facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tang Soo Do Zevenaar

Tang Soo Do Zevenaar

Info

Tang Soo Do Zevenaar is de aanbieder van traditioneel Koreaans karate in de Liemers. Ervaren internationaal erkende instructeurs geven met veel passie en energie les in een veilige omgeving aan kinderen vanaf 5 jaar tot en met volwassenen.

Geschiedenis

Tang Soo Do Zevenaar is de officiele facebooksite vanTang Soo Do Zevenaar.

Tang Soo Do Zevenaar is onderdeel van de de Traditional Tang Soo Do Federation. Deze is in 2006 opgericht door Master John Trudgill. Hij had voor ogen om een organisatie op te richten waarbij de voordelen van het beoefenen van een traditionele vechtsport worden verspreid. Master John Trudgill reist regelmatig naar de scholen van de TTF in Wales, Canada, Verenigde Staten en Nederland.

De voordelen van het beoefenen van een traditionele vechtsport als Tang Soo Do zijn onder andere:

- in staat zijn je zelf te verdedigen;
- een betere gezondheid;
- een grotere fitheid;
- meer zelfvertrouwen.

Deze voordelen worden bereikt door regelmatig te trainen. De instructeurs van de TTF Nederland krijgen zelf ook regelmatig les. Zij houden niet alleen hun kennis en vaardigheden op peil maar leren ook voortdurend bij. Hierdoor zijn ze in staat de best mogelijke les te verzorgen. Alle scholen die zijn aangesloten bij de TTF voldoen aan deze voorwaarden.

De TTF in Nederland staat onder leiding van Master Maarten van der Spek.



"Tang Soo Do Zevenaar is de aanbieder van traditioneel Koreaans karate in de Liemers. Ervaren internationaal erkende instructeurs geven met veel passie en energie les in een veilige omgeving aan kinderen vanaf 7 jaar en jong volwassenen.De voordelen van het beoefenen van een traditionele krijgskunst als Tang Soo Do zijn onder andere:- in staat zijn je zelf te verdedigen;- een betere gezondheid;- een grotere fitheid;- meer zelfvertrouwen.Iedere dinsdag, donderdag en zaterdag worden er Tang Soo Do lessen aangeboden."
Adres: Hunneveldweg 6B, 6903 ZM Zevenaar (gemeente)
Telefoonnummer: +31621888918
Stad: Zevenaar
Route: Hunneveldweg 6B
Postcode: 6903 ZM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kempo Instituut Hartman Kempo Instituut Hartman 612 meter Shaolin Kempo is een veelomvattende vechtkunst voor jong en oud die wij in onze dojo´...
Sportcafe Lentemorgen Sportcafe Lentemorgen 662 meter Kleine koude sportzaal. Kleedkamers zijn ouderwets en douches zijn heel hard. Zaal li...
SDZZ SDZZ 780 meter Mooie velden jammer dicht langs de snelweg
Atletiekvereniging De Liemers Atletiekvereniging De Liemers 1 km O daar gym nou ik sla liever over maar het moet
Ving Tsun Kung Fu Association Europe - Arnhem en Zevenaar Ving Tsun Kung Fu Association Europe - Arnhe... 22 km Leuk concept, had beter uitgewerkt kunnen zijn.
Recensies
Onze zoon gaat altijd met heel veel plezier naar de trainingen. Leuke en gedreven trainers. Mooie trainingsruimtes en goede lesmaterialen.
Enthousiaste leuke instructeurs in een prima accommodatie, gemakkelijk bereikbaar. Veel respect naar de instructeurs en onderling. Als u geïnteresseerd bent zeker een aanrader.
Zeer zeker aan te raden!!! Tang soo do heeft mijn dochter geleerd een doorzetter te worden, Geleerd wat discipline is, Zelfvertrouwen gekregen
Mooie sport, met enthousiaste begeleiders die een hart voor de leerlingen hebben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid