facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Makelaar Nieuwe Stijl

Makelaar Nieuwe Stijl

Info

Makelaar Nieuwe Stijl. Wij bieden u een compleet pakket aan voor de verkoop van uw woning. U kunt kosteloos starten en stoppen.

Geschiedenis

Wij bieden u een compleet pakket aan voor de verkoop van uw woning. U wordt bij ons professioneel begeleid door onze makelaar. U kunt gratis starten en stoppen wanneer u het wil. Uitsluitend bij verkoop van uw woning brengen wij € 2.500.- inclusief btw in rekening voor onze dienstverlening.



"Makelaar Nieuwe Stijl is gespecialiseerd in het verkopen en aankopen van woningen. Meer dan 150 tevreden klanten beoordelen ons recent met een 9.6 gemiddeld. Met de Nieuwe Stijl formule realiseren wij een hogere verkoopprijs van uw woning.Ons kantoor is op afspraak geopend. Onze makelaar is zeven dagen per week telefonisch bereikbaar op 06-55542237. Ook via WhatsApp. Bezichtigingen zijn mogelijk overdag, in de avond en in het weekend."

"Makelaar Nieuwe Stijl is gespecialiseerd in het verkopen en aankopen van woningen. Meer dan 150 tevreden klanten beoordelen ons recent met een 9.6 gemiddeld. Met de Nieuwe Stijl formule realiseren wij een hogere verkoopprijs van uw woning.Ons kantoor is op afspraak geopend. Onze makelaar is zeven dagen per week telefonisch bereikbaar op 06-55542237. Ook via WhatsApp. Bezichtigingen zijn mogelijk overdag, in de avond en in het weekend."
Adres: Hillen Acker 46, 1965TD Heemskerk
Telefoonnummer: 655542237
Stad: Heemskerk
Route: Hillen Acker 46
Postcode: 1965TD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Brantjes Makelaars Heemskerk, Prismaat Heemskerk, Hopman Heemskerk, Makelaars Zaandam, Makelaar Heiloo, Ruyterburcht Heemskerk, Brantjes Makelaars verkocht, Raadhuisstraat 284 Heemskerk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brantjes Makelaars Brantjes Makelaars 1 km Prettige bedrijf om mee samen te werken.. Er was een goede inzet van verschillende ma...
Teer Makelaars Teer Makelaars 1 km Bij het zoeken naar een nieuwe woning meerdere verkopende makelaars meegemaakt. Uitei...
Zonneveld Makelaars Zonneveld Makelaars 3 km Prima makelaar. Deze heeft ons prima begeleid eerst als verkoopmakelaar en daarna als...
Recensies
Mike neemt de tijd voor zijn klant. Al bij het eerste gesprek kregen we gewoon al een heel goed gevoel. Alles gaat in goed overleg en stap voor stap. De begeleiding is prettig en dat geldt ook voor het onderling sparren met elkaar over de beste aanpak. Het opstellen van de verkoopteksten, het maken van de foto's en hoe de boel op Funda kwam te staan; wij zijn dik tevreden. Mike heeft een goed voorkomen, is vriendelijk en geduldig. Hij leek ons de juiste persoon om de bezichtigingen in onze woning te doen. Hij is flexibel in zijn tijd en totaal niet star. Hij past zich graag aan aan de tijden waarop wij als verkopers in de gelegenheid waren om dingen te bespreken. Onze woning was uiteindelijk binnen twee weken verkocht. Ook in de nasleep houdt hij zich aan alle gemaakte afspraken. Ook bij de aankoop van onze nieuwe woning heeft hij ons uitstekend stap voor stap begeleid.
Ontzettend tevreden en blij! met de deskundigheid en advies bij zowel de verkoop als aankoop van onze woning! Mike van Makelaar Nieuwe Stijl nam alle tijd en aandacht voor de in verkoop name van de 'oude' woning én voor de bezichtigingen, bouwkundige keuring en onderhandeling voor de aankoop van onze 'nieuwe' woning.
Makelaar Nieuwe Stijl steekt met kop en schouders uit boven andere makelaars in de regio. De communicatie is zeer prettig, actueel en accuraat. Ons huis werd op professionele wijze getoond op verschillende media en is binnen no-time verkocht. Mike en zijn team staan voor kwaliteit en gaan voor de beste service die je als verkoper kan wensen. Ik kan Makelaar Nieuwe Stijl van harte aanbevelen!
Mike is een aardige jongen en doet zijn best om alle partijen tevreden te stellen. Helaas mist hij nog de ervaring en de persoonlijkheid om bij problemen stelling te nemen en oprecht te communiceren. Dit heeft onnodige teleurstellingen opgeleverd.
Buitengewoon vriendelijk en hartelijke ontvangst. Je krijgt veel waar voor je geld!
Vakkundige makelaar. Perfecte presentatie en prima begeleiding in het verkoopproces!
Geweldig. En goede sponsor van mijn team.
Ben daar niet geweest
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid