facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartsenpraktijk 't Plein

Tandartsenpraktijk 't Plein

Info

Wij zijn altijd geopend, Behalve op zaterdag, zondag en de feestdagen. Voor spoedgevallen kunt u ook buiten kantooruren terecht. Bel (0900) 82 122 30, u wordt dan doorverbonden met de dienstdoende tandarts in de regio.



"Welkom bij uw tandarts in KerkdrielWelkom bij Dental Clinics Hedel-Kerdriel, locatie Kerkdriel. U bent samen met uw gezin van harte welkom voor de meest complete mondzorg in de regio. Onze teams helpen u graag verder, binnen een moderne en professionele praktijkomgeving. U kunt ook terecht bij onze praktijk op de Baronieweg 5B in Hedel.AandachtsgebiedenOnze teamleden hebben allemaal hun eigen specialisme. U kunt er dus op vertrouwen dat u bij iedere behandeling wordt geholpen door de beste behandelaar."
Adres: Mgr Zwijsenplein 3, 5331 BE Kerkdriel
Telefoonnummer: 0418633240
Stad: Kerkdriel
Route: Mgr Zwijsenplein 3
Postcode: 5331 BE


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Plein tandarts, Tandarts Hedel, Tandarts drost Kerkdriel, Erwin de Jeu Tandarts, Breuer tandarts Hedel, Dental Clinics Wassenaar, Dental Clinics Rijswijk, Dental Clinics Bussum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tandartsenpraktijk Mondzorg Maasdriel Tandartsenpraktijk Mondzorg Maasdriel 471 meter Helaas heb ik zeer slechte ervaring met deze praktijk. De mondhygieniste praatte me e...
Biologische Tandarts Biologische Tandarts 471 meter Vreemde gang van zaken. Op de site krijg je een vragenlijst voordat je de informatie ...
Recensies
Ben hier ook eens geweest voor een wortelkanaalbehandeling. Nu is mijn vrouw geweest en geholpen door gekwalificeerde specialisten bij deze tandarts voor een pijnloze behandeling. Het is erg belangrijk dat ik me op me gemak voelt bij een tandarts. De sfeer moet goed en gemoedelijk zijn. Je moet het gevoel hebben dat je serieus genomen wordt en dat men de tijd voor je neemt. Is een aanrader Dikke pluim!.
Dag graag wil ik u mijn ervaring met u delen ,mijn probleem met de tandarts is dat je opgelicht word waar jezelf bij bent , op dat moment dat je in die stoel ligt ,geef je jezelf helemaal over aan die gene die jouw behandeld ,het was voor controle , hij noemde op wat hij zou gaan doen ,tandcontrole en tandplak verwijderen , na enig tijd kreeg ik de mededeling u bent klaar , u mag de mond spoelen , oh nee klonk het ,ik ben de tandplak vergeten te verwijderen. Ik lag nog in de stoel dus opende m,n mond weer ,vervolgens zette hij 2 krasjes tussen m,n tanden , en deelde me mee dat ik nu klaar was . Ik was zo verbluft dat ik er geen woord uit kon krijgen , maar ook niet beseffend dat ik dat wel moest afrekenen, dat is de eerste slechte ervaring bij dental Clinics. Een paar weken later had ik n, vulling die er zomaar in zijn geheel er uit kwam , dat was me al meerdere keren overkomen , ik heb die kies laten trekken omdat de vulling er voor de vijfde keer eruit was gekomen . Elke keer €75,00 voor n, drievlaks vulling dat zijn duren vullingen , ik heb hem gevraagd wat nu n, drievlaksvulling is ,omdat het voormij aanvoelt als een groot vlak , het antwoord is vrij onduidelijk . Vervolgens na ongeveer 6 maanden kwam er weer een drievlaksvulling spontaan eruit , om die vulling passend te krijgen ,heeft die tandarts mijn onderste voorkies, de punt er helemaal eraf geslepen , de gehele behandeling duurde 10 minuten , ik moest €75.00 !!!afrekenen ,eigenlijk had ik schadevergoeding moeten vragen wegens het ongevraagd afslijpen van die onderliggende voorkies . Ik heb daar nog dagen last van gehad , warm ,koud, Maar ik nu ben ik weg bij Dental clinics Kerkdriel Hedel , ik voelde me opgelicht!
Ik ben bij de mondhygiëniste geweest. Mijn gebit is gereinigd en binnen een half uur was ik uit de stoel. De rekening was €89,85. Wat mij betreft een buitensporig hoog bedrag!
Heb altijd een hekel gehad om naar de tandarts te gaan,ben toen via iemand terecht gekomen bij tandarts het t'plein in kerkdriel. Het is vanaf het begin heel goed gegaan en het voelt heel vertrouwd vakkundig en gaan heel fijn met je om. Ik kan dit iedereen aanraden!
Voor ons een eerste ervaring met deze praktijk. We zijn doorverwezen door onze eigen tandarts naar Dental Clinics voor een wortelkanaalbehandeling bij onze dochter. Onze dochter heeft extra zorg nodig, en daar zijn ze heel goed mee omgegaan. Ze is door Jan Paul Bressers zeer deskundig behandeld en begeleid. Dank daarvoor.
Zeer goed en gemotiveerd personeel wat echt hun vak verstaat en je word er goed behandeld als het effe niet gaat nemen ze de tijd voor je om je weer gerust te stellen, toppers zijn het.
Wij zijn al jaren patient bij Dental Clinics Kerkdriel. De vakmanschap en persoonlijke benadering door Olger Meijering wordt erg gewaardeerd!!!
Goed tevreden over de diensten, helaas niet over het beleid, voor de eerste keer mijn afspraak vergeten, krijg je gelijk een factuur van 30€. als ik zo met mijn klanten om zou gaan heb ik geen werk meer, wat bij mij ook meerdere malen per week voorkom, waar dan zelfs materialen voor honderden euro voor besteld zijn, als je zo’n beleid voer, zorg er dan voor dat de klanten een dag van te voren een sms herinneren krijgen. Dan vind ik dat je er alles aan gedaan hebt, Maar verder tevreden over de dienst verlening aardige en vakkundig personeel Gr Adrie
Altijd perfect geholpen door zeer deskundig en klantvriendelijke medewerkers. Al ruim 30 jaar kom ik bij deze praktijk voor onderhoud aan mijn gebit. Al woon ik niet meer in de buurt van deze praktijk, ik blijf er komen.
Goed georganiseerde tandartsenpraktijk. De tandartsen en mondhygiënisten zijn vriendelijk, vertellen wat er gaat gebeuren. In geval van nood is een afspraak tussendoor snel gemaakt. De kontakten tussen patiënt en behandelaar zijn zeer service gericht. Pluim voor Dental Clinics.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid