facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Te Plek

Info

Lekker, super vers en net even anders. Te Plek Catering voor al uw culinaire wensen.



"Te Plek is een cateraar voor de zakelijke en particuliere mark. Ontzorgen en persoonlijke aandacht staan voorop. Ons motto is lekker super vers en net even anders. De kracht van Te Plek zit in het contact met de opdrachtgever. Er is geen opdracht het zelfde. Wij werken met offertes op maat en afspraak is afspraak staat centraal."
Adres: Pompstraat 20 a, 9331 an Norg
Telefoonnummer: 0611109836
Stad: Norg
Route: Pompstraat 20 a
Postcode: 9331 an


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Baander in Norg De Baander in Norg 168 meter Genoten van een unieke sfeer in een leuk opgemaakt restaurant en super vriendelijk on...
Recensies
Fijne bbq op locatie verzorgd door Hilbrand. Ze waren er wel maar ook weer niet. Eten was heerlijk en gevarieerd en de communicatie verliep prima. Hilbrand bedankt voor de goede zorgen. Bij een volgende keer sta je op nummer 1!
We hebben een geweldige BBQ beleefd met Te Plek Catering. Het eten was super en iedereen heeft er enorm van genoten. Goede variatie dus alle gasten blij naar huis. Heel hartelijk bedankt, Hilbrand. Vriendelijke groeten, Nelleke en Johan.
Wij zijn uitermate tevreden over de kwaliteit, hoeveelheid en aanbod van de BBQ die we hebben ontvangen, en de service van Hilbrand maakte dat af! Hij dacht mee, was eerlijk en komt zijn afspraken na, zelfs met een groep van 100+ mensen op het TT-Circuit. Absolute aanrader dus! Op de foto's onze BBQ, Hilbrand heeft alles geleverd en wij hebben zelf het klaar gezet en gebakken op ons verzoek
Superfeest gehad met familie en vrienden in onze eigen tuin. Een heerlijk koud en warm buffet was hier onderdeel van. Uitstekend verzorgd door Te Plek Catering en na afloop alleen maar lovende woorden van al onze gasten. Het was heerlijk. Kortom super bedankt Hilbrand.
Een uitstekend verzorgde BBQ met kok en assistente. Heerlijke gerechtjes en een verrassend toetje. We hebben alleen maar lovende commentaren van onze gasten gehoord. Een aanrader voor het geven van een ontzorgd feestje.
We hebben de catering bij het feest ter ere van mijn promotie laten verzorgen door Te Plek. Het eten was perfect, communicatie helder en alle afspraken zijn gewoon netjes nagekomen. Ontzettend tevreden, we weten waar we moeten zijn voor het volgende feest!
Heerlijk buffet gehad voor het familieweekend in omgeving Een. Alles op tijd geleverd en de volgende dag opgehaald. Een absolute aanrader!
Hilbrand heeft gekookt op onze bruiloft en we hadden niet tevredener kunnen zijn. Niet alleen was het eten overheerlijk !, maar ook de communicatie met Hilbrand was super. Elk telefoongesprek met hem was pure voorpret en we hingen watertandend op. Na een leuk eerste gesprek kwam hij met een uitstekend voorstel voor het menu. Toen wij zelf nog wat input hadden was daar alle ruimte voor. We hebben echt gesmuld! Naast het heerlijke eten heeft hij ons ook enorm geholpen met zijn connecties met een goede verhuur partij. We zijn Hilbrand en zijn team enorm dankbaar voor zijn kookkunsten en het harde werken en raden Te Plek van harte aan.
Wat een geweldige cateraar! De communicatie voorafgaand aan de bbq was zeer prettig en duidelijk. Hilbrand komt zijn afspraken na en is samen met zijn collega's in staat om een top bbq neer te zetten. Uitstekend eten, de presentie en prettige bediening: alle gasten waren zeer enthousiast. Een aanrader!
Hilbrand heeft de catering bij het feest van ons 25 jarig huwelijk verzorgd. We hebben heerlijk genoten van de live cooking met de BBQ. Gebruik gemaakt van heerlijke producten. We kregen veel positieve reacties van onze gasten. Echt top geregeld. Bedankt!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid