facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden (Spijkenisse)

Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden (Spijkenisse)

Geschiedenis

Bij THC-ZHE in Spijkenisse zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!



"Moderne praktijk met alle specialisaties onder 1 dak.Bij THC-ZHE in Spijkenisse zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!"

"Moderne praktijk met alle specialisaties onder 1 dak.Bij THC-ZHE in Spijkenisse zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!"
Adres: Lenteakker 5c, 3206 TB Spijkenisse
Telefoonnummer: 0181 672 317
Stad: Spijkenisse
Route: Lenteakker 5c
Postcode: 3206 TB


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 16:30
Dinsdag: 07:30 - 16:30
Woensdag: 07:30 - 16:30
Donderdag: 07:30 - 16:30
Vrijdag: 07:30 - 16:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PlazaDentaal.nl PlazaDentaal.nl 2 km Hele fijne sfeer. Neemt goed de tijd voor je. Ook voor mijn kinderen is ze heel lief ...
TandPunt Mondzorg TandPunt Mondzorg 2 km Een super tandarts! Je hoeft niet lang te wachten, en de afspraak is zo gedaan.
Recensies
Verschrikkelijk slechte tandarts!! En nog duur ook, denkt vanuit belang van zichzelf en niet vanuit cliënt. Vullingen niet goed geplaatst, en verstandskies gevuld die er eigenlijk uit moest omdat het wortel kanaal behandeling nodig had. Wat ik by the way zelf al had aangegeven waarop werd gezegd dat dat niet nodig was. Wortel kanaal behandeling Alleen maar meer gebit problemen gekregen sinds ik hier ben geweest. Eigenlijk niet eens 1 ster waard. Echt verschrikkelijk slecht!!
ik was pas overgestapt van tandarts maar ik heb bijna nooit een slechte ervaring gehad met een tandarts tot dat ik bij deze tandarts kwam ik had een rotte kies laten trekken op 14 februari 2023 en dat is niet gehecht de tandarts zei dat ze dat niet altijd doen dat vind ik al raar want het is een open wond. na 2 dagen had ik nog steeds pijn en bij terugkomst bleek dat er nog een stukje kaakbot in mijn tandvlees zit en ik kreeg antibiotica mee voor 7 dagen maar het gaat wel iets beter maar de pijn is er nog. nee ik ga overstappen naar een andere tandarts.
Slechte service. Onlangs ingeschreven bij de praktijk. De volgende dag terug gekomen om alsnog even telefonisch contact te hebben met de tandarts. Ben nooit terug gebeld. Ruim een week later bel ik terug. Laura de telefoniste neemt op is vriendelijk maar uiteindelijk kapt ze het gesprek af. Jammer want ik ben een nieuwe patiënt en het was een kleine moeite geweest om even mijn verhaal goed aan te horen en het gevoel weg te nemen. Ondertussen wordt er wel gezegd dat de desbetreffende tandarts weinig werkt. In principe heb ik daar niks mee te maken een telefoontje had weinig moeite gekost ookal hadden ze gezegd dat het wat langer zou duren voordat er daadwerkelijk contact met me opgenomen zou worden. Tevens bij mijn 1e bezoek ging de assistente mijn gebit reinigen, deze mevrouw wou de helft van mijn gebit reinigen, daar was ik het niet mee eens, vondt het eerder raar en apart dat ze deze conclusie heeft getrokken. Uiteindelijk na aandringen heeft xe het wel helemaal gereinigd maar hoe kundig ben je dan om überhaupt zonder toezicht te werken. Jammer dat mijn 1e ervaring nual zo spaak verloopt.
Zeer begripvolle mensen in deze praktijk, van zowel de tandarts als assistente en de Paradontoloog Zeer zeker ook voor angstpatiënten!
Ik ben hier al een aantal jaar klant met mijn kinderen. En ben super tevreden. Altijd goede, vriendelijke service, snelle reactie via de e-mail.verzorgd uitziende tandarts praktijk. Kindvriendelijk niet te vergeten! Ik ben door veel tandartsen en de implantoloog binnen de praktijk geholpen en altijd wel tevreden. Mijn huidige tandarts is echt een topper en denkt goed met mij mee en super kind vriendelijk. Mocht hij ooit weggaan verhuis ik mee haha
Snap niet dat deze tandarts slecht wordt beoordeeld. Ik kom hier al sinds ik klein was. Altijd super vriendelijk en vlot.
Wat een slecht praktijk. Ik was er al 3 keer voor hetzelfde tand omdat ik napijn heb. Elke keer moet ik naar een andere tandarts omdat die ene geen plek voor mij hebt. Dat betekend dat elke keer heb ik extra kosten omdat het zzp'ers zijn en het valt dat niet onder garantie, volgens hen. Het is natuurlijk niet waar. Ik ben al 250€ kwijt voor hetzelfde tand. Ik moest meerdere keren klacht bij de manager indinnen. Een advies, als je het kan, zoek maar een andere praktijk
Waardeloze tandarts en mondhygiënist. Totale winstbejag. Brak bij het schoonmaken een stukje van mijn tand af door het nieuwe apparaat, werd gezegd. Ik was de 2de al. Dit stukje werd naderhand met spierwit door de tandarts gevuld. Wat een broddelwerk. Het hele verhaal over het apparaat werd natuurlijk later ontkent.
Onze afspraak afgebeld wegens ziekte. Echter niet goed in het systeem gezet en hierdoor kregen we een aanmaning. Thc blijft volhouden en wil niet toegeven. Wij schrijven per direct uit. Flut praktijk!
Je wordt altijd goed geholpen door vriendelijke mensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid