facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor T Zandmenke

T Zandmenke

Info

Dé lifestyle winkel voor baby en peuter cadeaus, de allerleukste baby en peuter fashion & een breed assortiment in ergonomisch dragen.

Geschiedenis

Living, baby’s en kids daar draait het om bij ’t Zandmenke.
Wij zorgen voor verrassende baby- en kinderkamers, luxe geboortecadeautjes,
babykleertjes, verzorgingstassen en alle bijbehorende exclusieve accessoires.

’t Zandmenke ligt in hartje centrum van Venlo, in de gezellige, authentieke winkelstraat ‘De Jodenstraat’ vlakbij de Maasboulevard. ’t Zandmenke is een uniek concept en bestaat al 10 jaar. Wij zijn voortdurend op zoek naar vernieuwende items en zorgen voor een verrassend assortiment.

Bij 't Zandmenke kun je op je gemak rondkijken, je laten adviseren over het baby-/ kamerinterieur en we komen zelfs met een styliste bij jou thuis voor gaaf baby-/ kamerontwerp! We organiseren trendy babyshowers en verzorgen kraampakketten op maat. Wij maken ook graag een Zandmenke geboorte-cadeaulijst voor jou en presenteren dit op speciale wijze in de winkel. Kom gezellig een kijken en beleef het bij ’t Zandmenke zelf.

Adres: Jodenstraat 14, 5911 HK Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: 0773260850
Stad: Venlo
Route: Jodenstraat 14
Postcode: 5911 HK



op zoek naar gerelateerd: Speelgoedwinkel Venlo, Baby- en kinderwinkel, Holtschöpke, Feetje venlo, Babywinkel Venlo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PAND 9 PAND 9 43 meter Wat een super winkel met toffe kleren voor mijn kinderen 12 en 10 Goede service
Name it Venlo Name it Venlo 253 meter Via de website wat besteld. Levering en product zijn prima. Alleen jammer dat je nadi...
Spek & bonen - conceptstore en kidsproof café Spek & bonen - conceptstore en kidsproof caf... 253 meter Kidscafé en winkel in hartje Venlo. Eten, drinken, spelen & shoppen!
Fleurig Fleurig 258 meter Super aardige eigenaressen! De koffie staat altijd klaar. Je kan er high-end merkkled...
VB Mode Dames&Kinderkleding VB Mode Dames&Kinderkleding 376 meter VB Mode is een dames & kinderkleding winkel in Venlo en een webshop! Met kindermerken...
Prenatal Prenatal 2 km Onlangs meerdere artikelen gekocht van autobasis, autostoeltjes, aerosleep matras en ...
Recensies
Met een hoop cadeaubonnen in de winkel. De helft was net verlopen na één jaar door corona alsof er een gunst werd gedaan hoefde ik maar de helft te betalen. Ik zal hier nooit meer bonnen vragen of kopen.
Schandalige service had in april een kadobon gekocht voor 25 euro en wilde er een dekentje kopen wat afgeprijsd was van 70 voor 35 euro dus zou eigenlijk maar 10 euro bij moeten betalen maar ik kon hem alleen inleveren als ze uitging van de prijs van 70 euro dus dan zou ik nog 45euro zelf moeten betalen terwijl de deken in de winkel voor 35 euro hangt verschrikkelijk onvriendelijke vrouw we hadde via rechtsbijstand nagevraagd maar dit mag helemaal niet het was zelfs zo erg toen ik er iets van zei dat ze mij de winkel uit wilde laten zeggen
Erg jammer, m’n kadobon was net verlopen. Ze zijn maar een jaar geldig ?!. Eigenaresse was erg klantonvriendelijk.
Erg slechte service. Product gekocht en terug gebracht omdat er een fout in zat. Er zou een nieuwe worden besteld, echter is dit 3 maanden later nog niet gebeurd en werden we aan het lijntje gehouden. Het zou aan de post hebben gelegen, echter was het product nooit besteld. Cadeaubonnen zijn maar 1 jaar geldig, terwijl dit wettelijk niet is toegestaan, het blijft namelijk een betaalmiddel.
Leuke winkel, niet het standaard assortiment zoals in andere baby winkels. Niet alles wat ik wilde hebben hadden ze op voorraad. We maakten een bestelling, deze zouden we vooraf nog checken ivm onbekende prijzen. Niets van gehoord, ook niet na herhaaldelijk vragen. De bestelling was niet compleet er zaten ook dingen bij die ik niet had besteld. Daar werd niet moeilijk over gedaan en deze werden eruit gehaald. Al met al een mwah gevoel over after sales en de afhandeling van bestellingen. Wel leuk contact in de winkel. Volgende keer bestel ik liever direct bij het merk zelf.
Altijd leuke babyspullen en fijn advies van de verkoopsters. Ze nemen de tijd voor je wanneer je hulp wil, maar laten je ook lekker rondkijken wanneer je dat wil. Jammer dat mijn kids te groot zijn voor de schattige kleertjes, maar kom graag shoppen voor een kraamcadeautje!
Vertaald door Google Aanbevolen plek, aanwinst voor de stad. Origineel Recommended place, asset for the city.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid