerking met Tegeldesign Booij was prettig en betrouwbaar. Snelle levering. Ook leverde Tegeldesign Booij ons een zeer goede Tegelzetter.
Zeer toegewijde handelaar, altijd bereid om de klant bij te staan met gepersonaliseerde dienstverlening. Voor mij zeker een aanrader!
Goede service tegels zijn nog steeds mooi zijn al een jaar oud en zijn weinig onderhoud nodig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid