facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sportcafe Lentemorgen

"De openingstijden van Sportzaal Lentemorgen zijn te vinden op de website verhuur.atarobv"
Adres: Lentemorgen 3a, 6903 CT Zevenaar (gemeente)
Telefoonnummer: 0613136186
Stad: Zevenaar
Route: Lentemorgen 3a
Postcode: 6903 CT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sporthal Lentemorgen Sporthal Lentemorgen 17 meter Mooie locatie voor vaccinatie wel weinig ruimte om te parkeren.
Tang Soo Do Zevenaar Tang Soo Do Zevenaar 662 meter Onze zoon gaat altijd met heel veel plezier naar de trainingen. Leuke en gedreven tra...
SDZZ SDZZ 894 meter Mooie velden jammer dicht langs de snelweg
Atletiekvereniging De Liemers Atletiekvereniging De Liemers 1 km O daar gym nou ik sla liever over maar het moet
Recensies
Kleine koude sportzaal. Kleedkamers zijn ouderwets en douches zijn heel hard. Zaal lijkt op een viskom door al het glas. Er is te weinig ruimte om banken naast het volleybalveld te plaatsen, dus de tribunebank ik de reservebank, heel gek. In de kantine kun je alleen contant betalen en een consumptie is verplicht.
Mooie locatie voor vaccinatie wel weinig ruimte om te parkeren.
Nu een vaccinatie locatie. Alles prima geregeld. Zoon daar 2 keer ingeënt. Ons boekje zonder problemen bijgetekend. Alleen vreemd dat we man en ik na het bijtekenen tegen de stroom in weer naar buiten moesten.
Ik ben er geweest voor een vaccinatie. Het is strak en erg goed georganiseerd. Medewerkers bedankt! Ik vond de mensen wat lastig te verstaan omdat alle geluiden ongeveer even hard klinken in de sporthal. Daarom gingen de instructies voor mij soms iets te snel.
Een groots opgezette GGD VACCINATIE POST. Een enorm compliment richting de GGD namens mij en ik denk duizenden anderen die hier zijn geweest om zich te laten vaccineren. Wat hebben ze het keurig en overzichtelijk opgezet. Alles ziet er schoon uit en de mederwerkers zijn stuk voor stuk vriendelijk en bekwaam. Ook de parkeergelegenheden zijn goed geregeld. Kortom, een groot compliment waard.
Mondkapjes parade, pur sang ,, iedereen in de rij voor een vaccinatie! En helemaal blij na afloop, ik moest vanmorgen ,ook, ik was niet blij voor ik naar binnen ging ,en ook niet toen ik naar buiten ging! Ik moest na vaccinatie 15 minuten op een stoeltje blijven zitten, zou voor mijn eigen bestwil zijn ,ja doei ,daar heb ik helemaal geen zijn in ,ik ga weg ajuus, poppenkast, allemaal
Geweldig goed georganiseerd door de GGD de priklocatie in Zevenaar in sporthal Lentemorgen.
Goed bereikbaar en een mooi complex. Ben hier echter geweest om mijn moeder te laten vaccineren tegen het coronavirus dus over de faciliteiten kan ik niet heel veel zeggen.
De sportzaal wordt nu gebruikt voor de corona vaccinatie. Alles goed en strak geregeld. Je wordt keurig naar een parkeerplaats geleid en opgevangen bij de voordeur. Het was er erg druk maar alles liep heel erg vlot door. 15 minuten later stond ik weer buiten met wachten na de prik erbij. Top geregeld dus. Dikke pluim
Op dit moment is het ingericht voor de vaccinatie met strakke duidelijke lijnen en begeleiders die je kunnen helpen. Snel en vakkundig word je gevaccineerd en all je vragen worden beantwoord.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid