facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Circum Dentem

Adres: Julianalaan 3, 2851 XH Haastrecht, Nederland
Telefoonnummer: 0182 509 509
Staat: Zuid-Holland
District: Krimpenerwaard
Stad: Haastrecht
Route: Julianalaan
Huisnummer: 3
Postcode: 2851 XH


Openingstijden

maandag: 08:00–20:00
dinsdag: 08:00–17:00
woensdag: 08:00–17:00
donderdag: 08:00–17:00
vrijdag: Gesloten
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tandheelkunde Haastrecht Tandheelkunde Haastrecht 5 meter Deskundige tandarts en dito mondhygiënist. De wachttijd is minimaal.
Recensies
Vreemde praktijken, sturen facturen voor behandelingen die helemaal niet hebben plaatsgevonden. Rekenen verschillende bedragen voor tanden en kiezen bij het trekken voor kunstgebit. Bij andere praktijken wordt dat niet eens in rekening gebracht. En laten we het over tandarts Kim maar helemaal niet hebben...Ze kunnen beter de naam aanpassen naar ' Circus Dentem'
Erg goede tandarts! Rustig, betrokken, houdt rekening met omstandigheden, overlegt op een prettige manier, vriendelijk en deskundig. Neemt geen onnodige risico’s en stuurt je door als dat nodig is.
Als je bangig bent voor de tandarts moet je dus naar Monique! Een vakkundige dame die je niet verrast en je op je gemak weet te stellen. De praktijk van Tandarts Jasper heeft echt een leuk team mensen. Ik rijd er graag een eindje verder voor!
Gisteren na fiets ongeval fantastisch geholpen! 2 tanden terug geplaatst. Heel hartelijk dank!
Deskundige tandarts en dito mondhygiënist. De wachttijd is minimaal.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid