facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tankstation Brouwers

Tankstation Brouwers

Info

Brouwers tankstation is een Shell tankstation, waar u naast alle brandstoffen ook een uitgebreide shop vindt. Onderdeel van Brouwers groep (zie website).

Geschiedenis

Brouwers tankstation is onderdeel van een familiebedrijf dat is opgericht in 1936. Sinds november 2012 is het tankstation een Shell tankstation. U vindt hier onder andere alle brandstoffen en een uitgebreide shop. Brouwers tankstation is onderdeel van Brouwers groep. Op de website www.brouwers-groep.nl vindt u meer informatie over het tankstation/truckcentre.

Adres: Oud Valkenhuizerstraat 2, 6418 CN Heerlen
Telefoonnummer: 045-5233990
Stad: Heerlen
Route: Oud Valkenhuizerstraat 2
Postcode: 6418 CN



op zoek naar gerelateerd: Tankstation Brouwers stopt, Truckstop Brouwers, Shell Heerlen prijzen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Shell Shell 4 km Propere toiletten, wel enkel met de kaart of gsm te betalen.
Shell Shell 4 km Propere toiletten, wel enkel met de kaart of gsm te betalen.
Texaco Penning-Crombach Texaco Penning-Crombach 5 km altijd leuke dames .leuk om mee praatje te maaken.
Lukoil Lukoil 5 km
Shell Shell 6 km
Recensies
Ik was vandaag 10-01-2023 in de shell Toen ik eenmaal een aantal producten pakte uit de winkel moest ik een compleet andere prijs betalen dan dat op de kaartjes was aangegeven. Mevrouw gaf aan dat er nog geen kaartjes waren maar kon de producten niet mee geven voor het bedrag wat dus op het kaartje stond. Lieve mensen kijk hier mee uit want die ruikt van alle kanten alsof ze mensen willen oplichten door een lagere prijs neer te zetten dan dat het werkelijk kost. Gewaarschuwd mens telt voor 2
Ik was vandaag 7 maart om 00:28 2020 bij deze tankstation voor een late night snoepje of koekje voor bij een film. Normaal heel vriendelijk maar wat me nu overkwam was werkelijk niet normaal. We stonden rustig te kijken en ineens zegt ze vanachter het raam dat ik moet opschieten Wand alles gaat zometeen op nacht automaat okey dat kan Maar dan zegt ze ineens je moet minder lullen er zijn al genoeg zieken. dit link je in deze tijd automatische aan het Aan het huidige virus in de wereld maar zo kun je de gasten toch niet weg jagen!!??
Heerlijk gegeten goede en vriendelijke bediening en rustige plek om te overnachten
Wat een super tent,vriendelijk personeel en super lekker eten,voor herhaling vatbaar
Super gastvrij, eten goed tot zeer goed , parkeren oké, douche prima Ralf i.ll be back
Ik kom altijd bij de Shell tanken aan de Oud Valkenhuizerstraat, maar vandaag 6 mei kon er geen begroeting vanaf. Ze stond te praten met een collega die van de wasstraat. Ze zei alleen aan dit pinapparaat pinnen , nog niet eens het bedrag en tot ziens. Ik vindt dit niet kunnen, ze moeten ten allen tijden vriendelijk zijn en iets zeggen.
Al tientallen jaren de TruckStop voor chauffeurs dit bekende Familie bedrijf is altijd op grote vrachtwagens en tevens kan een chauffeur alles bijna kopen wat betreft zijn of haar combinatie voor chauffeurs is dit Limburgs bekendste bedrijf heel veel spullen kopen voor een mooie facelift te geven mooi deze spullen kun bijna nergens krijgen mooi en verzorgde zaak "Brouwers" doet wat voor de chauffeur s zo belangrijk.
Vriendelijk personeel goed bereikbaar gunstige prijzen in vergelijk met omliggende tankstations
Aangename verrassing. Vriendelijk personeel en prima eten. Douche gratis, parkeerruimte beperkt maar zodra je aan komt rijden komt men al naar buiten om je te helpen.
Heel vriendelijke mensen. Kom er nu niet meer zoveel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid