facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dentpoint

Dentpoint

Info

Een mooie mond met gezonde tanden: dat willen we natuurlijk allemaal. Een beetje hulp hierbij is vaak onmisbaar. Bij Dentpoint bent u hiervoor aan het juiste adres.

Geschiedenis

In onze gloednieuwe tandartsen- praktijken in Dinxperlo en Terborg biedt ons ervaren team van kindvriendelijke tandartsen en medewerkers u de beste mondzorg. Van algemene tot en met cosmetische tand- heelkunde en kindertandheelkunde. Maar ook voor implan- taten, chirurgische ingrepen, orthodontie en parodontologie kunt u bij Dentpoint terecht.

Adres: Silvoldseweg 29a, 7061 DL Terborg
Telefoonnummer: 0315 - 323993
Stad: Terborg
Route: Silvoldseweg 29a
Postcode: 7061 DL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Dentpoint vacature, Dentpoint review, Spoed tandarts terborg, Zuraya Fakach, Tandarts Doetinchem, Tandarts Gendringen, Qaderdan, Nuhaan Koppelman
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tandartspraktijk Dentpoint Terborg - Centrum voor Mondzorg Tandartspraktijk Dentpoint Terborg - Centrum... 4 meter Wat een geldklopperij! Volgens de tandarts moesten mijn verstandskiezen getrokken wor...
Recensies
Jaren geleden op zoek naar een tandarts in de buurt. Dentpoint is groter dus meer ruimte voor nieuwe patiënten. Aangegeven dat ik een angsstoornis heb en moeite heb met naar de tandarts te gaan. Hier word zeer goed en professioneel mee omgegaan. Er word altijd tijd genomen en ze leggen alles rustig uit. Heb ik wat meer angst nemen ze ook meer tijd. Ben al 11 jaar zeer tevreden!
Na vandaag ben ik helemaal klaar met Dentpoint. Wij komen op het tijdstip wat aangegeven is op de afsprakenkaart, en blijkt dat wij veel later op de dag ingepland staan. Eerdere keren ook al ervaringen van afwijkende of zelfs "verdwenen" afspraken... Zeer SLECHTE zaak! Spijtig voor de mondhygiënist,die zijn werk wel serieus neemt en goed doet. Maar ik ga opzoek naar een andere praktijk.
Mijn man en ik zijn uiterst tevreden over onze tandarts. Zorgvuldig, geeft op tijd de juiste info. Heel attent en ook aardig in omgang met zijn assistente. Top. Hopen nog lang van zijn kundige behandelingen gebruik te mogen maken
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik blij ben bij deze praktijk te zijn. Heb ptss daardoor kan ik in paniek raken. Ik ben niet bang voor pijn maar heb wel angst of en wanneer het zal gebeuren. Heb hier goed over kunnen praten en er is hier alle begrip voor. Word netjes behandeld en er wordt altijd gezegd:" als het niet meer gaat, gewoon je hand omhoog doen". Dat geeft een goed gevoel.
Ik had Zuraya als behandelaar. Persoonlijk vond ik het een hele fijne ervaring, omdat ze alles ook goed had uitgelegd. Dit deed ze overigens bij elke stap die ze ging maken, ook vroeg ze tot dat ik niks meer voelde of het nog pijn deed, en of dat de verdoving goed werkte.. dit i.v.m wortelkanaal behandeling. Ook werd ik vriendelijk ontvangen bij de balie, en de behandelaar, aangezien ik nieuw ben daar.
Kon op korte termijn terecht bij de tandarts omdat een kies was afgebroken. Werd direct gevuld en kan weer alles weer eten.
Fijne praktijk met kundige aardige tandartsen. De nazorg na het trekken van een verstandskies was super, ook over de mondhygiënist ben ik zeer tevreden. Ze gaf een goeie tip om de elektrische tandenborstel io aan te schaffen. Ben er super blij mee.
Fijne praktijk geduldig en begripvol naar de cliënten toe Zelf implantaten daar laten zetten.
Er wordt altijd goed geholpen! Ik kan altijd eerlijk zeggen wat het probleem is, als er een probleem is. Er wordt wel gehamerd op preventie maar dat is ook voor je eigen bestwil. Wil je dit niet, dan is dat ook prima.
Ik als angstig voor de tandarts ben vandaag bijna in slaap gevallen bij Dentpoint! En dat tijdens mijn allereerste keer dat ik een wortelkanaalbehandeling onderging!! Ze zijn erg lief en begripvol. Nemen de tijd voor je. Ik ga voor het eerst naar de tandarts de volgende keer, wetende dat ik niet bang hoeft te zijn!! Top tandartspraktijk!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid