facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Taj Mahal Noordwijk

Taj Mahal Noordwijk

Info

Indiaas restaurant in Noordwijk met zicht op zee . Gespecialiseerd in Tandoori, Curry, Biryani, Vis- & Vegetarische gerechten uit de Noord-Indiase keuken.

Adres: Parallel Boulevard 2A, 2202HP Noordwijk
Telefoonnummer: 0713622990
Stad: Noordwijk aan Zee
Route: Parallel Boulevard 2A
Postcode: 2202HP


Openingstijden

Maandag: 15:00 - 22:00
Dinsdag: 15:00 - 22:00
Woensdag: 15:00 - 22:00
Donderdag: 15:00 - 22:00
Vrijdag: 15:00 - 22:00
Zaterdag: 15:00 - 22:00
Zondag: 15:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Taj Mahal Indiaas Restaurant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sunand Anglo-Indian Restaurant Sunand Anglo-Indian Restaurant 89 meter Net besteld bij Sunand. Prima gegeten, maar prijs/kwaliteit slaat nergens op. Ik had ...
Recensies
Heerlijk Indiaas gegeten bij Taj Mahal Noordwijk in dit gastvrije restaurant. Volgens ons gerund door een familie met hart voor hun zaak. Veel gasten kwamen er klaarblijkelijk vaker, werden herkend en gastvrij verwelkomd en dat is altijd een goed teken. De entourage was wat druk en beetje vol, maar deed niets af aan de heerlijke gerechten die we hier gegeten hebben. Prijs voor kwaliteit en kwantiteit zeer goed. Heerlijke Samosa, Butter Chicken en Chicken Jalfrezi genoten. De Jalfrezi was met 1 aangegeven hot al stevig aan de pittige kant...en wij zijn pittig gewend. En wat ons betreft mocht overal wel wat meer verse koriander in gebruikt worden. De ovenverse knoflook naan was ook superlekker. Kortom..wil je genieten van heerlijk authentiek Indiaas eten voor een goede prijs dan ben je hier aan het juiste adres. Ook voor vegetariërs volop keuze. Vegetarische menuopties: Voor vegetariërs voldoende menuopties. Parkeren: Voldoende parkeergelegenheden in de directe omgeving. Bijv.bij supermarkt de Vomar.
Ik ben nu een ruime 20 jaar weg uit Noordwijk en wat ik me van daar uit eten gaan en afhalen herinner was dat het altijd maar wat zozo was, voornamelijk gericht op de badgast / toerist. Vorig jaar was ik er weer eens en hebben we hier wat afgehaald en het was goed! Doet wat betreft smaak niet onder voor de Haagse naamsgenoot .
Als je in Noordwijk bent en van Indiaas eten houdt, moet je hier zeker een keer gaan eten. Een echte aanrader. Klein gezellig restaurantje met een ruime keuze aan heerlijke gerechten. Vriendelijke mensen en een fijne sfeer.
Opnieuw heerlijk gegeten bij Taj Mahal! Bediening is zeer vriendelijk en ze geven je alle tijd. Doordat het op de eerste verdieping zit loop je er gemakkelijk voorbij, maar boven heb je uitzicht op zee!
We waren hier 5 jaar geleden ook eens geweest en herinnerde ons het heerlijke eten. Ook nu was het weer voortreffelijk.Eten: 5/5
Je loopt het bijna voorbij omdat het restaurant boven een ander zit maar we zijn blij dat we hier naar binnen zijn gegaan. Heerlijk eten met veel smaak en ook ruime porties. Mixed-grill en Zalm Tandoori zijn een aanrader!
Heerlijk eten, goede porties en vriendelijke eigenaren. Veel vega opties. Knoflook naan rook hemels : Vegetarische menuopties: Veel verschillende opties incl een menu voor 2 pers met van alles wat
Heerlijk gegeten. Super vriendelijke bediening. Een echte aanrader. Heerlijk gekruid ook.
Lekker eten en zeer gastvrij ontvangst door de dochter van de eigenaar. Eten was authentiek en smaakvol. Eerlijk eten voor een goede prijs. Aanrader.
Heerlijk gegeten, vriendelijk personeel. Temperatuur zou iets hoger mogen zijn bij de ramen.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid