facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartsenpraktijk Nieuw Schoneveld

Tandartsenpraktijk Nieuw Schoneveld
Adres: Schoneveld 31, 3911XR Rhenen
Telefoonnummer: 0317-613322
Stad: Rhenen
Route: Schoneveld 31
Postcode: 3911XR


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 20:30
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Centrum voor Mondzorg Rhenen Centrum voor Mondzorg Rhenen 2 km Wat een fijne praktijk! Vriendelijk en kundig! Voel me op mijn gemak en dat is toch w...
Recensies
Fantastisch team. Ik ben heel tevreden met mijn implantaten. Klantvriendelijk, service en prachtig maatwerk zijn de sleutelwoorden voor deze praktijk.
Enorm goed geholpen door de assistente. Stelt me op me gemak en geeft uitstekend uitleg. Top!!
Wat een fantastische tandarts en mondhygiëniste zijn hier aan het werk. Vrolijk, stellen je enorm op je gemak, leggen alles zeer duidelijk uit en er hangt een fijne sfeer. Vakkundig en zeer aangename mensen.
tot 2x toe anderhalf uur bij de tandarts gezeten voor een afspraak van 10 minuten. eerst een half uur wachten en dan laten ze je vervolgens in de steek als je in de stoel ligt !!
kloten zooi daar zijn twee weken dicht zonder dat aan te geven ben nog niet klaar met ze was voor mijn zeer belangrijk. .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid