facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HIP-Klassieke Homeopathie

HIP-Klassieke Homeopathie

Info

| Leer je lichaam genezen |



"Klachten? Psychisch Emotioneel Lichamelijk?Klassieke Homeopathie helpt!De al honderden jaren lange duurzame en bewezen geneeskunst is voor iedereen, het is veilig, niet op dieren getest, het kan u helpen uw lichaam leren genezen! Ons zelf-genezend vermogen wordt op een natuurlijke manier versterkt. Zonder blijvend gebruik en bijwerkingen.Een greep uit de klachten die worden behandeld:Psychische emotionele klachten als depressie, angsten, trauma's, faalangst, burn-out, ect.Chronische lichamelijke klachten als hoofdpijn, huidproblemen, PMS, ME, PND, slapeloosheid, gewrichtsklachten, ADD/ADHD, onvruchtbaarheid, bijvoorbeeld oor en andere ontstekingen, ect.Groet van Naomi Ooijevaar-Cornet.Klassiek HomeopaatR.HOM® NVKH RBCZ®"
Adres: Het Groene Woud, 3931ZR Woudenberg
Telefoonnummer: +31616662440
Stad: Woudenberg
Route: Het Groene Woud
Postcode: 3931ZR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 12:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gezond Gewicht Woudenberg Gezond Gewicht Woudenberg 153 meter Praktijk voor gezond en eerlijk advies op het gebied van voeding. Ik werk volgens de ...
Utherapie Utherapie 325 meter Voor slimme en succesvolle mensen en 55 plussers , die bevrijd willen zijn van stress...
Ergotherapie Eemheuvel Ergotherapie Eemheuvel 419 meter Ergotherapie dichtbij u aan huis in het volgende gebied: regio Eemland ( Woudenberg, ...
Tandheelkundig Centrum Nieuwoord Tandheelkundig Centrum Nieuwoord 447 meter Professionele tandartspraktijk die echt meegaat met de tijd. Zowel de receptioniste a...
Sportmassage Ineke Weima Sportmassage Ineke Weima 740 meter Ik ben al enige tijd klant bij Ineke. Voorheen ter ontspanning. Dit keer was het ande...
JC Eiercentrale JC Eiercentrale 962 meter Welkom bij de pagina van JC Eiercentrale. Hier kunt u van alles bekijken en natuurlij...
Moriahoeve Woonzorgboerderij Moriahoeve Woonzorgboerderij 5 km Mijn opa is hier in april 2022 terechtgekomen. Wat een lieve mensen zitten hier. Pers...
Recensies
Nadat mijn dochter 7 tijdens het avondeten steeds buikpijn aangaf ben ik naar een osteopaat geweest. Op haar advies heb ik een afspraak gemaakt bij homeopaat waarbij ik met m'n dochter bij Naomi terecht kwam. Bij haar het verhaal gedaan waarna Naomi een behandeling voor mijn dochter heeft opgestart. Na een aantal weken merkte we al een positief effect, dit uitte zich door geen pijnklachten meer tijdens het eten. Nu zijn we inmiddels maanden verder en eet onze dochter nog steeds erg goed, heeft geen buikpijn tijdens het eten en groeit ze goed. Al met al zijn wij super goed geholpen door haar en adviseer ik dit zeker aan!
Ik was bijna het hele jaar door ziek. Was erg moe en had last van chronische bijholteontsteking. Last van flinke somberheid en zo waren er nog wel meer lichamelijke ongemakken. Na de eerste korrel die ik van Naomi kreeg kwam er al verlichting van bepaalde klachten. Nu na ruim 3 maanden gaat het echt zoveel beter en kan ik bepaalde medicijnen al flink afbouwen. Ben ook niet meer ziek geweest, dus echt nu al fantastisch resultaat. Zo bijzonder wat homeopathie voor je kan betekenen en bereiken.
Naomi heeft mij en mijn dochter onwijs goed geholpen. Mijn dochtertje zou immunotherapie gaan krijgen voor haar heftige boompollen allergie. Ze had hier veel medicatie voor met ook nog een volwassen dosering zo heftig had ze er last van en zelfs dat hielp haast niks. Dit jaar gestart met Naomi en ze heeft zo goed als geen klachten gehad en dat zonder medicatie, ongelooflijk! Ik zelf had ook last van angstklachten, allergie klachten, astma en vaak zere longen. Dit werd al heel snel minder en als ik last heb neem ik een korrel van Naomi en na een uurtje verbeteren de klachten al! Ook ik ben helemaal af van de allergie medicatie en pufjes voor mijn astma! Daarnaast is Naomi een super leuk en lief mens en heel toegankelijk. Ze kan heel goed luisteren en stelt de juiste vragen waardoor ze snel de vinger op de zere plek legt en de juiste korrels in kan zetten zodat je snel verbetering merkt. Naomi nogmaals super bedankt!
Naomi heeft mij tijdens mijn opname in het ziekenhuis telefonisch begeleid en advies gegeven welk homeopathisch middel ik het beste kon innemen. Ik had galsteen kolieken en zou geopereerd moeten worden, maar in combi met homeopathie en bepaalde voeding vermijden ben ik klachten vrij zonder operatie. Ik ben Naomi heel dankbaar voor haar goede advies en persoonlijke steun tijdens mijn opname en ook in de tijd daarna. Ze is een zeer toegewijde homeopaat die passie heeft voor haar vak. Ik raad haar absoluut aan!
Super fijne ervaring. Ik kon direct terecht bij Naomi omdat ze een aantal spoed plekjes vrij houdt. Tijdens de start van mijn zwangerschap kreeg ik corona & daarna begon ik extreem te braken. Dankzij Naomi is dat een stuk minder geworden. Ik hield ineens voldoende binnen & heb zelfs dagen dat ik helemaal niet overgeef. Zo kon mijn lijf weer op kracht komen. Naomi checkt vaak even in om te vragen hoe het gaat & zo konden we tussendoor nog makkelijk de dosis opschroeven. Ik raad HIP-klassieke homeopathie zeker aan!
Mijn man had heel veel last van zijn etalage benen en kon nog maar 20 meter lopen. Erg moe en futloos. Bij Naomi terecht gekomen en eigenlijk hadden we gelijk resultaat. In zijn hoofd voelde het goed, niet meer zo down, benen minder pijnlijk, slapen ging beter. Dus al met al perfect. En dat na een jaar sukkelen. Nogmaals dank Naomi.
Ik had al jaren last van PMS klachten. De huisarts raadde mij aan om te beginnen met een anticonceptiemiddel. Ik wilde echter de klachten niet onderdrukken, maar de oorzaak aanpakken. Zo kwam ik bij HIP Klassieke Homeopathie terecht. Naomi's werkwijze ervaar ik als enorm prettig. Ze is heel betrokken en geïnteresseerd, en neemt de tijd voor je om alle vragen rondom de klachten helder te krijgen. Het middel dat ze mij voorschreef, gaf in korte tijd ook nog eens goede resultaten! Mijn klachten zijn bijna helemaal verdwenen, zelfs de hoofdpijn die ik al 25 jaar bijna maandelijks had. Ik ben zo blij!
Mijn dochter van 17 had veel last van de symptomen die horen bij de ziekte van Pfeiffer. Naomi heeft goed geluisterd naar haar klachten en gezocht naar een middel wat helpend was. Na twee weken was er al een zichtbare verbetering en na 4 weken konden we zeggen dat de vermoeidheid nagenoeg verdwenen was.
Na de diagnose van acute pfeifer, heb ik contact opgenomen met Naomi HIP- klassieke homeopathie. Ze stelde heldere vragen en wist meteen wat mij er bovenop kon helpen. Na 2 weken voelde ik mij al stukken beter en nu, 4 weken verder ben ik bijna weer de oude! Ben blij dat ik de keuze heb gemaakt om contact te zoeken met Naomi!! Super bedankt!
Taferra 13 jaar en Hooikoorts! Ik had jaren last van Hooikoorts, totdat ik naar Woudenberg verhuisde en Naomi als mijn buurvrouw kreeg. Mijn moeder en ik gingen op gesprek en moesten alles vertellen waar ik last van had. Daarna moest ik het middeltje innemen. Door de behandelingen "Homeopathie" heb ik bijna geen klachten meer. Het gaat steeds beter, en ik kan weer lekker voetballen. Mureille 43 Als vrouw heb je soms van die lichamelijke ongemakken. Vaak zonder dat je het door hebt, of omdat het simpel gezegd " A way of life" is geworden. Bij mij was dat vooral mijn maandelijkse cyclus en mijn hielspoor. Allerlei pogingen om van mijn hielspoor af te komen mochten niet helpen. Door de behandelingen van Naomi ben ik van mijn hielspoor af. Ik kan weer hardlopen, foamen en Bootcampen. Yes! Het laatste half jaar zijn de klachten tijdens, voor en na mijn menstruatie aanzienlijk verminderd. Zo zijn er meerdere klachten op deze wijze zijn verholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid