facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandheelkundig Centrum Van Dedem

Tandheelkundig Centrum Van Dedem

Info

Welkom op de Facebook pagina van Tandheelkundig centrum Van Dedem. U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van ons team.

Geschiedenis

- Over ons
Tandheelkundig Centrum van Dedem verricht de meest voorkomende behandelingen zelf. Wij hebben ons gespecialiseerd in Algemene tandheelkunde / Preventie / Mondhygiëne / Implantologie.

In onze praktijk staat uw gebit voorop. Daarom plannen wij de afspraken ruim in voor voldoende aandacht en een duidelijke uitleg.

Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. U vindt er tijdschriften / informatiebrochures / speelgoed.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.

- De Behandeling.
Graag zien we u regelmatig voor een periodieke controle. Tijdens dit bezoek nemen we de dagelijkse mondverzorging met u door, zodat uw gebit en mond gezond blijven. Indien nodig ondernemen we actie om de mondhygiëne te verbeteren.

Indien er problemen aan uw gebit worden geconstateerd, bespreekt de tandarts met u of extra behandeling nodig is. Ook vertelt de tandarts u over:

de te verwachten resultaten
de risico´s van een behandeling
het aantal behandelingen
en de duur van de behandelingen.
Informatie over behandelingen kunt u nalezen in de informatie over mondgezondheid, brochures op onze website en op www.allesoverhetgebit.nl.

Kleine ingrepen bespreken we direct met u en de behandeling volgt, indien nodig, op korte termijn. U kunt daarbij denken aan een eenvoudige gebitsreiniging of het plaatsen van een vulling. Bij uitgebreide behandelingen informeren wij u over de kosten. Desgewenst kan het behandelplan met de bijbehorende kosten schriftelijk worden vastgelegd. Wij doen dit in elk geval altijd voor behandelingen vanaf 500 euro. Na uw instemming voeren we de afgesproken behandeling uit. Dat kan over het algemeen binnen 10 werkdag(en).

Als bijzondere behandelingen nodig zijn, dan hoeft u niet zelf op zoek te gaan. Ik kan u verwijzen naar mijn collega´s voor onder meer Kaakchirurgie / Orthodontische behandeling / Orthodontie / Endodontologie / Behandeling van kinderen / Parodontologie / Behandeling van patiënten met angst / Gnatologie.

De informatie over uw gebit en de historie van de behandelingen slaan wij op in onze computer. Uiteraard is dit systeem goed beveiligd. Wij bewaren de gegevens minstens 15 jaar. Op uw (schriftelijk) verzoek kunnen we uw gegevens ook doorzenden naar een andere behandelaar.

Adres: Van Dedemstraat 6a, 1624 NN Hoorn
Telefoonnummer: 0229-241654
Stad: Hoorn
Route: Van Dedemstraat 6a
Postcode: 1624 NN


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 16:30
Dinsdag: 08:30 - 16:30
Woensdag: 08:30 - 16:30
Donderdag: 08:30 - 16:30
Vrijdag: 08:30 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Van Dedemstraat Hoorn, Tandarts Hoorn Nieuwe Steen, Van Dedemstraat 8 Hoorn, Tandarts Nieuwe Steen, Van Dedemstraat 6 Hoorn, Mondhygiënist Hoorn, Kindertandarts Hoorn, Tandtechniek Hoorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Octant Octant 1 km zeer slechtte tandpraktijk zal het niemand aanraden om hier te komen. Robert de boer ...
De groendet De groendet 16 km
Recensies
Ze is altijd te laat wat ik erg jammer vind wel een lieve vrolijke persoon
Slechtste plaats, het is laatste keer dat ik daar heen !
Fijne praktijk waar ik me zeker niet naar toe hoef te slepen. Vroeger was ik nog wat angstig, maar sinds ik bij deze tandarts zit, gaat het stukken beter. Een fijne, rustgevende wachtkamer en vriendelijke en kundige medewerkers. Ik laat hier graag mijn tanden zien met een lach!
Ik raad het niet aan om daarheen te gaan...
Oplichters en als je belt krijg een een ongeïnteresseerde balie medewerker aan de lijn. Donderdag had ik een afspraak maar in mijn agenda stond vrijdag. Ik heb er netjes over gebeld en je krijgt als of een rekening van 80euro. Ook vorige keer dat mijn vrouw plotseling met haar moeder die longkanker heeft naar het ziekenhuis moest ook die keer kreeg je na bellen gewoon een rekening van 80 euro. Schandalig terwijl een uur controle en advies de week ervoor maar 23.45 kosten beetje vreemd allemaal. Wij zoeken een ander OPLICHTERS !!!
Geen ervaring en helemaal niet gerespecteerd
Oplichters en ongeïnteresseerde balie medewerkers..
Mag wel wat flexibeler wat betreft tijden. Ik was 15 minuten later dan afspraak. Mondhygiëniste geeft aan dat ze geen tijd meer heeft omdat volgende klant al gepland staat. Hierna zat ze nog 45 minuten bij de receptie haar administratie werk te doen. Niet echt klantvriedelijk!
Ik ben erg tevreden over de manier van werken. Het personeel is erg vriendelijk en men neemt de tijd voor je. De werkwijze van de tandarts is rustig, grondig maar zachtaardig.
Al jaren zeer tevreden bij tandarts Pham. Kundig en vriendelijk. Eveneens zeer geduldig met kinderen. Ik rijd er graag wat verder voor.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid