facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartsenpraktijk Nesciohove

Info

Onze tandartsen, mondhygiëniste en assistentes werken als gepassioneerd team samen om gaatjes en tandvleesaandoeningen te voorkomen. Voor kinderen, of volwassenen met angst hebben wij extra aandacht.



"Iedereen is welkom in onze praktijk. Onze tandartsen, mondhygiëniste en assistentes werken als gepassioneerd team samen om gaatjes en tandvleesaandoeningen te voorkomen. Voor kinderen, of volwassenen met angst hebben wij extra aandacht. Als u problemen ervaart van uw gebit, dan herstellen wij dat met de grootste zorg en hoogste kwaliteit."
Adres: Nesciohove 117, 2726Bl Zoetermeer
Telefoonnummer: 0793511383
Stad: Zoetermeer
Route: Nesciohove 117
Postcode: 2726Bl



op zoek naar gerelateerd: Nesciohove 115 Zoetermeer, Tandarts Crooijmans, Kiezen trekken Zoetermeer, Tandarts Zoetermeer, Tandarts Pott, Nesciohove tandarts
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praktijk Voor Orthodontie en Implantologie Zoetermeer Praktijk Voor Orthodontie en Implantologie Z... 415 meter Zeer professionele praktijk, hier komen is bijna een feestje! Ben al eerder bij een a...
Jeugdtandverzorging Zoetermeer Jeugdtandverzorging Zoetermeer 694 meter Patiënt behandelt cariës molaar. Niet juist behandeld en schoongemaakt. na kort peri...
Tandartsenpraktijk Stadshart Tandartsenpraktijk Stadshart 727 meter Mijn partner is jarenlang klant geweest van deze tandarts. Hij is zelfs bij haar gebl...
Tandheelkundig Centrum de Leyens Tandheelkundig Centrum de Leyens 1 km Beste tandarts ooit. Fabio, en de rest trouwens allemaal ook, zijn geweldige mensen.
Darwinkliniek B.V. Darwinkliniek B.V. 2 km Fijne medewerkers! Leggen alles goed uit en zijn lief voor kindjes!
Recensies
Heb een implantaat laten plaatsen. Dit is mijn 4e implantaat maar voor het eerst bij tandarts Safi. Mijn ervaring is dat tandarts Safi zijn vak verstaat ! Na de behandeling bijna geen napijn gehad en mond is prima genezen zonder complicaties. Ben heel tevreden !
Kort geleden bij tandarts safi geweest. Ik voelde me gelijk op me gemak, zeer kundig en proffesioneel. Ik heb lang gezocht naar een fijne tandarts die hart voor de zorg heeft, echt een aanrader!
Door de pensionering van tandarts Pott overgestapt naar deze tandartsen. Een moderne praktijk met allerlei nieuwe inzichten. Zoals eigen 3d-apparatuur, een mondhygiënist in huis. Dit tot mijn tevredenheid. Zoek je een andere tandarts, beveel ik deze zeker aan.
Door klemmen en/of knarsen zijn over de jaren mijn boventanden erg afgesleten. Tandarts Safi heeft eerst die tanden opgezet en dat gaf al een heel goed resultaat. Mijn tanden waren weer een stuk groter. Maar daarna heb ik hem ook facings laten plaatsen. En nu is het echt super mooi geworden. !!!!! Echt een wereld tandarts. Heel secuur. Een aanrader!
Fijne tandarts praktijk, wordt goed naar je geluisterd en vooral de tandarts is erg vriendelijk en kundig.
Sinds ik ben verhuisd naar Zoetermeer bij Tandartsen Nesciohove gekomen. Erg tevreden. Persoonlijke aanpak, er wordt echt tijd voor je genomen, duidelijk over wat nodig is en wat er wordt gedaan. Jong, fris en heel vriendelijk team met persoonlijke interesse.
De beste tandarts in Nederland ik ben heel blij daar mee
Heel goede doktor
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid