facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dental Clinics Utrecht Maliebaan

Dental Clinics Utrecht Maliebaan

Geschiedenis

Wilt u de beste mondzorgverleners, die hoge kwaliteit leveren en waar u niet meer betaalt dan nodig is? Kom dan naar Dental Clinics Utrecht Maliebaan.



"Complete mondzorg voor het hele gezinWelkom bij Dental Clinics Utrecht Maliebaan, uw tandarts in Utrecht Oost. U vindt onze praktijk in de buurt Buiten Wittevrouwen. In onze moderne en professionele praktijk bent u van harte welkom voor complete mondzorg voor het hele gezin. Wist u dat u bij ons nooit meer betaald dan de door de overheid vastgestelde tarieven?Waarom Dental Clinics Utrecht – Maliebaan?- Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen- Persoonlijke aandacht en heldere communicatie is de basis van elke behandeling- U kunt bij ons ook terecht voor o.a. implantologie en kindertandverzorging- Ruime openingstijden en om de week op zaterdag geopend- U wordt professioneel en snel geholpenNieuwe patiënt?"
Adres: Maliebaan 44, 3581 CS Utrecht
Telefoonnummer: +31302310003
Stad: Utrecht
Route: Maliebaan 44
Postcode: 3581 CS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Dental Clinics Utrecht Oudenoord, Dental Clinics Maliebaan review, Dental Clinics Nieuwegein, Dental Clinics hoofdkantoor, Tandarts Utrecht Oost, Dental Clinics Veenendaal, Dental Clinics Zeist, Dental Clinics Bilthoven
Recensies
Had voor t eerst kennisgemaakt met de mondhygiëniste..Ze was erg vriendelijk en begreep mijn angst voor de schoonmaakhaakboor maar ze deed t vrij pijnloos en stelde me erg op me gemak...Ik geef haar n 9 voor klantvriendelijkheid en efficiënt gebit schoonmaken .!! Mw .J. ABETE
In ben zeer tevreden met Dental Clinics. Supergoede kwaliteit en ook zijn alle expertises in huis, zoals endontologie. Ik had er nog nooit van gehoord, maar dat gaat om complexe wortelkanaalbehandelingen. Mijn vaste tandarts, Frank, is zeer capabel. De mondhygiënistes zijn stuk voor stuk goed, maar Marie-Jose waar ik al meer dan 30 jaar door behandeld wordt heeft wel een speciale plek.
Dr. Cornelisse is een bijzonder goede tandarts. Vakkundig, bekwaam en vriendelijk. Aanbevolen dus
Vanwege vervelende ervaringen met tandartsen in het verleden ga ik niet graag naar de tandarts. Gisteren moest er voor het eerst sinds lange tijd weer een behandeling plaatsvinden. Mijn vaste tandarts bij DC heeft me er moeiteloos doorheen geloodst! Tandartsangst is hardnekkig, maar de behandeling viel me oprecht erg mee en was 100% pijnloos. De tandarts was geduldig en legde alles goed uit. Ik ben weer blij met een goed onderhouden gebit. En een pluim voor het team van DC!
Tandarts Cornelisse is een fantastische tandarts! Het is zelfs bijna prettig om naar de tandarts te gaan :-
Al jaren ons vertrouwde adres voor tandzorg en mondhygiene
Onlangs een goed en aangenaam bezoek aan mondhygiëniste en tandarts 2x gehad. Alles is weer schoon en de tandarts heeft vakkundig de basis gelegd voor een nieuwe kroon ter vervanging van de oude. Binnenkort wordt die kroon ingepast. Zie ik met vertrouwen tegemoet!
Ontzettend aardige mensen! Ik heb enorme tandarts-angst, maar er is daar altijd ruimte voor. Iedereen is aardig, rustig en ze beheersen hele goede technieken waardoor er veel mogelijk is. De assistentes zijn ontzettend lief; ze wiebelen met je voeten om je af te leiden of houden je hand vast. Echt enorm fijne praktijk :
Altijd afspraken goed nagekomen. Top service.
De tandzorg is er goed en iedereen is vriendelijk ook aan de telefoon. Reden voor mij om een andere praktijk te zoeken, is dat afspraken geregeld kort van tevoren afgezegd worden - kan gebeuren, zeker als een behandelaar ziek is! - en er worden dan geen alternatieven op korte termijn geboden; de eerste optie voor een vervangende afspraak is bijvoorbeeld drie maanden later. Dit is mij meerdere keren overkomen, ik heb daarom besloten over te stappen naar een praktijk die wel wat ruimte in de agenda houdt voor dit soort zaken.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Dental Clinics Utrecht Maliebaan met het openbaar vervoer


Utrecht, Maliebaan 150 meter
8
Utrecht, Maliebaan 170 meter
8
Utrecht, Burg. Reigerstraat 330 meter
8
Utrecht, Stadsschouwburg (Perron C) 360 meter
8
Utrecht, Wittevrouwen 380 meter
27
28
50
73
74
77

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Dental Clinics Utrecht Maliebaan.

Utrecht tandartspraktijk

openingstijden, locatie, vervoer. Maliebaan 44 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Dental Clinics Utrecht Maliebaan adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Dental Clinics Utrecht Maliebaan. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Dental Clinics Utrecht Maliebaan delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tandartspraktijk Verkade Utrecht Tandartspraktijk Verkade Utrecht 710 meter Al jaren een tevreden klant. Super vriendelijke mensen.
Tandartspraktijk Bartoklaan Tandartspraktijk Bartoklaan 3 km Deze tandartspraktijk heeft een opmerkelijk leuk wachtmuziekje. EDIT: na 15 minuten i...
Werken bij Dental Clinics Werken bij Dental Clinics 10 km Bij Dental Clinics zijn we altijd op zoek naar vakkundige, leuke, nieuwe collega’s. W...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid