facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Talentfirst

Talentfirst
Adres: Bloemgracht 175-177 , Amsterdam 1016 KN, NL
Telefoonnummer: 020 627 1812
Stad: Amsterdam
Route: Bloemgracht 175-177
Postcode: 1016 KN



op zoek naar gerelateerd: talentfirst amsterdam, werken bij talent first, talentfirst talentenanalyse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Inter Voice Inter Voice 1 km Het is een scam!!! Ik heb voor de workshop stemacteren betaald, en het ging de dag vo...
Post Castelijn Casting Post Castelijn Casting 2 km Ooit getracht in laten schrijven..rare denigrerende telefoontjes teruggehad...heel ve...
Recensies
Gelokt met de woorden "Wil jij dit jaar van baan wisselen? Of wordt het juist iets heel anders? Hoe maak je de juiste keuze en hoe weet je wat goed bij je past?" Ik was op zoek naar heel iets anders en had daar zeker hulp bij nodig. En dan kon de CarriereBoost training ook nog eens gratis via het STAP-budget. Perfect dus! Dacht ik.... Naast de online DroomBaanReis zaten er ook sessies bij met een ervaren loopbaancoach. Sowieso werd vrijwel elke afspraak die ik met haar had vlak voor aanvang door haar gewijzigd/verzet. Heel vervelend als je voorbereid klaar zit. Ik weet van mezelf dat ik een moeilijke prater ben als het om mezelf gaat, maar het is aan de coach om daar doorheen te prikken denk ik. Dat gebeurde niet en het eindigde met de mededeling dat ik maar gratis online beroepentesten moest gaan invullen. Ik schaam me gewoon dat 'mijn' STAP-budget voor deze praktijken gebruikt wordt. Een ander had deze veel beter kunnen gebruiken voor een serieuze opleiding.
Afgelopen november heb ik de DISC training gevolgd en daarin flink veel geleerd over hoe mensen zich gedragen. Bijzonder interessant. Ik kon deze training volgen omdat er een overheidsbudget was en daarvoor moest ik wel wat gegevens invullen, wat niet aldoor even makkelijk ging, maar dit lag niet aan Talentfirst. wanneer gaat het invullen van gegevens wel makkelijk bij de overheid?. De training was top! Super bekwame en enthousiaste trainer. Veel ervaring ook. En inmiddels heb ik 15 van mijn collega's mogen coachen!
Ik heb de loopbaantraining hier gevolgd. Maar 3 online coaching gesprekken voor E 1000 vind ik eigenlijk niet kunnen. Hier wordt makkelijk en snel geld verdient. En ik hoorde dat het stap budget is bedoelt om een opleiding te kunnen volgend en niet voor loopbaantraining. Goed dat toezicht is op het juist besteden van het stap budget.
Ik heb de DISC en Drijfveren training gedaan bij Miriam van der Zee. Ik moet eerlijk zeggen dat ik me had ingeschreven omdat het toch gratis was en ik dacht dat het geen kwaad kon om iets bij te leren. Maar veel verwachtte ik er niet van. Tot mijn blije verrassing bleek het een heel gedegen training/opleiding te zijn. Netjes en strak georganiseerd en heel goed en ruimhartig georganiseerd qua hapjes, lunch, etcetera. Miriam bleek een vrolijke, goede trainster te zijn die snel verbinding kon leggen en op een interactieve manier les kon geven. We werden op een speelse manier uitgedaagd om aan de slag te gaan met de leerstof. Als kers op de taart bleek daarna dat we ook nog een online coaching zouden krijgen van een andere coach. Die kreeg ik van Jacqueline Versteeg. Ook die coaching was indrukwekkend en heeft me veel gebracht. Daar ben ik echt dankbaar voor. En nu ik toch bezig ben: naderhand kregen we ook de gelegenheid om mee te doen met een FutereFit programma via Talentfirst. Ook daarmee heeft Talentfirst mij hee blij kunnen verrassen. In dit traject ben ik begeleid door Jacqueline Moleman. Nou, die is ook echt te gek! Scherpzinnig, grappig, doortastend, ruimhartig. Ook weer een kadootje om die te moeten. Drie kanjers van trainers op een rij bij Talentfirst. Dat kan geen toeval meer zijn! Pien de Wit
Fantastisch!! In juli heb ik met het STAP budget de cursus: 'fluitend naar je werk' gevolgd. Ik werd door mijn coach Birgit heel goed geholpen en ben door middel van opdrachten en persoonlijke begeleiding verder gekomen in mijn proces naar een nieuwe baan waar ik blij van word. Kan het iedereen aanraden!
Ik vond dit een leerzame training. Heel leuk georganiseerd en de training werd op een leuke manier gebracht waardoor het ook heel helder was en alle informatie wel bleef hangen. Heerlijke lunch en de locatie had een fijne sfeer. Dit is de eerste keer dat ik een training volgde bij Talentfirst en ben heel tevreden. De tools die ik van deze training heb gekregen kan ik goed gebruiken bij het coachen. De training heeft ook veel zelfinzicht gebracht en in de omgang met anderen. Zeker aan te raden!
DISC is een krachtig tool om mee te werken. Het geeft begrip en ook verbetert het de communicatie tussen groepen mensen. Bij TalentFirst zien ze dat en in combinatie met de drijfverenanalyse wordt er een concreet beeld geschetst van hoe je onder andere in je leven/werk staat. De docenten brengen de werking van beide onderdelen helder en praktisch over. De bijgeleverde documentatie en instrumenten maken het beeld compleet. Dank!
De training Disc en drijfveren die ik heb gevolgd was okay, maar had verder weinig om het lijf. Wat ik echt schokkend vond dat er mij na de training gevraagd werd een enquête in te vullen. Wat neer kwam om in ruil voor geld gratis overnachting of dure online disc analyses email adressen en overige gegevens van mijn contacten door te geven aan Talentfirst. Zoiets onbeschaamds heb ik nog niet eerder onder ogen gekregen. Ik begrijp goed dat we voortdurend onze gegevens weggeven, alleen ik hoop wel dat ik daar zelf over mag blijven beslissen.
In één woord: VRESELIJK. Lokken je met het stap budget waar je uiteindelijk niks meer van hoort... vermelden iedere maand 'nu is het geregeld, nu kun je écht starten' om vervolgens wéér niets van ze te horen. Heel vaak gebeld, dan wordt er gezegd dat alles goed komt en ik me geen zorgen hoef te maken. Nou, allemaal loze beloftes. Alleen maar praatjes.
zonde van je tijd om deel te nemen aan hun mooie praatjes. Proberen je te lokken met een stap budget waar je uiteindelijk niks van hoort.. ook al ben je niet door. aangemeld voor een andere opleiding/instituut en kreeg meteen positief bericht. deze mensen verbreken je vertrouwen en het winnen daarvan is al een uitdaging in deze tijd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid