facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shell

Adres: A76 4, 6422 PW Heerlen
Telefoonnummer: 31455440305
Stad: Heerlen
Route: A76 4
Postcode: 6422 PW


Openingstijden

Maandag: 00:00 - 23:59
Dinsdag: 00:00 - 23:59
Woensdag: 00:00 - 23:59
Donderdag: 00:00 - 23:59
Vrijdag: 00:00 - 23:59
Zaterdag: 00:00 - 23:59
Zondag: 00:00 - 23:59


op zoek naar gerelateerd: Tankstation Heerlen, Shell Landgraaf, Shell Euregio, Shell Landgraaf openingstijden, Brouwers tankstation
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Shell Shell 9 meter Propere toiletten, wel enkel met de kaart of gsm te betalen.
Tankstation Brouwers Tankstation Brouwers 4 km Ik was vandaag 10-01-2023 in de shell Toen ik eenmaal een aantal producten pakte uit ...
Lukoil Lukoil 9 km
Texaco Penning-Crombach Texaco Penning-Crombach 9 km altijd leuke dames .leuk om mee praatje te maaken.
Shell Shell 10 km
Recensies
Propere toiletten, wel enkel met de kaart of gsm te betalen.
Veel koffie aanbiedingen voor chauffeurs.
Het elektrisch laden gaat niet altijd even snel, maar daar kunnen ze ook niks aan doen. Het vriendelijke personeel maakt dat helemaal goed! Shout out naar Natalie. :-
De bediening was erg vriendelijk, zo is een stop langs de snelweg een tof momentje.
Even stop om te plassen, overheerlijke latte koffie meegenomen. Schone Toiletten en behulpzaam personeel. Ook Klein winkeltje in de Shop, handig als je wat nodig hebt. Ook een apart balie waar je verse broodjes kunt bestellen.
Helaas kwam ik met pech stil te staan bij tankstation Tienbaan. Het was al een rot dag en toen ook nog autopech jammer genoeg.... Gelukkig was Babs aan het werk die middag. Zij heeft me geholpen met hulp zoeken, want mijn telefoon was leeg. Babs, dank je wel! 10 punten voor jou.
Alles aanwezig en voorradig en werkt naar behoren waar een tankstation goed in is of behoord te zijn. Door de ligging in het Limburgsland en de Limburger zelf altijd een gezellige bedoeling met een kop koffie en koek of een praatje te maken...!!!
Sta je dan snachts om 4u bij min 10 aan de ad-blue tank kouw te kleumen. 1x in de week tank ik hier de ad-blue af. Na een paar minuten maar eens binnen aan de jongendame gaan vragen of ze de pomp misschien zou willen aanzetten. Sorry maar ad-blue is alleen vrachtauto's... Nee hoor, tegenwoordig zijn er bestelauto's met ad-blue. Toch zijn dat de regels alleen voor vrachtauto's!! En waar mag ik dan tanken? We hebben wel kannetjes van 10.... Ja daag ga vanaf nu wel ergens anders tanken! Pffffffff ook goeiemorghe!
Ik ben binnen gelopen voor om sigaretten te kopen, kom ik aan bij de kassa heb legitimatie bij me en geld, vraag ik om sigaretten, mevrouw heeft geweigerd mij sigaretten te verkopen. Trouwens ben ik al 30 jaar oud. Dit slaat echt nergens op mevrouw heet Melanie, ik vindt dit echt niet normaal zo ga je niet om met klanten.
Vroeger kreeg je koffie als je getankt had, nu niks meer. Geen klantvriendelijk meer op dat gebied. Beetje jammer, maar ok.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid