facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Emirdag Köftecisi

Emirdag Köftecisi
Adres: Boschstraat 45 , Breda 4811 GC, NL
Telefoonnummer: 06 14114466
Stad: Breda
Route: Boschstraat 45
Postcode: 4811 GC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lades Lades 417 meter ondanks de carnaval drukte hebben we niet op ons eten moeten wachten. de sfeer was he...
Happy Tosti Breda Happy Tosti Breda 430 meter Super lekker, gezellig & zeer vriendelijke bediening! Was top!Eten: 5/5
T Stief Kwartierke T Stief Kwartierke 526 meter Leuke sfeer, heerlijk eten en een geweldige service. Wel een iets duurdere brasserie ...
Willys Willys 731 meter Buiten gezeten, heerlijke plek aan de haven. Bediening super vriendelijk en snel, ete...
The Tosti Club The Tosti Club 830 meter Tosti besteld bij de tosti club, eerste keer. Gelijk een sompige ongegrilde tosti ter...
Recensies
Heerlijk broodje besteld en de grill smaak met de kruiden is heerlijk en zeker aan te raden, service is ook super. Het is er vaak druk, maar dat neemt niet weg aan het feit dat je altijd een kwaliteit broodje met zeer verse ingrediënten krijgt. p.s. tegenwoordig kun je er ook pinnen!
Ben weer vandaag getrakteerd door broerlief door hier de lekkerste broodje kofte +linzensoep te gaan halen ,eten is super heeeeerlijk eten, vult goed, smaakt naar meeer Ik kom zeker terug.
Beste service en gruwelijke köfte. Een aanrader voor iedereen die iets makkelijks, snel en super lekker wil eten op de Beijerlandselaan !!Eten: 5/5
Concept is simpel, ik hoop dat ze het zo houden. Geweldig eten zeker proberen waard.Eten: 5/5
Heerlijk eten,mijn schoonzoon had gelijk, hier krijg je de beste köfte en vriendelijke bediening
Slechte zaak, duurde voor eeuwig. Je wordt haast vergast in die zaak, afzuigkap staat niet aan. Kofte was ook niks, raad het zeer zeker af. Niet je tijd verspillen hier.
Yes ik vind heel mooi bij in nog hoog respect van het managerin assistente langer is erg lief ik ben fast klant ...nog met hartelijkdankaan jullie Componist yahya soufie wajedi talbi ..
Lekker alleen lange wachtrijEten: 5/5
De lekkerste soep en broodjes in heel Nederland! Iedereen zou hier minimaal één keer moeten eten om het zelf te ervaren.
Ik raad iedereen aan hier de köfte te proberen. Ze hebben hier de beste köfte die ik in Nederland heb gegeten. Ook heel klantvriendelijk. Een dikke aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid