facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tapas Bar 1572

Tapas Bar 1572

Info

Tapas Bar 1572 Brielle

Geschiedenis

Voor velen is tapas eten een nieuwe ervaring. Tapas, wat is of wat zijn dat eigenlijk? Tapas horen bij de Spaanse cultuur, zijn onlosmakelijk verbonden met de Spaanse manier van leven en worden in heel Spanje in bars en cafe’s geserveerd. Aan het opdienen ligt van oudsher een aantal praktische overwegingen ten grondslag: een drankje (hoofdzakelijk sherry of wijn) werd, om ongedierte te weren, veelal afgedekt met een tapa van brood of ham. Tapa betekent vrij vertaald dan ook “dekseltje”. Bij ons in het restaurant kunt u de variatie en de hoeveelheid van de tapasgerechten zelf bepalen: onder het genot van een drankje b.v. 1 of 2 tapasgerechten per keer bestellen en zo de hele avond vullen.Tapas kunnen omschreven worden als kleine Spaanse gerechtjes, meestal in combinatie met een lekker drankje. Er zijn ontelbaar veel verschillende soorten tapas te vinden, zowel warm als koud, vis, vlees of vegetarisch: alles kan en alles mag! Tapas zijn geliefd als borrelhapje maar je kunt er ook een complete maaltijd mee samenstellen. De tapas komen beetje bij beetje op het midden van de tafel en iedereen kan van alles proeven, zonder regels en voorschriften dus, met de vingers of een vorkje! Je kiest zelf een aantal tapas van de kaart en als je nog zin hebt in meer, kan er altijd bijbesteld worden. Buen provecho!

Label

Proef de smaken van Spanje in Brielle bij Tapas Bar 1572. Op woensdag, donderdag en zondag kunt u onbeperkt van onze Tapas gerechtjes genieten voor maar €24,50 per persoon. Tevens heeft u een keuze uit onze heerlijk selectie Spaanse wijnen en onze vers gemaakte sangria. Bent u geen wijnliefhebber? Dan hebben wij ook een breed assortiment aan wisselende speciaalbieren. Mocht u ons restaurant met een bezoek willen vereren, dan zullen wij er van alles aan doen om u een gezellige- en smaakvolle avond te bieden met onze overheerlijke tapas gerechten.

LET OP: Op de vrijdag en zaterdag hanteren wij een prijs van €26,50 voor de gehele avond genieten van de heerlijkste tapasgerechten.



"Tapas, die lekkere Spaanse hapjes waar je je vingers bij opeet. Bij Tapasbar 1572 kun je er heerlijk van genieten. Jamòn serrano, gambas, pollo, calamares, waar je ook van houdt, bij Tapasbar 1572 proef je hoe overheerlijk tapas kunnen zijn. Want met onze kleine gerechten en hapjes laten we je het lekkerste van Spanje proeven. Uiteraard onder het genot van een koel Spaans biertje, overheerlijke Spaanse wijn of huisgemaakte sangria en cocktails. Of je nu met je partner, vrienden, familie of collega’s komt, bij Tapasbar 1572 is het gezellig genieten in een Spaanse sfeer. Tegen een prijs die het plezier alleen maar groter maakt"
Adres: Nobelstraat 76, 3231 BD Brielle
Telefoonnummer: 0181477127
ln.2751rabsapat@ofni
Stad: Brielle
Route: Nobelstraat 76
Postcode: 3231 BD



op zoek naar gerelateerd: tapas hellevoetsluis, tapas spijkenisse, tapas oostvoorne, brielle tapas bar, 't swarte schaep tapasbar brielle, restaurant brielle, nobelstraat 76 brielle, onbeperkt tapas hellevoetsluis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tapasbar t Swarte Schaep Tapasbar t Swarte Schaep 691 meter Drama. Ze hadden 1 gerecht vanavond. Pesto tortillas. Toen ik vroeg of ze geen tapast...
Recensies
Gisteren een lekker hapje gedaan hier. Ontvangst kan wat beter werden aan een tafel gezet en moesten vragen om de garderobe. Drinken moesten we ook bijna iedere keer om vragen. Het restaurant zelf is wat rumoerig en de muziek was bijna niet te horen. Voor kinderen is het een lange zit. Desalniettemin hebben we heerlijk genoten van de verschillende lekkernijen die deze tapas bar te bieden heeft, met mooie verschillende smaken en gerechtjes. Het eten is met gepaste snelheid op tafel wanneer je besteld hebt. Ze hebben een mooie bier,wijn, cocktail kaart. Voor het eten komen we zeker terug! Vegetarische menuopties: Er is een mooie selectie aan vegetarische gerechten. Kindvriendelijkheid: Voor de kinderen is er niet echt wat te doen. Parkeren: Het is een redelijk drukke binnenstad waardoor je soms ver moet parkeren.
Begin december voor 't eerst bezocht. Het restaurantdeel is t.g.v. brand tijdelijk ondergebracht in de achtergelegen discoruimte: niet veel sfeer en een extreem luidruchtige akoestiek. Wij hebben daarom de laatste rondes overgeslagen en zijn veel eerder vertrokken dan de bedoeling was. Het personeel was vriendelijk en deed echt hun best de drukte te trotseren. Enkele gerechtjes zijn nooit uitgeserveerd en wij moesten wel vaak lang wachten op onze bestellingen. De gerechtjes waren lekker vers en hadden een prettige textuur, maar misten soms wat diepgang. De krokante mosselen waren iets te lang gebakken en dus hard en droog geworden. De nachos hadden een hele goede 'bite' en de vega groentekroketjes waren heerlijk! Voor een kleine eter als ik die na twee rondes van elk twee mini gerechtjes genoeg heeft, is een onbeperkt hapjesronde-concept als dit stevig aan de prijs. Ik haal mijn geld er nooit uit, maar als vegetariër had ik wel redelijke keuze en dat vind ik belangrijk. Graag komen wij nog een keer terug voor een herwaardering op een rustiger moment, als de verbouwing achter de rug is.
Heerlijk gegeten. Ruime keuze. Veel variatie. Onbeperkt. De sangria huisgemaakt is echt heerlijk. Vegetarische menuopties: Voor vegetariërs is er ruime keuze. Zowel bij voor als nagerechten. Parkeren: Voor parkeren kiezen voor langs het water. Daar zijn de meeste plekken.
Heerlijk gegeten. Hapjes waren goed warm. Goede wijn, en lekkere cocktails Prettige sfeer. Ik heb genoten.
Heerlijk gegeten en gedronken . Veel keuze op de menukaart en hele lekkere cocktails. Ook alcohol vrij Kindvriendelijkheid: Ook genoeg keuze voor de kinderen op het menu Parkeren: Ruime parkeerplaats op een minuut lopen
Eten was erg goed, wij zaten aan tafel 20 en werden een beetje vergeten door de drukte, nadat ik een van de bediening hier op had aangesproken hebben zij dit direct hersteld. Super vriendelijke bediening en top opgepakt. Een aanrader is misschien een ipad te gebruiken of een app, word veel gebruikt dat voorkomt dan dat mensen vergeten worden. Verders Top locatie en gezellige mensen met goed eten.
Heerlijk gegeten. Acoustiek is wel heftig, maar dat maakt het eten en de fijne en leuke bediening meer dan goed!Eten: 5/5
Door de weeks gegeten met zijn vieren was allemaal erg lekker. Cocktails werden vers gemixt en smaakte erg goed. Hapjes kwamen netjes op tijd als je het plankje met het krijtje gewoon op tijd invulde. Smaken van de gerechten waren heerlijk. Toetjes moet je extra bijbetalen dit hadden we voor mijn dochter gedaan die had churros genomen dit vond ik ietswat overpriced maar dat is het enige negatieve wat we ondervonden.
Leuk ingericht restaurant, leuke en vlotte bediening die over het algemeen snel aan je tafel staan. Met dit concept kun je pp 2 gerechtjes bestellen van een ‘’te’’ grote kaart waardoor je eigenlijk bij bijna elk gerechtje wel proeft dat het niet vers gemaakt is. Ik begrijp dat dit heel lastig is met zo’n concept maar daardoor merk je wel dat de tapas weinig verfijnt en wat simpel is. Kortom: Als je gezellig even wat wilt eten is dit een leuke zaak. Maar wil je echt verfijnde tapas proeven zul je elders uiteten moeten gaan.
Heerlijk gegeten en heel vriendelijk personeel. We hoefde bij elke rond niet lang te wachten op het eten ookal was het best gezellig druk. Al met al top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid