facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Prenatal

"Ons prachtige Megastore in Venlo staat garant voor een geslaagde zoektocht naar de mooiste, veiligste en beste babyspullen voor je kindje. In deze enorme babywinkel vind je een uitgebreid assortiment aan kinderwagens, boxen en zelfs complete babykamers! Maar ook voor de kleinere behoeften ben je hier op het juiste adres. Want ook voor babyflesjes en speentjes zit je hier goed. Of vul hier het kledingkastje van je kindje aan met de nieuwste collecties babykleding en kinderkleding. Toch nog wat vragen over het een of het ander, klop dan even aan bij onze vriendelijke medewerkers! We verwelkomen je graag in onze Megastore in Venlo!"
Adres: Nijmeegseweg 6E, 5916 PT Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: +31773543295
Stad: Venlo
Route: Nijmeegseweg 6E
Postcode: 5916 PT


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 20:00
Dinsdag: 10:00 - 20:00
Woensdag: 10:00 - 20:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Prénatal Utrecht, Prénatal Rotterdam, Prénatal Eindhoven, Prénatal Amsterdam, Prénatal winkels, Prénatal autostoel, Prénatal megastore, Prénatal Arnhem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VB Mode Dames&Kinderkleding VB Mode Dames&Kinderkleding 2 km VB Mode is een dames & kinderkleding winkel in Venlo en een webshop! Met kindermerken...
Name it Venlo Name it Venlo 2 km Via de website wat besteld. Levering en product zijn prima. Alleen jammer dat je nadi...
Fleurig Fleurig 2 km Super aardige eigenaressen! De koffie staat altijd klaar. Je kan er high-end merkkled...
PAND 9 PAND 9 2 km Wat een super winkel met toffe kleren voor mijn kinderen 12 en 10 Goede service
T Zandmenke T Zandmenke 2 km Met een hoop cadeaubonnen in de winkel. De helft was net verlopen na één jaar door co...
Recensies
Onlangs meerdere artikelen gekocht van autobasis, autostoeltjes, aerosleep matras en matras beschermers. Wij zijn geholpen door Bianca en uitermate tevreden met alle informatie maar nog belangrijker de open en eerlijkheid over de producten. Dit wordt enorm gewaardeerd en kijken daarom met een fijn gevoel terug en bevelen de vestiging in Venlo daarom ook van harte aan.
Wij hebben pas geleden een voetenzak en kinderstoel voor in de auto gekocht bij prenatal in venlo. Daar zijn wij super goed geholpen door Bianca!
Al 2 keer heel fijn geholpen door Bianca. Bedankt voor het eerlijke advies en het oplossen van een mankementje aan de wandelwagen!
3 voedings bh's gekocht 2 maanden geleden, 2 stuks al kapot...1tje heb ik zelf kunnen maken en de ander gaat de beugel niet meer van terug dus die kan je weg gooien. prenatal gebeld na 1.5 uur in de wacht te staan nog steeds niemand gesproken.
Onlangs een autostoel besteld bij Prenatal in Venlo. Heel erg fijn en goed geholpen door medewerker Bianca.
Spullen besteld, bestellen zij verkeerde items..3 keer terug kunnen komen voor juiste items! Niet eens een excuus. Wel vragen om op internet goeie review te schrijven. 2 autostoelen gekocht..verschrikkelijk advies. Verkoopsters hebben er totaal geen kennis van! Zo jammer! In Eindhoven weten de verkoopsters je wel goed te adviseren.
Tijdje geleden hier de stokke xplory x gekocht, helemaal verliefd op de kinderwagen maar helaas na de bevalling erachter moeten komen dat de kinderwagen op geen enkele manier in mijn auto paste. We hebben de kinderwagen mogen omruilen! Topservice en zo ontzettend goed geholpen door Jeanine de winkelmedewerker!!
Naast eerlijke info, helpen ze je ook echt mega met alles! Heel behulpzaam, vooral medewerker Karin is erg behulpzaam en vooral heel lief! Ben vaker bij verschillende Prénatals geweest, maar hier krijg je toch wel het gevoel van echte eerlijkheid en behulpzaamheid. Een absolute aanrader om hier te shoppen voor je kindje!
Fijne baby/kids winkel.
Super geholpen in onze zoektocht naar autostoeltje en wandelwagen door Debbie. Ze nam alle tijd en dacht goed mee met veel kennis van het assortiment!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Prenatal met het openbaar vervoer


Venlo, Winkelveldstraat 140 meter
5
Venlo, Winkelveldstraat 170 meter
4
Venlo, Buys Ballotstraat 310 meter
4
Venlo, Buys Ballotstraat 370 meter
5
Venlo, Veldenseweg 480 meter
683
83

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid