facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartspraktijk Bartoklaan

Info

✓ Nemen nieuwe patiënten aan √ Snel een afspraak ✓Persoonlijk ✓Praktijk in Utrecht Oog & Al ✓Spoed: ✆ 030-2993666

Adres: Bartoklaan 42, 3533 JA Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 030-2993666
Stad: Utrecht
Route: Bartoklaan 42
Postcode: 3533 JA


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Myrthe van Varik, Implantaat Utrecht, Wortelkanaalbehandeling Utrecht, Bartoklaan tanden bleken, Bartoklaan tandarts, Orthodontist Bartoklaan Utrecht, Tandarts Utrecht, Tandarts Oog in Al
Recensies
Deze tandartspraktijk heeft een opmerkelijk leuk wachtmuziekje. EDIT: na 15 minuten in de wacht begint het toch een beetje te vervelen. EDIT: na 22 minuten in de wacht begint zich een nieuwe betekenislaag in de muziek af te tekenen. EDIT: na 34 minuten ineens iemand aan de lijn! Arme Kiki draaide deze middag de toko helemaal in haar eentje. Kon ze niks aan doen. En zo werd het toch nog gezellig.
Ik ging voor een vervanging van een kroon. Binnen 1 dag had ik een nieuwe kroon, welke er mooi uitziet en fantastisch zit. Met de nieuwste technologie werd het in 1 dag geregeld! Helemaal top.
Ik kom al 12 jaar naar de praktijk en vandaag was ik voor mijn 2de keer bij mondhygiënst Siar. wat en passie en ambitie heeft hij voor mondhygiënst !!! hij doet zijn werk met veel zorg en aandacht en hij geeft veel prakische adviezen over hoe je je tanden het beste kunt verzorgen . na de behandeling heb ik een gezonde en stralend gebied gekregen.
Om 9 uur een afspraak voor een gebroken kroon. Om 5 uur dezelfde dag een nieuwe kroon in mijn mond. Dankzij de innovatieve 3d scan. Wow daar heb je wat aan als klant.
Al een behoorlijke lange tijd patiënt bij deze fijne tandartspraktijk! Ik word hier altijd fijn en kundig geholpen en tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds zeer tevreden! Is er iets afgebroken, of doet iets pijn? Word er mee gedacht en kan je vrijwel direct nog terecht! Super fijn!! Ik heb dan ook echt alleen maar positieve ervaringen met het professionele en vriendelijke personeel. Wat ook super fijn is, is dat hier alles onder 1 dak te vinden is. Oa: tandartsen, mondhygienist, ortho en ook voor implantaten kun je hier terecht. Voor iedereen in Utrecht en omstreken een echte dikke aanrader dus!!
Vriendelijk personeel dat oog heeft voor de individuele patiënt. Ik ervaar deze praktijk al jaren als erg positief. Een afspraak maken met Anett Wenzel kan vaak al in dezelfde week en eenmaal in de wachtkamer wordt je snel en vakkundig geholpen. Ik zou geen andere tandarts meer willen!!
Siar heeft mij goed geholpen, goede tips gegeven en mijn tanden zeer kundig schoongemaakt. Aanrader!
Tandartspraktijk Bartoklaan is de beste tandartspraktijk in Utrecht. Na wat moeilijkheden bij andere praktijken had ik een lichte angst ontwikkeld, vooral voor de mondhygiënist. Ik kwam terecht bij Siar en hij is ontzettend goed in zijn vak, hij bleef geduldig en praatte me er echt doorheen. Hij legt ook alles goed uit en pakte gelijk alles goed aan. Ik ging opgelucht en met een schoon gebit weer naar buiten. Voor mij geen andere mondhygiënist meer!
Sinds 2012 kom ik al naar deze praktijk. Na een aantal wisselende tandartsen door onvoorziene omstandigheden kwam ik in 2015 bij tandarts Tarik Duman terecht die net in deze praktijk was begonnen. Voor mij even wennen, maar nu na 6 jaar ben ik nog steeds heel tevreden over deze tandarts. Hij legt alles goed uit en stelt je op het gemak. Ik ben een hele blije cliënt en beveel deze praktijk dan ook zeer aan!
De tandarts praktijk is hier wat je van een normaal tandarts praktijk zou verwachten. Goede service, Tandartsen die vriendelijk zijn, een mooie wachtruimte en de receptionisten zijn ook vriendelijk. Als je een gaatje hebt of iets in die richting? Dan zou je naar deze tandarts praktijk gaan!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Tandartspraktijk Bartoklaan met het openbaar vervoer


Utrecht, Ravellaan 310 meter
7
Utrecht, 24 Oktoberplein 370 meter
4
5
Utrecht, Den Hommel 370 meter
5
Utrecht, 24 Oktoberplein 390 meter
4
5
Utrecht, Overste den Oudenlaan 410 meter
4
5
7

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Tandartspraktijk Bartoklaan.

Utrecht tandartspraktijk

openingstijden, locatie, vervoer. Bartoklaan 42 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Tandartspraktijk Bartoklaan adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Tandartspraktijk Bartoklaan. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Tandartspraktijk Bartoklaan delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dental Clinics Utrecht Maliebaan Dental Clinics Utrecht Maliebaan 3 km Had voor t eerst kennisgemaakt met de mondhygiëniste..Ze was erg vriendelijk en begre...
Tandartspraktijk Verkade Utrecht Tandartspraktijk Verkade Utrecht 4 km Al jaren een tevreden klant. Super vriendelijke mensen.
Werken bij Dental Clinics Werken bij Dental Clinics 13 km Bij Dental Clinics zijn we altijd op zoek naar vakkundige, leuke, nieuwe collega’s. W...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid