facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Inter Voice

"Inter Voice Over is Nederland's grootste internationale stemmenbureau. Opgericht in 1998 werkt het bureau voor klanten als Google, Disney, AirBNB, Uber, BMW, Cartier, Microsoft, Tesla en vele andere grote merken."
Adres: Keizersgracht 467-469 , Amsterdam 1017 DK, NL
Telefoonnummer: 020 422 1315
Stad: Amsterdam
Route: Keizersgracht 467-469
Postcode: 1017 DK



op zoek naar gerelateerd: Inter Voice Over, Voice-over inspreken, Hoe word je voice-over, Voice-over acteur, Gratis voice-over Nederlands, Stemmenbureau Hilversum, Stemmenbureau inschrijven, Castingbureau stemacteur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Studio Leroy Studio Leroy 222 meter "In Amsterdam Netherlands we run a large recording studio mix, opname geluidsstu...
Rec Sound Design Rec Sound Design 728 meter
Rec Sound Rec Sound 728 meter
Studio 150 Studio 150 842 meter Geweldige akoestiek mooi concert geweest van Marle Thomson.
Leek, Puck Leek, Puck 1 km Personeelsleden allemaal heel gastvrij. En genoeg ruimte om te parkeren zoals u kunt ...
Langhout Langhout 1 km
Smarthouse Films Smarthouse Films 1 km Een fijn bedrijf om mee samen te werken!
Parksongs Parksongs 1 km "Parks Amsterdam is expert in leren & ontwikkelen en begeleidt mensen in org...
The Park Studio The Park Studio 1 km Zeer professionele geluidsstudio!
Talentfirst Talentfirst 1 km Gelokt met de woorden "Wil jij dit jaar van baan wisselen? Of wordt het juist ie...
Recensies
Het is een scam!!! Ik heb voor de workshop stemacteren betaald, en het ging de dag voor de workshop plotseling niet meer door. Ik heb nooit mijn geld teruggekregen en ik krijg niemand aan de lijn en geen reactie op mails. 165 euro, weg!
Be warned! Dishonest company. Je zou denken dat ze met ‘honest business’ genoeg geld kunnen verdienen, maar dat is voor dit bedrijf niet voldoende. We kregen een valse betalingsherinnering, en hebben dit bedrag per ongeluk een tweede keer overgemaakt, bijna €3000,-. We proberen nu al een jaar ons geld terug te krijgen, maar de financiële afdeling is VOLLEDIG onbereikbaar: - Telefoon wordt NIET opgenomen ‘We’re either away from our desk…’, probeer het voor de grap maar eens: +31 20 422 1315. - Mail wordt NIET op gereageerd. Van Michaël R, de verantwoordelijke man voor financiën, krijg je geen contactgegevens. Realiseer je dat dit een bedrijf is dat er niet voor schroomt zich onrechtmatig te verrijken ten koste van jou!!! Het gaat hier om €3000,-, dat het bedrijf ons weigert terug te betalen. BE WARNED!!!
Oplichters, fraudeurs! We zijn voor duizenden euro’s opgelicht door dit bedrijf. En krijgen geen enkele response, financiële afdeling bestaat helemaal niet, is een ghost-line. Van de verantwoordelijke man voor deze afdeling, de ‘CEO’, mogen ze geen contactgegevens doorgeven. Lekker bedacht, jongens! Lees ook de andere reviews, ze hebben al een flinke staat van dienst met oplichting. Heb je vergelijkbare ervaringen, laat het ons weten! J. Kupfer, Studio Hardcut
EDIT 2023: Belangrijk om nog even te zeggen: tóch nooit als "voice-over talent" op de website terecht gekomen, wel betaald. Doe met die informatie wat je wil. ; EDIT 2018: Mijn profiel is eindelijk live gezet. ____________ Begin juni auditie gedaan, 3 weken erna bericht gehad dat ik geschikt was en dus toegevoegd kon worden aan hun bestand. Meteen profiel aangemaakt, enz, enz. Vervolgens duurde het heel lang voordat mijn profiel was verwerkt. Vaak achteraan gebeld, er werden altijd beloftes gemaakt: "Deze week komt hij nog online!", maar nooit waargemaakt. Uiteindelijk na een maand werd mijn profiel "live" gezet, nou ja, dat zeiden ze in ieder geval. Maar nog steeds ben ik niet te vinden op de website en ik kan ook niet inloggen om nieuwe stemdemo's toe te voegen. Weer achteraan gebeld. "Is wel vaker zo, maar we kunnen hem intern wel zien. Hij zal snel live gaan op onze publiekelijke website." Inmiddels is dit meer dan een maand geleden. Ik heb nog steeds geen toegang tot mijn profiel en ik ben niet vindbaar op de website. Ik heb er achteraan gebeld maar er worden alleen maar loze beloftes gemaakt. "Ik ga er achteraan en bel je terug!" Niet dus. Mail wordt niet eens op gereageerd. Aardige sound engineer, leuke mensen achter de telefoon, maar daar heb ik niet zoveel aan. Een verspilling van mijn tijd en de € 135,- ik heb neergeteld om auditie te mogen doen. Kansloos.
Het is erg fijn om met dit professionele bedrijf te werken. Hun benadering is een prettig mix van persoonlijk en zakelijk, en ik voel me vanaf het begin aan serieus genomen, ook al ben ik relatief nieuw in deze business. heb nu 7 klussen bij hen afgerond De opdrachten zijn helder en duidelijk. Er was een keer dat mijn trein exorbitante vertraging had, en met 1 belletje waren alle betrokken partijen op de hoogte en kon het op een later tijdstip gepland worden. De studio in Amsterdam voelt inmiddels als een warm nest, met louter audiofielen achter de knoppen, met een 'scherp oor' zodat in no-time , en vlekkeloos, de juiste Tone of Voice is neergezet. Kortom, ik ben als uitermate tevreden over dit bedrijf, en hoop nog lang met ze te mogen samenwerken !
Met Inter Voice Over is het voor een professionele voice-over heel prettig samenwerken. Leuke opdrachten, flexibel, goede communicatie, duidelijke afspraken over de betaling. Inter Voice Over bestaat zo’n twintig jaar en ik heb in de loop der jaren geregeld opdrachten via dit stemmenbureau gekregen. Van telefoonscripts tot tv-commercials, van bedrijfsvideo's tot flight safety instructions voor een luchtvaartmaatschappij. In Nederlands en Engels. Heel afwisselend. Soms is de opname in een geluidsstudio elders, vaak kan ik de teksten opnemen in mijn eigen homestudio. Deze flexibiliteit maakt het ook fijn samenwerken.
Werken mét en inspreken voor Inter Voice Over is leuk en gezellig!! Het contact met de verschillende professionals, telefonisch én in de studio, spreekt mij zeer aan. Als stem heb ik ook contact met de mensen die in Londen werken. Daar merk je niets van overigens. Korte én snelle lijnen leggen en behouden, via mail en telefoon zodat we voor elkaar en met elkaar, het beste resultaat kunnen boeken voor de klant. ASAP dus. Maar wel op een menselijke wijze. De professionele studio in A’dam oogt zeer chique. Graag tot “inspreeks” Dennis Kroon stem 3224
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid