facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartspraktijk Dentpoint Terborg - Centrum voor Mondzorg

Adres: Silvoldseweg 29A, 7061 DL Terborg, Nederland
Telefoonnummer: 0315 323 993
Staat: Gelderland
District: Oude IJsselstreek
Stad: Terborg
Route: Silvoldseweg
Huisnummer: 29A
Postcode: 7061 DL


Openingstijden

maandag: 08:00–17:00
dinsdag: 08:00–17:00
woensdag: 08:00–17:00
donderdag: 08:00–17:00
vrijdag: 08:00–17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dentpoint Dentpoint 4 meter Jaren geleden op zoek naar een tandarts in de buurt. Dentpoint is groter dus meer rui...
Recensies
Wat een geldklopperij! Volgens de tandarts moesten mijn verstandskiezen getrokken worden en kon ik een week later terecht bij hun eigen kaakchirurg voor een consult. Deze kaakchirurg vroeg waarvoor ik kwam had blijkbaar geen idee. Er werden röntgenfoto's gemaakt, beoordeeld en de kaakchirug concludeerde dat het trekken van de verstandskiezen niet nodig was. Een week later krijg ik voor deze conclusie een dikke vette rekening van €265. Ik ben nog geen 10 minuten bij deze man geweest. Beoordelen van een röntgenfoto: €85. Deze praktijk is een schande! Ik ga snel op zoek naar een ander.
super slechte tandarts, 2 weken geleden daar geweest voor pijn en nu zijn 2 weken verder en me hele kaak is dik en ze kunnen niets doen maar wel raar dat me kaak dik isnje word hier slecht behandelt en ze laten men met pijn rond lopen.
Ik ben heel content met de behandeling, zowel door de mondhygiëniste als de tandarts. Persoonlijk vind ik het heel jammer, dat Christian Onczül de praktijk verlaat.nEen kleine kritische opmerking n.a.v. mijn behandeling bij de mondhygiëniste. Haar reactie 'even ontspannen' minimaal 10 keer gemaakt terwijl ze mijn onderlip vastpakt, hielp mij niet verder. Overigens ben ik zeer tevreden met het eindresultaat van haar behandeling!
Zeer slechte ervaring. In maart op gesprek geweest ter kennismaking. Afgesproken werd dat ons dossier door de vorige tandarts zou worden doorgestuurd naar Dentpoint. Dan zou bekeken worden of ik wel/geen wortelkanaalbehandeling zou krijgen.nAfgelopen maandag was de afspraak met tandarts Z. Ze had nog niet gekeken of de informatie van de andere tandarts binnen was, terwijl ik er zat keek ze en zei niets te hebben ontvangen. 'Dan begin ik met de wortelkanaalbehandeling.', zei ze. Ik was het daarmee niet eens, wat het was niet zeker of dat wel het beste was. Nu was het volgens Z. Zo dat ze een uur voor mehad gerekend en dat de behandeling toch door moest gaan omdat ik anders 100% een ontsteking zou krijgen. Toen zei ik, dat ze de tanden, zoals mijn vorige tandarts adviseerde, als een soort brugje mocht vastplakken. 'nee, als u deze behandeling niet doet, ga ik dat ook niet doen.' Me toch over laten halen om de wortelkanaalbehandeling te doen. Tussen de behandeling door is de assistente 3x weggelopen om materiaal te halen, wat bij een collega lag. Ik kon niets zeggen, want mond werd steriel gemaakt met een plasticje en werd bevestigd met klemmetjes of iets. Dit was mijn 4e of 5e wortelkanaalbehandeling. Nog nooit zoveel napijn gehad, terwijl ik haar daarvoor had gewaarschuwd omdat er waarschijnlijk nog een ontsteking onder zat. Meteen werd er een afspraak voor woensdag gemaakt. Helaas kon ik niet en ik had een dag later enorme pijn in mijn kin. Toe ik afbelde kreeg ik te horen dat dat niet ging. Dat kostte hun nu een half uur en op korte termijn konden ze dat half uur niet meer invullen. Oké, deze keer maakten ze een uitzondering, maar ze ging het wel doorgeven aan anderen. Echt, ik voelde me een klein kind. Maandag wortelkanaalbehandeling gehad, vandaag vrijdag, voor het eerst redelijk pijnvrij.nDe praktijk heeft in mijn beleving meer interesse in de inkomsten dan dat ze interesse in de patiënt hebben.nMij zien ze daar nooit meer.
Dankzij onze tandarts Vanzo, zijn we bij deze praktijk terecht gekomen.nNa eerst kennis te hebben gemaakt met een mondhygiënist waarmee hrt niet klikte, zijn we nu beiden onder behandeling van mondhygiënist Omid. De beste mondhygiënist die ik in mijn leven 67jaar heb meegemaakt. Vakkundig, geduldig, legt goed uit, motiveert. In vijf maanden tijd heeft hij er voor gezorgd dat mijn gebit nu veel gezonder is. Dank je Omid, heel hartelijk bedankt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid