facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PlazaDentaal.nl

PlazaDentaal.nl

Info

Mondhygiëniste Diana Plaza

Geschiedenis

Aan de J. de Baanlaan 40 te Spijkenisse is mondhygiënist Diana Plaza werkzaam. Onder de naam PlazaDentaal.nl behandelt ze mensen met parodontale (tandvlees) problemen en andere aandoeningen.
Diana Plaza is een ervaren mondzorgprofessional. Ze studeerde in 2008 af als Tandarts aan de Universidad Antonio Nariño, te Palmira-Colombia. Sinds 2012 is ze werkzaam geweest als Paro-preventieassistent bij diverse Tandartsenpraktijken in de regio. In 2016 werd ze opgenomen in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten KRM. Ze werkt sindsdien als mondhygiënist en heeft continu haar vakkennis actief bijgehouden met scholing en training. Als mondzorgprofessional is Diana ingeschreven bij het NVM, de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten. Daarnaast is zij ook lid van de VvAA.

En la calle J. de Baanlaan 40 en Spijkenisse, se encuentra el consultorio dental de Diana Plaza. Bajo el nombre PlazaDentaal.nl se trata a las personas con problemas periodontales (de las encías) y otros trastornos bucales.
Diana Plaza es una profesional con experiencia al cuidado de la salud oral. Se graduó en 2008 como dentista en la Universidad Antonio Nariño, Colombia en Palmira. Desde el 2012 trabajó como asistente de prevención Parodontal en diversos consultorios dentales en la región. En el 2016 ha sido Diana Plaza incluida en el Registro de Calidad KRM de higienistas dentales. Ella trabaja desde entonces como un higienista dental holandesa y ha continuado extendiendo su experiencia, educación y formación. Como profesional de la odontología esta ella también registrada en NVM, la Asociación Holandesa de Higienistas Dentales. Ella es también un miembro de la VVAA.

Adres: J. de Baanlaan 40, 3201 KP Spijkenisse
Telefoonnummer: 0181853806
Stad: Spijkenisse
Route: J. de Baanlaan 40
Postcode: 3201 KP


Openingstijden

Maandag: 18:30 - 21:00
Dinsdag: 18:30 - 21:00
Woensdag: 07:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Tandarts Spijkenisse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TandPunt Mondzorg TandPunt Mondzorg 623 meter Een super tandarts! Je hoeft niet lang te wachten, en de afspraak is zo gedaan.
Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden (Spijkenisse) Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eiland... 2 km Verschrikkelijk slechte tandarts!! En nog duur ook, denkt vanuit belang van zichzelf ...
Recensies
Hele fijne sfeer. Neemt goed de tijd voor je. Ook voor mijn kinderen is ze heel lief en geduldig.
Hele goede service. Duidelijke uitleg. Neemt echt de tijd voor je
Ik heb gereageerd op hun vrijblijvend mond check. Bleek helemaal geen gratis mondcheck maar gewoon een tandreiniging.- dus geen info over conditie van mijn tandvlees. Dat was mijn eerste en zal ook mijn laatste bezoek.
zeer deskundig en klantvriendelijk Ga vooral zo door Diana
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid