facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sunand Anglo-Indian Restaurant

Sunand Anglo-Indian Restaurant

Info

Anglo-Indiaas eethuis

Geschiedenis

Welkom bij Anglo-Indiaas eethuis “Sunand”

De Indiase keuken staat bekend om de diversiteit van de streekgerechten.
Al eeuwen lang berust de kunst van het mengen van kruiden en specerijen
zich op strenge bereidingsvoorwaarden waardoor
de authentieke smaak altijd behouden is gebleven.

Natuurlijk maken wij bij restaurant Sunand gebruik van de traditionele
klei-oven, de ‘Tandoor’, waarin het vlees wordt geroosterd, het brood, de ‘Nan’,
wordt gebakken en waardoor de speciale smaak van de gerechten ontstaat.

Wij nodigen u graag uit eens te komen proeven van deze heerlijke keuken.
Tevens zijn al onze producten halal.

Eet smakelijk/maujan karo

Adres: Bomstraat 46, 2202 GH Noordwijk
Telefoonnummer: 071-3618099
Stad: Noordwijk aan Zee
Route: Bomstraat 46
Postcode: 2202 GH



op zoek naar gerelateerd: Sunand menu, Indiaas Restaurant Noordwijkerhout, Indiaas Restaurant Leiden, Indiaas restaurant Nijmegen, Restaurant Noordwijk aan Zee strand, Brasserie Noordwijk aan Zee, Noordwijk Binnen restaurant, Loetje Noordwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Taj Mahal Noordwijk Taj Mahal Noordwijk 89 meter Heerlijk Indiaas gegeten bij Taj Mahal Noordwijk in dit gastvrije restaurant. Volgen...
Recensies
Net besteld bij Sunand. Prima gegeten, maar prijs/kwaliteit slaat nergens op. Ik had de king prawn vindaloo van €18,-. Nu is dat opzich geen gekke prijs, maar wel als er maar 6 garnaaltjes in zitten. Smaakvol was het zeker, maar voor €18,- mag je wel wat meer verwachten. De lams samosa, en de lams naan waren overigens erg goed. Bezorging was vlot. Hoewel deze maaltijd niet helemaal was wat ik er van verwacht had, ga ik hier zeker nog een keer iets bestellen. Wel iets anders.
We hadden geluk, er was nog één tafeltje vrij. Vrijdag avond toen we langs liepen was het redelijk rustig, dus had niet gereserveerd voor zaterdag, dat ging toch bijna mis. We werden na binnen komst vriendelijk naar onze tafel gewezen. En zijn begonnen met heerlijke Indiase biertjes. . Als hoofdgerecht hadden we lamscurry en een mixgrill. Het eten was erg lekker en meer dan voldoende. Prijs was ook goed. We komen zeker weer terug, het was top
Een aanrader! Wat een heerlijke belevenis. Super aardige bediening. Heerlijk gegeten. Papadoms, Mango Chutney, Meat samosa, Chicken Tikka Masala. Lekker met rijst en naam. En een vegetarisch kaas gerecht. Wijn per glas is prima lekker koud geserveerd. De sfeer binnen is goed en lekker op temperatuur met dat koude weer. We komen terug. Groetjes Ingrid en familie uit Voorhout.
Heerlijk gegeten met z'n tweeën. De bediening was vriendelijk en het eten was heerlijk. De wachttijd tussen het voorgerecht en hoofdgerecht was goed. We zullen er zeker nog eens naartoe gaan, als we weer in de buurt zijn.
De bediening is super gastvriendelijk, alles was naar wens! Het eten was heel lekker. Veel keuzes uit vegetarisch eten ook. Kom zeker vaak terug en zeker een aanrader!!
Wat een heerlijke verrassing heb ik gevonden via google maps. Ik was het saaie hotel zat en had behoefte aan lekker eten. Nou dan ben je hier aan het goede adres. Alles smaakte heerlijk, ik wil hier nog een keer naar toe. Wat een geluk zeg, in november zijn ze gesloten dus ik kon er nog net terecht. Ik kom nog een keer terug!!!
Heerlijk Indisch gegeten. Attente bediening en uitleg.Eten: 5/5
Vandaag na de hoge score van Trip Advisor hier gegeten. Gereserveerd met vermelding dat het onze 38e trouwdag was. Nou complimenten hoor op tafel stond een mooie lieve kaart met bos rode rozen. Daarbij was de bediening uitermate vriendelijk en we hebben heerlijk gegeten met een heerlijk toetje ijs van het huis. Een echte aanrader dus niet voor niets op 1 dus bij trip advisor Team Sunand nogmaals bedankt..
Heerlijk eten, snel geserveerdEten: 5/5
Ja wat zal ik zeggen: Uitstekend! We rijden vanaf Velserbroek om bij Sunand te eten dat hebben we er zeker voor over. Het is lekker, spicy en op maat gemaakt. Zo wordt er goed rekening gehouden met paprika en glutenallergie. Ik ben zelf fan van de speciale oranje hete saus. Kortom een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid