facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartsenpraktijk Stadshart

Tandartsenpraktijk Stadshart
"Tandartsenpraktijk"
Adres:
Telefoonnummer: +31797370121
Stad: Zoetermeer


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tandartsenpraktijk Nesciohove Tandartsenpraktijk Nesciohove 727 meter Heb een implantaat laten plaatsen. Dit is mijn 4e implantaat maar voor het eerst bij ...
Praktijk Voor Orthodontie en Implantologie Zoetermeer Praktijk Voor Orthodontie en Implantologie Z... 772 meter Zeer professionele praktijk, hier komen is bijna een feestje! Ben al eerder bij een a...
Jeugdtandverzorging Zoetermeer Jeugdtandverzorging Zoetermeer 820 meter Patiënt behandelt cariës molaar. Niet juist behandeld en schoongemaakt. na kort peri...
Tandheelkundig Centrum de Leyens Tandheelkundig Centrum de Leyens 2 km Beste tandarts ooit. Fabio, en de rest trouwens allemaal ook, zijn geweldige mensen.
Darwinkliniek B.V. Darwinkliniek B.V. 2 km Fijne medewerkers! Leggen alles goed uit en zijn lief voor kindjes!
Recensies
Mijn partner is jarenlang klant geweest van deze tandarts. Hij is zelfs bij haar gebleven nadat zij met veel gedoe vertrokken is uit haar vorige praktijk. Het hele gezin met 3 kinderen heeft altijd bij haar onder behandeling gestaan en toch na het afzeggen van een afspraak 23 uur en 48 min van tevoren stuurt zij een rekening van 25 Eur en als hij niet betaalt volgt een incassotraject. Dus we raden deze tandarts af. De tandarts reageert hier onder, maar heeft de boodschap niet begrepen. "Kennelijk" betekent niet zeker. Dat is een suggestie. Empathie is ver te zoeken.
Toen wij in 1985 in Zoetermeer kwamen wonen, werd mevr. Visser de tandarts van ons gezin. Inmiddels heeft zij ook onze kleinkinderen onder behandeling gehad, die dankzij haar geen enkele angst voor een tandarts hebben. Zij is vriendelijk en prettig in de omgang heeft ontzettend veel geduld en maakt altijd tijd voor je als je problemen hebt. Mijn vrouw heeft een gebit waar middels de nodige kronen en implantaten een waar kunstwerk is ontstaan. Mevrouw Visser is niet tevreden met een goed resultaat het moet perfect zijn. In dat opzicht is zij een kunstenaar en een tovenaar. Ik kan haar bij iedereen aanbevelen.
Ik ben zeer tevreden over de prettige en deskundige wijze waarop ik behandeld wordt. Na jarenlange last van tandsteen is bij deze tandarts er sprake van een substantiële vermindering. Zowel mijn echtgenote als ik bevelen deze tandarts van harte aan.
Ik zit er al jaren en ben hier gebleven toen ik verhuisde naar een andere stad: Erg tevreden over mevrouw Visser en de assistentes! Een vriendelijke en persoonlijke benadering, maar ook deskundig, geduldig en eerlijk meedenken over wat het beste voor je is. Centraal gelegen locatie en de praktijk ziet er ook tip top uit. Zeker aan te raden!
Ik ben zeer tevreden over deze tandartspraktijk , deskundig en aardig personeel en ! je voelt niets van de behandeling plus er worden absoluut geen onnodige behandelingen opgedrongen.
Wat een fijne praktijk en tandarts. Ik ga er voor welke behandeling ook, fluitend naar toe.
Zeer tevreden over deze tandartspraktijk, vriendelijk, deskundig pesoneel en nemen de tijd voor je mocht je pijnklachten hebben. Een aanrader!!!
Heel erg blij met de tandarts en assistenten top werk wat ze doen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid