facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Teer Makelaars

Teer Makelaars

Info

Like onze pagina voor leuke nieuwtjes en interessant huizenaanbod in onze regio. Wij helpen u graag verder.



"Alles onder één dak!Wat de reden ook is, je wil graag zorgeloos, ontspannen en mét succes je woning of bedrijfspand verkopen. Dat lukt wanneer je alle aspecten direct bij de hand hebt. Daarom verzorgt Teer óók de waardebepaling, hypotheek, taxatie en de benodigde verzekeringen. We maken het je zo gemakkelijk mogelijk tot na de sleuteloverdracht bij de notaris.Ons kantoor in Heemskerk is gevestigd middenin het centrum van het gezellige dorp. Velen weten onze vestiging te vinden en onze etalage wordt dan ook goed bekeken. Robbert, Mariëlle en Nathalie zijn onze makelaars van regio Heemskerk.Samen met Ingrid en Paulien vormen wij met zijn vijven een sterk team. Met zijn allen staan wij altijd voor jou klaar."
Adres: Burgemeester Nielenplein 6 B, 1961NV Heemskerk
Telefoonnummer: 0251233023
Stad: Heemskerk
Route: Burgemeester Nielenplein 6 B
Postcode: 1961NV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Teer Makelaars huurwoningen, Teer Makelaars Binnenkort in de verkoop, Teer Makelaars funda, Teer Makelaars Limmen, Brantjes Makelaars, Rijksstraatweg Heemskerk Teer, Brantjes Makelaars Heemskerk, Teer Makelaars medewerkers
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brantjes Makelaars Brantjes Makelaars 144 meter Prettige bedrijf om mee samen te werken.. Er was een goede inzet van verschillende ma...
Makelaar Nieuwe Stijl Makelaar Nieuwe Stijl 1 km Mike neemt de tijd voor zijn klant. Al bij het eerste gesprek kregen we gewoon al een...
Zonneveld Makelaars Zonneveld Makelaars 2 km Prima makelaar. Deze heeft ons prima begeleid eerst als verkoopmakelaar en daarna als...
Recensies
Bij het zoeken naar een nieuwe woning meerdere verkopende makelaars meegemaakt. Uiteindelijk de aankoop via Teer gedaan. Omdat dit goed verliep hebben we ons oude huis bij Teer in verkoop gegeven. Professioneel en behulpzaam personeel. Soms iets te reactief waar zij juist hun toegevoegde waarde zouden kunnen laten zien. Al met al zijn we erg tevreden.
Namens het team van Drive2Move a/ d Leeghwaterweg 31 in Velsen ,alle lof voor de zeer professionele benadering inzake ons nieuwe pand. Een aanrader!
Wij hadden een vrij complexe situatie bij verkoop van bedrijfs ontroerend goed/ontwikkeling werk naar wonen. Rob heeft ons erg goed geholpen, was altijd bereikbaar en regelde vervanging wanneer hij een paar dagen vrij was. Ook collega's erg goed over te spreken. Geen gladde praatjes maar heldere, eerlijke taal.
Fantastisch geholpen! Nu een jaar geleden heeft Teer Makelaars ons geholpen bij de aankoop van een appartement en de verkoop van ons huis. We zijn rustig, correct en adequaat geholpen. "Geen gladde praat, geen overbodige amicaliteit". Respectvolle, vriendelijke en vertrouwenwekkende bejegening. Altijd goed bereikbaar. Ook bij de nodig improvisaties tussen ons en de verkopende partij, correct en behulpzaam. Geen stress. Prijs-kwaliteitverhouding vinden wij marktconform. Minpunten kunnen wij niet noemen. Bij een volgende aangelegenheid staat Teer Makelaars bovenaan in mijn contacten.
Perfecte Makelaar heel menselijk en deskundig. Zeker een Makelaar om aan te bevelen
Fantastisch geholpen bij de verkoop van ons huis door het vriendelijke en deskundige team van Teer in Heemskerk. Goede adviezen op basis van hun kennis van de omgeving, snel schakelen en altijd met een glimlach.
Gereageerd op een woning en deze makelaar vraagt extreem veel persoonlijke gegevens zoals sofinummer en kopietjes van je paspoort, bankpas, eigen vermogen etc. Op zich snap ik de dat ze je willen screenen of je een woning kan betalen maar niet met een slagingskans van 1 op 30 als niet meer. Als je dan kantoor op belt voor eventuele vragen, heeft mevrouw er niet erg veel zin in want elke vraag is teveel. Ik ga in iedergeval op zoek naar een andere makelaar.
Bij het zoeken naar een verkopende makelaar een aantal makelaars gesproken. Uiteindelijk de verkoop via Teer gedaan. Persoonlijke aandacht, professioneel en vriendelijk behulpzaam personeel. En een goeie prijs voor mijn huis...niet onbelangrijk.
Fijne makelaar. Duidelijk en eerlijke mensen. Werken hard om jou de juiste keuze te laten maken.
Supergoed begeleid bij de verkoop van mijn appartement.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid