facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor T Stief Kwartierke

T Stief Kwartierke
"Het Stiefkwartieke staat voor gastvrijheid, creativiteit én een bijzondere beleving in uw eigen omgeving. Wij verzorgen namelijk al ruim 10 jaar private dining aan huis óf binnen uw bedrijf. Bruiloften en catering kunnen we verzorgen tot 500 personen. Inmiddels gaan we over de landgrenzen en Ibiza staat op de planning voor dining@home. Hope to see you soon! :"
Adres: Halstraat 32 , Breda 4811 HX, NL
Telefoonnummer: 076 522 8493
Stad: Breda
Route: Halstraat 32
Postcode: 4811 HX



op zoek naar gerelateerd: Halstraat 32 Breda, Stief kwartiertje betekenis, High tea kind Breda, De Colonie Breda, High Tea Colonie breda, Restaurant Grote Markt Breda, De Colonie Breda foto's, Breda high Tea roze
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Happy Tosti Breda Happy Tosti Breda 185 meter Super lekker, gezellig & zeer vriendelijke bediening! Was top!Eten: 5/5
The Tosti Club The Tosti Club 373 meter Tosti besteld bij de tosti club, eerste keer. Gelijk een sompige ongegrilde tosti ter...
Emirdag Köftecisi Emirdag Köftecisi 526 meter Heerlijk broodje besteld en de grill smaak met de kruiden is heerlijk en zeker aan te...
Recensies
Leuke sfeer, heerlijk eten en een geweldige service. Wel een iets duurdere brasserie maar dat maakt het zeker wel waar. Ivm gezondheidsredenen eet ik koolhydraatarm en vroeg dan ook mijn omelet zonder brood. Dit was absoluut geen probleem en in plaats daarvan kreeg ik extra eieren. Dat vind ik nu service. Ook toen mijn dochter extra saus vroeg voor bij de tosti was dit geen enkel probleem. Volgende x gaan we zeker weer!
We hadden een giftforyou card voor een mini high tea, maar hadden gevraagd of we met bijbetaling een uitgebreidere high tea konden krijgen, dit kon. Eerlijk gezegd vond ik € 25,- bijbetalen voor een upgrade van een mini naar een gewone high tea, wel een beetje veel. We vroegen aan een meisje van personeel, wat een gewone high tea normaal dan kost, maar daar kon ze vreemd genoeg geen antwoord op geven. De prijzen voor de high tea, stonden ook nergens vermeld. We vonden de prijs/kwaliteit/hoeveelheid, niet echt overeengekomen. Ook moesten we elke keer erg lang wachten. Verder wel vriendelijke bediening en wat we te eten kregen, was wel lekker.
Niets anders dan Lof! Kwaliteit en Smaak is op en top. Je voelt en proeft gewoon de liefde en de passie van de kok in zijn gerechten. Ook de zeer leuke dame die onze tafel serveerde deed dit met groot plezier en een stralende lach. 'T Stief Kwartierke is zeker een aanrader!
Afgelopen dinsdag meldden wij ons bij Brasserie 'T Stief Kwartierke voor onze gereserveerde High Tea. We werden hartelijk ontvangen en konden bij een aangename temperatuur plaats nemen op het terras. We werden hier werkelijk verwend met een soepje, een plateau met hartige hapjes en een plateau met allerlei zoetigheden. Ondertussen werd onze theekan regelmatig bijgevuld. Wij hebben genoten bij 'T Stief Kwartierke; een prettige sfeer en prima bediening. Zeer aan te bevelen.
Kleine brasserie maar met een uitstekende kwaliteit en vriendelijke bediening, hier een heerlijke lunch gegeten met een fantastisch kersenbiertje. Echt een aanrader.
Gezellig knus zaakje, aardige mensen doe je graag helpen en de tijd geven om na te denken. Het eten was zeer lekker maar voor me gevoel aan een dure kant. Stokbroodje gezond €8,95. Om een indicatie te geven qua prijs.
Erg lekkere en orginele high tea, een keer wat anders dan de standaard zoetigheden die je normaal kan verwachten. Hartig en zoet mooi in balans, echt genoten. Ook hele aardige bediening.
Vanavond een personeelsuitje gehad bij 'T Stief Kwartierke in Breda in samenwerking met FEMZ uit Tilburg. Het eten was heerlijk, de bediening erg vriendelijk en er heerst een gezellige sfeer! Kortom een echte aanrader!
Ik heb gisteren 8 sept 2018 een familie feestje. Gehad. Was gewoon TOP! Heerlijk gegeten en later een spelletje gedaan. Iedereen vond het geweldig leuk. TOP Jurgen gr Frans
Passie en Liefde dat proef je!! Een Topper die elke gelegenheid tot een feestje maakt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid