facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tapasbar t Swarte Schaep

Tapasbar t Swarte Schaep

Info

t Swarte Schaep is een tapasbar met originele, huisgemaakte Spaanse tapas gelegen aan de gezellige haven van Brielle,binnen knus en gezellig llg



"Het ideale plekje met een heerlijk terras aan t water, voor een drankje, soepje of een van de hoofdgerechten. Voor ieder wat wils"
Adres: Voorstraat 180, 3231 BL Brielle
Telefoonnummer: +31(0)181-479516
Stad: Brielle
Route: Voorstraat 180
Postcode: 3231 BL



op zoek naar gerelateerd: Swarte Schaep menu, Restaurant Brielle, Visrestaurant Brielle, Borrelen Brielle, Tapas Brielle, Kerstbrunch Brielle, Café Brielle, Spaans restaurant Brielle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tapas Bar 1572 Tapas Bar 1572 691 meter Gisteren een lekker hapje gedaan hier. Ontvangst kan wat beter werden aan een tafel g...
Recensies
Drama. Ze hadden 1 gerecht vanavond. Pesto tortillas. Toen ik vroeg of ze geen tapastestaurant zijn, vertelde de jongen mij dat het wisselt per dag, maar vandaag hadden ze niet echt personeel.. dus.. oke. Eten: 1/5
Erg fijne locatie, met goed eten en aardige eigenaresse. De verse soepen die er gemaakt worden, zijn van erg goede kwaliteit!Eten: 5/5
Binnenlopen bij 't Swarte Schaep voelt als thuiskomen: je bent altijd welkom en je voelt je nooit teveel. Er hangt een leuke sfeer en de tapas deel je lekker met elkaar onder het genot van een goed glas wijn. Eigenlijk zijn alle tapas heerlijk, maar onze favoriete tapas zijn de lamskoteletjes met een geweldig glas Rioja en de geitenkaas met serrano ham en gekarameliseerde uitjes met daarbij de huiswijn Macabeo Chardonnay. En als je geluk hebt, heeft gastvrouw Hélène haar eigen stoofpotje op het menu staan, onze absolute favoriete gerecht. Neem daar een flesje Club Privado bij en je hebt een Match Made in Heaven. Zeker de moeite waard om hier met een groep vrienden of met je familie te gaan eten!!
Soepclub! Leuke locatie om een soepje af te halen tijdens een wandeling in Brielle. De soep wij hadden de konings soep op Koningsdag was goed gevuld en werd geserveerd met een vers stuk brood en wat soepstengels. Dit gaan we vaker proberen!
Afgelopen weekend weer erg lekker gegeten bij het Swarte Schaep. Van de zomer op het terras aan de haven van de Spaanse hapjes genoten, en ook nu het kouder is een lekker diner gehad met de tapas van de vernieuwde kaart, gelukkig staan de pakketjes van geitenkaas met serranoham en uitjes er nog wel op, zeker een favoriet. Er hangt een gezellige sfeer in het restaurant.
Nou, waar moet ik beginnen. Ten eerste moesten we heel lang wachten op ons eten. Het duurde een eeuwigheid voordat we ons eten kregen. Ze hadden ons in eerste instantie aangeraden een paar kleine tapas te kiezen. Dat moest voldoende zijn. Niet dus. Het eten was ondanks dat het tapas waren best wel karig en het was heel zout. Er zaten best wel wat lekkere dingetjes tussen, maar das is uiteraard niet voldoende. Toch maar een extraatje besteld en dat duurde niet zo lang als de eerste keer, maar vlot is anders. Op den duur zaten we er al heel lang en het werd best wel laat. De eigenaar begon harde muziek te draaien, waardoor ik mijn vrouw niet meer kon verstaan. Na betalen van de rekening werd er door de zaak nog even gevraagd: "Jullie hadden toch geen last van de muziek?" Als je dat moet vragen, staat je muziek te hard! Niet naar toe gaan. Punt.
Erg leuk restaurant. Zeer ruime keuze aan tapas gerechten, waarvan het deel dat wij geprobeerd hebben erg goed smaakte. Vooral de croquettas en de biefstukreepjes waren favoriet. Het restaurant straalt een gezellige sfeer uit en is mooi gelegen aan de Brielse haven. Later op de avond gezellig blijven hangen met een biertje aan de bar.
Patatas bravas zijn gefrituurde potato wedges die ze bij de snackbar op de hoek beter maken. Ipv pittige saus kregen we een bakje mayonaise. Na navragen een bakje pittige saus die erg tegenviel. Empaniladas met gehakt was droog, bij de variant met geitenkaas ontbrak ieder spoor van honing en leek gisteren al gebakken. Na 2 tapas verlaten we dit terras maar, om ergens anders te gaan eten. Bediening wel vriendelijk en locatie erg mooi.
Zeer lekker gegeten! Prijs kwaliteit is prima. Eten is vers en smaakt goed, snap de negatieve revieuws niet?? Blijkbaar hebben deze personen nooit in Spanje gegeten? Ben zelf Spaans en het eten smaakt zoals in Spanje. Maar kan best begrijpen dat mensen de voorkeur hebben voor all you can eat... Kwalieit is er dan ook naar.
Al een paar keer gegeten in dit leuke Tapas restaurantje, met familie en met vrienden. Allen waren dik tevreden over het eten , leuke ontspannen sfeertje en natuurlijk het leuke personeel maakten deze avond helemaal goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid