facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandheelkunde Haastrecht

Tandheelkunde Haastrecht

Geschiedenis

Deze pagina is een gezamenlijke pagina van 2 tandheelkundige praktijken gevestigd in Haastrecht nl. Circum Dentem en 'Annemarie Frederiks, mondhygiënist&kindertandverzorgende. Sinds september 2013 zijn wij gefuseerd en werken wij tot volle tevredenheid nauw samen.
De praktijk beschikt over 4 behandelkamers, een ruime moderne sterilisatieruimte, een aparte röntgenruimte voor het maken van zogenaamde OPT's en natuurlijk een wachtruimte. De balie vormt het hart van dit bruisend geheel.



"Tandartspraktijk Circum Dentem biedt een complete tandheelkundige zorg voor patiënten van alle leeftijden.Naast reguliere tandheelkundige zorg, kunt u bij ons terecht voor mondhygiëne, endodontologie, orthodontie, kindertandheelkunde en cosmetische tandheelkunde."
Adres: Julianalaan 3, 2851 XH Haastrecht
Telefoonnummer: 0182509509
Stad: Haastrecht
Route: Julianalaan 3
Postcode: 2851 XH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Circum Dentem Circum Dentem 5 meter Vreemde praktijken, sturen facturen voor behandelingen die helemaal niet hebben plaat...
Recensies
Deskundige tandarts en dito mondhygiënist. De wachttijd is minimaal.
Als je bangig bent voor de tandarts moet je dus naar Monique! Een vakkundige dame die je niet verrast en je op je gemak weet te stellen. De praktijk van Tandarts Jasper heeft echt een leuk team mensen. Ik rijd er graag een eindje verder voor!
Fijne praktijk, aardige mensen
Aardige werknemers en nette praktijk! Ben zeer tevreden over de behandelingen die ik hier heb gehad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid