facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandheelkundig Centrum Nieuwoord

Tandheelkundig Centrum Nieuwoord

Info

Tandheelkundig Centrum Nieuwoord is een moderne, fullservice mondzorgpraktijk. We hebben alle specialismen in huis en bieden u volledige mondzorg, met een glimlach.

Geschiedenis

Wij staan voor

Fullservice
Tandheelkundig Centrum Nieuwoord is een moderne, fullservice praktijk. In een voor u bekende omgeving heeft u uw eigen vertrouwde tandarts. Uw tandarts werkt nauw samen met de andere specialisten binnen de praktijk. Op het gebied van implantologie, beugels, gebitsprotheses, digitale kronen en reconstructieve tandheelkunde hebben wij specialisten in huis. Op deze manier is ons team in staat u vrijwel alle mogelijke behandelingen aan te bieden.

Samenwerken
Voorkomen is beter dan genezen. Daarom staat ons team van preventieassistentes en mondhygiënistes voor u klaar. Zij adviseren en helpen u bij het gezond houden van uw mond. Dit vraagt ook uw zorg en inzet. Samen werken we aan een gezonde en mooie mond.

Zorg voor iedereen
We bieden zorg aan iedereen en spelen met speciale programma’s in op de zorgbehoefte in verschillende levensfases. Wilt u meer informatie over ons kinderplan, onze kennis van de ouder wordende mond of onze Wlz-expertise, neem dan gerust contact op.

Met een glimlach
We werken met een betrokken team dat op elkaar is ingespeeld, en veel plezier heeft in het werken met u. We werken met een glimlach, beantwoorden graag uw vragen en vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt. Daarbij staat duidelijke communicatie hoog in ons vaandel. We informeren u zoveel mogelijk vooraf over de inhoud en de kosten van behandelingen. Graag werken we op een duidelijke en plezierige manier samen met u.

Ruime openingstijden
Maandag 8.30 - 21.00 uur
Dinsdag 8.30 - 17.30 uur
Woensdag 8.30 - 17.30 uur
Donderdag 8.30 - 21.00 uur
Vrijdag 8.30 - 16.30 uur

U kunt bij ons terecht voor:
- Algemene tandheelkunde
- Mondhygiëne
- Implantologie
- Esthetische tandheelkunde
- Orthodontie
- Kronen en bruggen
- Gebitsprotheses
- Tandtechnisch Laboratorium Nieuwoord

Adres: Laan van lichtenberg 2, Woudenberg Woudenberg
Telefoonnummer: 0332861921
Stad: Woudenberg
Route: Laan van lichtenberg 2
Postcode: Woudenberg


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 21:00
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 21:00
Vrijdag: 08:30 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Tandarts Woudenberg Apeldoorn, Mexx Pullens, Tandarts Scherpenzeel, Tandarts Amersfoort, Tandartspraktijk Parklaan, Implantoloog Woudenberg, Orthodontist Woudenberg, Nieuwoord Vroomshoop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Utherapie Utherapie 122 meter Voor slimme en succesvolle mensen en 55 plussers , die bevrijd willen zijn van stress...
Gezond Gewicht Woudenberg Gezond Gewicht Woudenberg 302 meter Praktijk voor gezond en eerlijk advies op het gebied van voeding. Ik werk volgens de ...
HIP-Klassieke Homeopathie HIP-Klassieke Homeopathie 447 meter Nadat mijn dochter 7 tijdens het avondeten steeds buikpijn aangaf ben ik naar een ost...
Ergotherapie Eemheuvel Ergotherapie Eemheuvel 666 meter Ergotherapie dichtbij u aan huis in het volgende gebied: regio Eemland ( Woudenberg, ...
Sportmassage Ineke Weima Sportmassage Ineke Weima 732 meter Ik ben al enige tijd klant bij Ineke. Voorheen ter ontspanning. Dit keer was het ande...
JC Eiercentrale JC Eiercentrale 1 km Welkom bij de pagina van JC Eiercentrale. Hier kunt u van alles bekijken en natuurlij...
Moriahoeve Woonzorgboerderij Moriahoeve Woonzorgboerderij 5 km Mijn opa is hier in april 2022 terechtgekomen. Wat een lieve mensen zitten hier. Pers...
Recensies
Professionele tandartspraktijk die echt meegaat met de tijd. Zowel de receptioniste als de mondhygiëniste als de tandarts verstaan hun vak en gaan goed met je om. Er hangt een goede sfeer.
Erg tevreden over implantoloog Wes. Ik was wat nerveus voor de behandeling, maar het viel me 100% mee. Prettige benadering, vlotte werkwijze, prima verloop zonder enige pijn!
Ik heb in 2014 helaas een kies verloren en bij praktijk Nieuwoord een implantaat laten plaatsen. Op 19 november 2020 was ik bij mijn tandarts in Rotterdam en die gaf bij het zien van de foto's andermaal de complimenten over de manier en kwaliteit waarop het implantaat destijds in de bovenkaak is geplaatst.
Ik kom al vanaf 1976, met toen alleen Jan Pruijs, bij dit latere tandheelkundig centrum. Hebben mij altijd voortreffelijk geholpen en ik ben zeker geen tandartsheld en heb ook regelmatig moeten afzien. Wat mij betreft dus een hoge waardering.
Geen Fijne Tand arts, Ook was het betalen erg moeilijk en kregen af en toe rare kosten wat we niet gemaakt hadden. Dit heb ik dan ook zelf moeten oplossen met het bedrijf waarop men zei dat het een fout was van de administratie, niet erg fijn dus ! voor de rest wel een leuke uitstraling en een goede mondhygiënist.
Hele fijne tandartspraktijk die graag meedenkt in opties en tijd. Geen lange uitlooptijden, max 15 minuten omdat soms dingen nou eenmaal uitlopen maar desondanks de druk altijd vriendelijk en professioneel personeel. De praktijk ook altijd tip top in orde!
Na aangegeven te hebben de tandarts onprettig te ervaren, zijn ze hier erg goed mee omgegaan
Fijne praktijk waar je vriendelijk en snel wordt geholpen.
Zeer goede tandarts praktijk. Uitstekend georganiseerd, met moderne apparatuur en goede zorg voor de patiënt.
In eerste instantie geen prettig klachtafhandeling. Inmiddels terug gebeld, helaas was daar wel de review voor nodig maar ben goed geholpen en was een fijn gesprek waarin beide kanten van het verhaal de nodige aandacht kregen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid