facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Baander in Norg

De Baander in Norg

Info

”De Baander” in Norg is het juiste adres voor Pannenkoeken,plates,kleine&grote gerechten, Italiaans ijs, feesten, vergaderingen,verhuur horecamateriaal enz

Geschiedenis

”De Baander” in Norg is het juiste adres voor u als het gaat om pannenkoeken, poffertjes en plate's. Wij serveren verschillende soorten pannenkoeken, maar u kunt ook uw eigen pannenkoek samenstellen.

De pannenkoeken worden ambachtelijk gebakken en dat geldt ook voor onze 'ouderwetse' poffertjes die net als de pannenkoeken met roomboter worden bereidt.

Kinderen kunnen spelen in het kinderhoekje en mogen na het eten een presentje uitzoeken.

Naast ons pannenkoekenhuis cq. restaurant hebben wij ook nog een prima cafetaria, geheel gescheiden van ons restaurant. Het cafetaria heeft een een zeer ruim assortiment zoals patat, 1e klas snacks, frisdrank en ook hebben we gedurende het seizoen (april t/m herfstvakantie) vers softijs, milkshakes en slush puppie.

Wij hopen dat u zult genieten van het eten en van de gezellige, ouderwetse, sfeer die ons restaurant uitstraalt.
We hebben een ''doe maar gewoon'' mentaliteit zonder kapsones.

Alle vleesproducten voor de bereiding van de menu`s zijn afkomstig van de plaatselijke ambachtelijke slager en de groenten worden door onszelf in de winkel gekocht, zodat versheid is gegarandeerd. Aardappelen worden door onszelf gebakken, dus geen groothandel voorgebakken aardappelen.
Tevens serveren wij de plate met twee groente`s, waar kom je dit nog tegen?

Wij wensen u smakelijk eten.


PS: vele mogelijkheden zijn vermeld op de site, maar is uw keus of combinatie niet vermeld, schroom niet ons te bellen en we komen vast tot een oplossing.


We hebben vanaf april 2012 echt Italiaans schepijs in ons assortiment, 16 verschillende smaken ambachtelijk Italiaans bereid ijs, verkoop in het cafetaria en natuurlijk op het terras van 't restaurant (in mooie coupes van in Italië geblazen glas) tevens kunt u het ijs terug vinden op de kaart als nagerecht.
Maak kennis met Italini Gelato om de sensationele romige smaak van dit exclusieve ambachtelijk Italiaans ijs te proeven



16 verschillende smaken bij de Baander


Ons gezellig restaurant biedt plaats aan 75 personen en is ook uitstekend geschikt voor het houden van:
Afhaalmenu’s
Barbecue
Bruiloft/Receptie
Buffet stamppot enz
Buffet warm/koud
Buurtfeesten
Diverse salades afhalen
Koffietafel
Personeelsfeestjes
Vergaderingen enz.
Verjaardagfeesten



De Baander ism W.O.T. NIEUW: GPS-Shooting Trail

Een splinternieuwe activiteit; de GPS-Shooting Trail. In combinatie met een stamppot- of soepbuffet, wordt met dit spectaculaire spel een avondvullend programma aangeboden. Er zijn nog tal van andere activiteiten (oa. Quads) die gedaan kunnen worden.

Tap & Tentverhuur

Ook hebben we een tap&tent verhuur, hier mee kunnen we Uw complete feest verzorgen, zoals tenten, barren, koelbuffetten heathers horecameubilair, complete besteksetten ,eten & drinken, buffetten(warm&koud) enz enz.
Niks is ons te gek, U vraagt het, en wij regelen het op maat voor U.
Bel gerust eens voor de mogelijkheden, dan komen we tot een leuk feest/evenement enz enz.

Mvgr Fam Timmer.



Adresgegevens

Peesterstraat 1
9331 BC NORG
0592-613500
b.g.g. 06-11134272
[email protected]






Openingstijden 01-05 tot 31-08

maandag 11:00 - 21:00
dinsdag 11:00 - 21:00
woensdag 11:00 - 21:00
donderdag 11:00 - 21:00
vrijdag 11:00 - 21:00
zaterdag 11:00 - 21:00
zondag 11:00 - 21:00

Vanaf Oktober is het restaurant op Maandag en Dinsdag gesloten, en de cafetaria is Maandag gesloten, en Di weer vanaf 16uur los.

Adres: Peesterstraat 1-3, 9331 BC Norg
Telefoonnummer: 0592613500
Stad: Norg
Route: Peesterstraat 1-3
Postcode: 9331 BC



op zoek naar gerelateerd: De Baander Norg nieuwe eigenaar, Restaurant Norg, Cafetaria Norg, Pannenkoeken Norg, Succes Norg, Wapen van Norg menukaart, Café Norg, Lunchen Norg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zwaneveld Zwaneveld 55 meter Enthousiaste uitbaatster. Vroeg waar of ik vandaan kwam. Met Oldenzaal als antwoord, ...
Cafetaria Succes Cafetaria Succes 162 meter Klein dorp, grote snackbar. En zo hoort het! Verrassend grote toko, prima zitten binn...
Te Plek Te Plek 168 meter Fijne bbq op locatie verzorgd door Hilbrand. Ze waren er wel maar ook weer niet. Eten...
T Lekkernijtje T Lekkernijtje 219 meter
T Lekkernijtje T Lekkernijtje 219 meter
Wapen van Norg Wapen van Norg 335 meter Heerlijk eten met een super attente, gezellige en alerte bediening. Het was gezellig,...
Grand Café Hotel Karsten Grand Café Hotel Karsten 379 meter Gunstig gelegen, mooi hotel zonder pretenties. Zeer vriendelijk personeel. Kamer was...
Restaurant Restaurant "Tafel 20" 575 meter Restaurant "Tafel 20" is een restaurant gelegen in Norg. Het bevindt zich in het pand...
De Klokbeker De Klokbeker 575 meter Hotel is op een prima locatie, net niet in de drukte van Norg zelf. Er was volop gele...
Bospaviljoen de Norgerberg Bospaviljoen de Norgerberg 2 km Lekker gegeten erg jammer, vervelend, dat het eten méér dan een uur op zich liet wach...
Bospaviljoen De Norgerberg Bospaviljoen De Norgerberg 2 km Heerlijke afhaal maaltijden! Kwaliteit / prijs verhouding is goed. Ook zeker geen kle...
Recensies
Genoten van een unieke sfeer in een leuk opgemaakt restaurant en super vriendelijk ontvangen door het personeel, Eten was echt mega lekker . 3 gangen , alle gangen waren gedeeld van een boord vond het zelf leuk de tafelgenoten waren hier wat minder aan gewend, alles was perfect op smaak mooi opgediend en de side dishes waren prima. Bij de vraag of alles lekker was 1 kritiek puntje gegeven werd goed op gereageerd hou niet van klagen maar als alles zo perfect is mocht dat frietjeside dish iets minder donker en iets krokanter Mischien persoonlijke mening tafelgenoten waren het eens toch echt een aanrader.
Wat een leuke tent! Bij toeval neergestreken op onze eerste vakantiedag. De bediening is super vriendelijk en attent en het eten was heerlijk. De kippendij filet was heerlijk mals en de burger eveneens. Voor de hond was er water op het terras en die heeft heerlijk in het avondzonnetje geslapen. Echt genieten.
We hebben hier al meermaals met familie gegeten in een heerlijk, ongedwongen sfeer, met een fijne gastheer en dito personeel. Ook met kleine kinderen wordt fantastisch rekening gehouden, geen enkele kinderwens is te gek. Ontzettend lekkere gerechten met een prima prijs/kwaliteitsverhouding, waarbij we ook al wat exotische uitstapjes op "standaard gerechten", zoals bijvoorbeeld een espresso-crème brûlée... Wij komen zeker vaker terug!
Voor de eerste keer in dit knus restaurant gegeten. We werden hartelijk ontvangen en mochten genieten van een 3 gangen proeverij-diner. Heerlijke verse seizoens producten. Mooi gepresenteerd en een lust voor het oog. Vriendelijk personeel. Complimenten voor de kok en de gastheer. Het drinken vonden we iets aan de hoge kant. Wij komen hier zeker nog een keer weer terug!
Geweldige snackbar! Ze hebben eenmalig een portie friet met een frikandel speciaal bij mijn bejaarde moeder gebracht, Die even tijdelijk niet meer kan lopen om het zelf te halen. Ik belde vanuit Groesbeek en ze hebben het gewoon gedaan terwijl ze niet bezorgen, ik vind het geweldig en dit is een dik compliment waard. Mijn moeder was verschrikkelijk blij!
Lekker gegeten voor een redelijke prijs. Ze hadden net een nieuwe kaart en die zag er goed uit. Let op: er is een restaurant en een friettent, deze zijn gescheiden al zie je dat misschien niet direct aan de buitenkant. Deze mogelijke verwarring doet een beetje afbreuk aan de uitstraling van het restaurant die gewoon echt wel goed qua eten en sfeer is.
Kleine pleisterplaats met leuk terras of lekker ijsje. Gezellig met Norgermarkt. Lekkere koffie en heerlijk gebak. Vriendelijke mensen.
HEERLIJK gegeten, vriendelijk en gastvrij ontvangen. Een gezellig en warm interieur! Zeker voor herhaling vatbaar, een echte aanrader!
Een leuke plek om even neer te strijken tijdens een fietstocht. Er is een snackbar gedeelte met terras, een " gewoon" terras met bediening en je kunt binnen zitten/eten. Leuke plek!
Mooie kaart en vriendelijke bediening. Als iets niet helemaal naar wens is wordt een oplossing snel geboden. Lekker eten en men serveert ook bier van brouwerij Maallust uit Veenhuizen. Remco geeft waardevolle toeristische tips. Plek om even bij te komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid