facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Taxi toet

Taxi toet
Adres: Kaarder 85, 1625wg Hoorn
Telefoonnummer: 310652789537
Stad: Hoorn
Route: Kaarder 85
Postcode: 1625wg


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fietstaxi Hoorn Fietstaxi Hoorn 2 km Ter plaatse in de binnenstad van Hoorn of op bestelling zal ik u rondrijden met mijn ...
Den Taxi Den Taxi 10 km Mooi op tijd prima serviceService: Limousines
Recensies
Prima. Gebruik Toet als zorgtaxi. Gaat altijd prima!
rijden met taxi Toet zie je altijd goed
Wat een asociale chauffeurs; rijden alsof ze de weg bezitten en een vrouw met twee kinderen in de auto "gewoon" afsnijden. En als je toetert: naar je kijken of jij gek bent...Kan de negatieve reviews dus bevestigen.
Heel slecht is 2 uur te laat elke week een ander excuus na 1.5 uur kwam er een taxi waar geen elektrische rolstoel in past dus we zaten weer 2 uur te wachten slechste bedrijf die er bestaat!!
taxirit van hoorn naar den haag. nachtrit was keurig op tijd voor vertrek. kachel stond wel erg warm dus viel uiteindelijk in slaap. verder top hoor toet!
Het was weer raak met Taxi Toet: 2 uur te laat, zelfde excuses elke week om te laat, en ook nog eens een bedreiging van de chauffeur:"zou maar uitkijken met je medische behandeling..". Taxi Toet? ..- precies -.
Altijd te laat, komt niet zijn afspraak qua tijden na! Slechte communicatie en slechte klantvriendelijkheid.
Met 150km/u inhalen op de rechterbaan op de A7. Levensgevaarlijk....
Lieve en aardige mensen. Taxi Toet ' weet hoe het moet. Gezellig en veilig onder weg .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid