facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Centrum voor Mondzorg Rhenen

Info

Centrum voor Mondzorg Rhenen

Adres: Dr. Wallerstraat 4, 3911ND Rhenen
Telefoonnummer: 0317-61 22 88
Stad: Rhenen
Route: Dr. Wallerstraat 4
Postcode: 3911ND


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tandarts website, Tandarts gebit, Tarieven tandarts 2022, Codes tandarts, Kosten tandarts, NZa tarieven tandarts, NZa tarieven tandarts 2022, Tandarts informatie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tandartsenpraktijk Nieuw Schoneveld Tandartsenpraktijk Nieuw Schoneveld 2 km Fantastisch team. Ik ben heel tevreden met mijn implantaten. Klantvriendelijk, servic...
Recensies
Wat een fijne praktijk! Vriendelijk en kundig! Voel me op mijn gemak en dat is toch wel heel belangrijk bij een tandarts!
Erg vriendelijke mensen, kundige mondhygiënisten die ik vaker zie als de tandartsen. Zowel vakinhoudelijk als organisatorisch eigenlijk niets op aan te merken. Sturen ook een mailtje om je te herinneren aan je afspraak, prima service. En wat ik erg handig vind is dat je ook in de start van de avond een afspraak kan inplannen. Super!
De tandartsenpraktijk is een voorbeeld voor een ieder andere praktijk. Tandarts Jeroen van Mierlo is een vakman, hij heeft kennis van de nieuwste technieken en beheerst deze technieken als geen ander. Hij is vriendelijk, vakbekwaam en inventief. Zijn praktijk bestaat uit zeer vriendelijk en behulpzame collega's, zoals meerdere tandartsen en Mondhygiënisten. Bij binnenkomst in deze moderne praktijk word je zeer vriendelijk en professioneel welkom geheten. Er is geen reden om zenuwachtig te zijn, anders verdwijnt dit als sneeuw voor de zon door de persoonlijke benadering van het personeel. Heel goed geregeld dus.
Op één dag twee wortelkanaalbehandelingen na een weekend met pittige pijnklachten. Ik ben heel professioneel en vriendelijk geholpen en ook de nabehandelingen werden direct ingepland. De organisatie loopt op rolletjes en de Corona maatregelen zijn duidelijk. Hartelijk dank en aanbevelingen voor het hele team.
Erg tevreden met deze praktijk. Als we al een keer iets langer moeten wachten zelden wordt dat altijd netjes gecommuniceerd. Aardige en kundige tandartsen en assistentes, ook aan de balie/telefoon worden we altijd fijn geholpen.
Erg fijne tandarts Robert Geurte voor het hele gezin. Neemt alle tijd voor je, goede tips en gaat heel fijn om met jonge kinderen!
Helaas zeer teleurgesteld in de behandeling. Twee keer aangegeven dat er sprake is van paniekklachten. Wordt geen rekening meegehouden en zeer obscuur mee omgegaan ! Besloten om naar een andere tandarts te gaan. Jammer !
Ik kom hier al ruim 20 jaar. Het is een hele fijne tandarts met vriendelijke medewerkers.
De tand was drie keer opgelost, en uiteindelijk gingen we naar een andere dokter, en we kregen alleen een hoge factuur voor niets.
Na 2 keer toelaat gekomen te zijn willen ze niet meer als klant en kan je opzoek naar een andere tandarts
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid