facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Den Taxi

Den Taxi
Info
Nachtvervoer-Stedelijk & gemeentelijk taxivervoer. Bel nu 0228-23 44 44. Stipt en veilig voor al uw ritten in Hoorn, Drechterland en Stede Broec.

Geschiedenis
Met een duidelijke visie voor ogen heb ik mijn eenmanszaak per 1 augustus 2018 bij kamer van koophandel geregistreerd. Zo vers, ik had op dat moment nog niet eens een taxi maar had alles al duidelijk uitgestippeld.

Ik ben begonnen met het rijden voor Uber in Amsterdam en omstreken. Na dit enige tijd gedaan te hebben heb ik mijn boordcomputer voorzien van een taxi meter en deze laten ijken en keuren, gekoppeld aan een mobiele pin apparaat/printer en een daklicht.

Klaar om als straat taxi te mogen rijden. Duidelijk herkenbaar omdat ik hier als enige in een volledig elektrische auto rijdt, een Hyundai Ionic.

Mijn naam is Dennis Sleeswijk en ik hoop u binnenkort te mogen begroeten in mijn taxi in West Friesland wanneer u een rit nodig heeft.

"Den Taxi is een jong, servicegericht, representatief en bekwaam taxibedrijf in Venhuizen die graag samenwerkt met u en andere taxibedrijven. Zo is Den Taxi uw keuze van deur tot deur, 24/7 op tijd. Een goed begin van uw vakantie of zakenreis begint al bij het vertrek van huis, kantoor, hotel of ander accommodatie. Ik verzorg dit vervoer graag voor u en uw zakenrelaties. Een reis van of naar Schiphol zal niet ontbreken en is dan ook goed geregeld. Boek 24/7 online. Wij zijn 5 minuten verwijderd vanaf Café De Roode Leeuw in Venhuizen. Wij rijden in Hoorn, Drechterland, Stede Broec Grootebroek-Bovenkarspel, Enkhuizen en tussen Andijk en Medemblik, Middenmeer."
Adres: Zanglijster 3, 1606 CN, Venhuizen
Telefoonnummer: +31228234444
ixat.ned@tcatnoc
Stad: Venhuizen
Route: Zanglijster 3
Postcode: 1606 CN


Openingstijden

Maandag: X
Dinsdag: X
Woensdag: 00:00-03:00
Donderdag: X
Vrijdag: X
Zaterdag: X
Zondag: X


op zoek naar gerelateerd: Taxi Medemblik Enkhuizen, Taxi bestellen online, Taxi Enkhuizen Hoorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Taxi toet Taxi toet 10 km Prima. Gebruik Toet als zorgtaxi. Gaat altijd prima!
Fietstaxi Hoorn Fietstaxi Hoorn 11 km Ter plaatse in de binnenstad van Hoorn of op bestelling zal ik u rondrijden met mijn ...
Recensies
Mooi op tijd prima serviceService: Limousines
Eerlijke chaffeur. Fijn om samen mee te werken. Voor een taxi in Stede Broec en omgv. moet je Dennis bellen!
welverdiende *****
Vertaald door Google Vele malen geholpen. Goede taxi. Origineel Много раз выручали. Хорошее такси.
Vertaald door Google Zeer professioneel en gemakkelijk te boeken. 100% aanbevelen! Origineel Very professional and easy to book. Recommand 100% !
Vertaald door Google Topservice! Origineel Top service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid