facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartsenpraktijk Mondzorg Maasdriel

Tandartsenpraktijk Mondzorg Maasdriel

Info

Persoonlijke Tandheelkunde. Ervaren, Deskundig & Professioneel. (Kinder)tandheelkunde · Implantologie · Orthodontie

Geschiedenis

Mondzorg Maasdriel is met haar praktijk gevestigd in Kerkdriel en richt zich op kwalitatief hoogstaande tandheelkunde. Met ons team bieden wij een totaalpakket aan tandheelkundige zorg. Naast de reguliere tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor orthodontie, implantologie en kindertandheelkunde. Dit alles onder één dak. Bovendien is er voor tandprothetisch werk een tandtechnicus bij ons werkzaam.

Ons team bestaat uit enthousiaste behandelaars met ieder hun eigen aandachtsgebied. Uw zorgvraag staat centraal en wordt beantwoord met persoonlijke aandacht en deskundig advies.

U kunt bij ons terecht voor totale tandheelkunde. Van periodiek onderhoud tot een totale gebitsrenovatie wanneer u uitgebreide tandheelkundige zorg nodig heeft.

De tandartsen werken nauw samen met de preventieassistenten en de mondhygienisten zodat alle nodige zorg kan worden geboden.

Wilt u advies over een mogelijke orthodontische behandeling of wilt u een informatief consult bij onze implantoloog dan gaan we graag met u in gesprek. Met elkaar bespreken we uw zorgvraag en wordt een eventueel behandeltraject in gang gezet.



"Tandartspraktijk Mondzorg Maasdriel is gevestigd in Kerkdriel en richt zich op kwalitatief hoogstaande tandheelkunde. Met ons specialistische team bieden wij een totaalpakket aan tandheelkundige zorg. Naast de reguliere tandheelkunde kunt u met uw gezin bij ons terecht voor orthodontie, implantologie en kindertandheelkunde, dit alles onder één dak."
Adres: Neptunushof 1, 5331 TS Kerkdriel
Telefoonnummer: 0418 - 632 022
Stad: Kerkdriel
Route: Neptunushof 1
Postcode: 5331 TS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Tandarts Kerkdriel, tandarts kerkdriel 't plein, Biologische Tandarts - Kerkdriel, Tandarts Zaltbommel, Tandarts Hedel, Biologische Tandarts Kerkdriel ervaringen, Tandarts spoed Kerkdriel, Holistische tandarts Nijmegen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Biologische Tandarts Biologische Tandarts 0 meter Vreemde gang van zaken. Op de site krijg je een vragenlijst voordat je de informatie ...
Tandartsenpraktijk 't Plein Tandartsenpraktijk 't Plein 471 meter Ben hier ook eens geweest voor een wortelkanaalbehandeling. Nu is mijn vrouw geweest ...
Recensies
Helaas heb ik zeer slechte ervaring met deze praktijk. De mondhygieniste praatte me een probleem aan wat ik bij nader onderzoek / een second opinion helemaal niet bleek te hebben. Ik schrok me wel wezenloos. Maar het ergste: de heer Drost heeft een ontsteking in een tand die duidelijk zichtbaar was op de foto, volledig over het hoofd gezien. Daardoor is de tand afgestorven en heb ik een wortelkanaalbehandeling moeten ondergaan. Ik ben weer terug gegaan naar mijn oude niet-biologische tandarts. Ik wou dat ik nooit bij hem weg was gegaan, dan was de tand nog te redden geweest. Ik weet dat andere mensen weglopen met de heer Drost, maar mijn ervaring is helaas anders.
Van kinds af aan al doodsbang voor de tandarts. Het idee dat iemand in mijn mond zit vind ik verschrikkelijk. Na jaren geen tandarts te hebben bezocht moest ik ivm klachten gaan. Het eerste consult liep zo fijn, goed de tijd genomen om over mijn angst te praten. Nou al een paar keer geweest. Bij Peter voel ik mezelf op mijn gemak, vrolijk en heel vriendelijk. Ook iemand die van aanpakken weet, dus soms even handjes knijpen. Maar hey, er wordt wel maximaal iets gedaan. De mevrouw die mijn controles doet is heel kalm en vriendelijk en laat met een spiegel meekijken als ze iets ziet of vindt. Ik kom graag vanuit Best naar deze praktijk verhuisd, en ben niet van plan om over te stappen.
Mijn vrouw is bij dit bedrijf als een hond behandeld. Slecht gebit geleverd met verkeerde beet. 3 keer reparatie gebit binnen een half jaar en weer gebit waardeloos gemaakt. De tandarts denkt alleen maar aan zichzelf en niet aan de klant. Zeer botte manier van doen en gaat ruw om met klanten. Als er iets is met het gebit dan ligt het nooit aan hemzelf.
Een losgelaten vulling kon hier binnen enkele uren al hersteld worden. En dat ondanks dat ik net naar Kerkdriel verhuisd ben en daardoor nog niet was ingeschreven. Top!
Kom al jaren bij Heidi,een hele goede mondhygiënist! Antoon van Osch
Kan snel terecht
goede behandeling
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid