facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TapAsia Ede

TapAsia Ede

Info

Aziatisch tapasrestaurant in ‘t centrum van Ede. Eindeloos genieten van tapas uit ‘t Verre Oosten & onbeperkt desserts, bestellen via de Dinertablet.

Geschiedenis

TapAsia is een Aziatisch tapasrestaurant in het centrum van Ede. Bij ons kun je eindeloos genieten van diverse tapas: van wokgerechten tot aan sushi! Het bestellen van de gerechten doe je met de DinnerTablet aan tafel. Zien we je snel?

Onze taak

Eindeloos Oosters Genieten

Producten

Wokgerechten
Teppanyaki grillgerechten
Sushi
Chinees-Indische gerechten
Soep & Salades



"All-You-Can-Eat Restaurant TapAsia in Ede ; eindeloos Oosters genieten! Laat je heerlijk verwennen met Aziatisch tapas, van Japans sushi tot Chinees tomatensoep tot Thais curry tot Indisch rames gerechten. Onbeperkt Dessert is inbegrepen. U bestelt alles via onze handige Dinertablet. Reserveer via onze website of loop gewoon binnen. Voor Afhaal of bezorging, kijk op onze website."
Adres: Maandereind 109, 6711 AB Ede
Telefoonnummer: +31186613457
ln.aisapat@ofni
Stad: Ede
Route: Maandereind 109
Postcode: 6711 AB


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 16:00 - 22:00
Donderdag: 16:00 - 22:30
Vrijdag: 12:00 - 22:30
Zaterdag: 12:00 - 22:30
Zondag: 12:00 - 22:15


op zoek naar gerelateerd: edo ede, tapas ede politiebureau, tapas ede, la cubanita ede, wok ede, cha house ede, restaurant ede, chinees ede
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Japans Restaurant Edo Japans Restaurant Edo 73 meter De noodles met crispy chicken is echt verschrikkelijk lekker! Erg gastvrij en verse p...
Mr Sushi Ede Mr Sushi Ede 2 km Ik heb rond 17:15 besteld, vanaf 19:15 heb ik meermaals gebeld omdat ik nog niets had...
Recensies
Fantastisch! Vanavond heerlijk gegeten bij TapAsia. Veel variatie in gerechtjes, zeer goed bereid en vriendelijke bediening. Cocktails zijn ook echt een aanrader. Ga zeker gauw weer.
Eten was lekker, maar wat je telkens besteld, komt niet elke keer goed door. Heel erg rommelig. Aardige bediening, en daarom nog steeds een aanraderAanbevolen gerechtenGebakken Banaan
In het verleden vaker gegeten. Was toen erg goed. Nu vonden wij de kwaliteit van het vlees erg slecht leek wel of ze maar 1 saus hadden voor al het vlees. En kwaliteit van het vlees was ook slecht
Ten eerste de Sate Ajam en de Puddingbroodje met zoete melk en de Dragon ebi advocado mijn Favo. Echt een aanrader. Genoeg keuze voor ieders wens. Kwaliteit is ook goed. Alleen beetje jammer van de verandering. Eerst was het 5 keuze en 5 ronde om de 15 minuten. 5x5=25 keuze wat je zou kunnen genieten van zo een mooie menu kaart Nu is het 3 keuze en 6 ronde om de 10 minuten. 3x6=18 producten Uit eindelijk ben je wel vol na 6 gangen, licht natuurlijk aan wat je neemt?
Goede vegetarische keus. Handig bestellen via de tablet. Je kunt ook makkelijk controleren wat je besteld hebt en je hoeft niet te wachten tot de ober terug komt om de bestelling op te nemen. Veel keus ook in toetjes en dranken. Smaakt lekker.
Super restaurant zit er al 22 jaar en ga er al jaren met veel plezier eten.Eten: 5/5
Vanavond bij tapasia wezen eten komen er al jaren maar zoals het vanavond ging, bediening is zeer vriendelijk, maar je moet lang wachten op je bestelling en vaak wordt het niet eens gebracht of je bent al 2 ronde's verder. Hebben helft gekregen maar wel volle pond betalen. Nee ze kunnen het niet meer aan door de bestellingen en de klanten in het restaurant. Nee dit was de laatste keer dat we hier geweest zijn!
Helemaal top, en de jonge heer die ons bediende deed het echt super! Vriendelijk, netjes, attent. Leuke mensen en een leuke sfeer. Eten was prima. Alleen bij premium wel goed lezen of de gerechtjes inclusief zijn! De lava cakejes waren dus niet inbegrepen
Prijzig maar uitstekende kwaliteit en voldoende keuze, alleen jammer dat er voor een paar gerechten moet worden bij betaald.
Wat een feest om te zijn. Een geweldig all you can eat waar met goede ingrediënten wordt gewerkt. Er is een brede selectie van goed klaar gemaakte gerechten. Prettig is de optie om tegen een kleine bijbetaling luxere gerechten te kunnen toevoegen. Hierdoor blijft de kwaliteit geborgd. Het personeel is heel jong, maar opmerkelijk goed geïnstrueerd. De benadering is zeer klantvriendelijk en er wordt goed naar de wensen van klanten geluisterd. All met al een zeer prettige ervaring en een absolute aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid