facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mr Sushi Ede

Mr Sushi Ede
Adres: bellestein 57, 6714 DP Ede
Telefoonnummer: +31318304493
Stad: Ede
Route: bellestein 57
Postcode: 6714 DP



op zoek naar gerelateerd: mr sushi ede contact, mr sushi actiecode, mr sushi nijmegen, mr sushi utrecht, mr sushi groningen, mr sushi maastricht, mr sushi ede telefoonnummer, mr sushi den haag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Japans Restaurant Edo Japans Restaurant Edo 2 km De noodles met crispy chicken is echt verschrikkelijk lekker! Erg gastvrij en verse p...
TapAsia Ede TapAsia Ede 2 km Fantastisch! Vanavond heerlijk gegeten bij TapAsia. Veel variatie in gerechtjes, zeer...
Recensies
Ik heb rond 17:15 besteld, vanaf 19:15 heb ik meermaals gebeld omdat ik nog niets had ontvangen, maar er werd niet opgenomen. Ondertussen is het restaurant gesloten en heb ik nog steeds geen eten. Waardeloze tent dus.
Je kan de meeste rolls alleen maar per 8 bestellen. Er zit iets van gefrituurde uitjes door de tuna salad roll, je verwacht toch iets meer met echt vis. Er miste een handroll. Prima te eten, maar volgende keer proberen we een andere.
Heb voedselvergiftiging gekregen door deze zaak.
Bestelling is meermaals veel te laat bezorgd. Vorige bestelling was 2 uur te laat en er ontbrak notabene een roll. De keer erna zijn we het zelf komen ophalen, omdat het te lang duurde.
Erg slechte service, werd niks aan mijn foute bestelling gedaan en erg raar dat er harde stukken in mijn sushi zaten
Tijdens een korte vakantie in een B&B in omgeving van Ede maar even sushi afgehaaldkwam er toch langs dus bezorging niet nodig Heerlijke verse sushi,waren ze vers aan het bereiden toen ik binnenkwam. Ze smaken fantastisch en kan ze iedereen aanbevelen.
Ik heb 2 uur lang moeten wachten voordat de bestelling eindelijk aan kwam, vervolgens geen tegemoetkoming of iets ontvangen voor het lange wachten. Enorme teleurstelling/afrader.
Goede service, er was een probleem met onze bestelling en dit werd snel en naar behoren opgelost! Smaak en kwaliteit van de sushi ook top!
Alles was lekker vers, goed op temperatuur en zeer goed van smaak! Hier gaan we zeker vaker van eten!
Wederom heerlijk en super vers! Prijs & kwaliteit echt heel goed. Ook de update mail's nadat je besteld hebt is keurig. Bestelling optijd afgeleverd, vriendelijke bezorger. Echt....chapeau!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid