facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coop van der Weide

Coop van der Weide

Info

Dit is de facebookpagina van Coop van der Weide in Nieuw-Dordrecht



"Coop gelooft al meer dan 125 jaar in de kracht van samen. Samen sta je sterker en bereik je meer: samen maak je 't verschil! Coop heeft ruim 300 supermarkten in Nederland. En ook online kun je boodschappen bij ons bestellen. Klanten vinden in onze winkels producten die écht lekker en goedcoop zijn. Als coöperatie staan we bovendien dicht bij onze klanten. Zij hebben inspraak in onze organisatie."
Adres: Klazienaveensestraat 1, 7885 BA Nieuw-Dordrecht
Telefoonnummer: 0591312673
Stad: Nieuw-Dordrecht
Route: Klazienaveensestraat 1
Postcode: 7885 BA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 19:00
Dinsdag: 08:30 - 19:00
Woensdag: 08:30 - 19:00
Donderdag: 08:30 - 20:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00
Zondag: 09:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Slagerij Visser Slagerij Visser 215 meter Goede service, vriendelijk personeel, goed en betaalbaar vlees. Je kunt ook bestellen...
Tegeldesign Booij Tegeldesign Booij 316 meter Meer dan prima service tegen een goede prijs. Fantastisch mooie Sintesi tegels geleve...
Recensies
Prima winkel om je boodschappen te doen. Vriendelijk personeel.
Producten/prijs Voor de kleine boodschap is deze Coop prima geschikt. Ik doe hier geen grote boodschappen omdat - De meeste productgroepen duurder zijn. - Ik hier niet alle producten weg kan halen die ik gebruik. - Personeel, Tja het het is een buurtsuper in een kleine dorp en dat verneem je.
Een winkel voor als je even iets kleins moet halen
Alhoewel compact toch kunnen vinden wat we zochten
Mooie winkel alles vers en heerlijke broodjes
Alleen gebruiken in hoge nood! Kleine winkel, onvriendelijk personeel en af en toe voelt het meer als een kinder opvang dan een winkel omdat de "engeltjes" van de eigenaar er als een gek doorheen rennen, springen en gillen. Tel daar de hoge prijzen bij op 10 tot 50 cent duurder per artikel! En de lange wachttijden als je naar de slijterij wil eerst aanbellen, hopen dat je geholpen wordt, want de eigenaar vertrouwt niemand. Je wordt soms letterlijk gevolgd door de winkel omdat je er "verdacht" uit ziet. Lees, onder de veertig. Deze winkel is een aanfluiting, als ik negatieve sterren kon geven dan deed ik dat.
Prima supermarkt, niet te duur. Nette winkel, vriendelijk personeel.
Prettige dorpswinkel voor de dagelijkse boodschappen. Ook voor vers brood, gebak, vlees en groenten is dit het juiste adres.
Keurige winkel. Net personeel.
Ben onlangs voor een korte vakantie in de buurt van Emmen geweest en kwam voor enkele boodschappen bij de Coop in Nieuw Dordrecht. Echt een zeer positief verrassende winkel voor zo'n klein dorp. Zeer overzichtelijke winkel. Ik heb begrepen dat de winkel zijn eigen slagerij heeft en dat is ook te merken in de kwaliteit van het vlees. Menig winkel kan een voorbeeld nemen aan deze winkel!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid