facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Goude Hooft

't Goude Hooft

Info

Den Haag heeft zijn huiskamer terug en is weer dé ontmoetingsplaats voor iedereen!

Geschiedenis

Den Haag heeft zijn huiskamer terug en is weer dé ontmoetingsplaats voor iedereen! ‘t Goude Hooft is de oudste herberg van Den Haag (1423) en heeft, na een volledige renovatie, haar deuren weer geopend. Dit prachtige, historische en karakteristieke pand straalt warmte, comfort, moderne klasse en gezelligheid uit. Zoals in een echte huiskamer toegankelijk voor iedereen.

‘t Goude Hooft staat voor dagverse producten en zeer professioneel gastheerschap, waarbij traditie en vernieuwing perfect in balans zijn. Huwelijksvoltrekkingen, recepties, private dining, vergaderen, seminars, al of niet gecombineerd met verfijnde lunches of stijlvolle diners, feesten en slapen, alles is weer mogelijk op deze unieke plek.

Midden in het zakelijke, culturele en politieke gouden hart van de Den Haag is ‘t Goude Hooft een prachtige locatie voor uw bruiloft, recepties, lunches, diners, vergaderingen, feesten en overnachtingen. Wij nodigen u van harte uit om te komen kennismaken met de ‘Goude’ beleving aan de Dagelijkse Groenmarkt. Ervaar de Haagse Herberg anno nu!



"Hotel-restaurant 't Goude Hooft is een prachtig, historischen karakteristiek pand en straalt warmte, comfort, moderne klasse en gezelligheid uit. Zoals in een echte huiskamer toegankelijk voor iedereen.’t Goude Hooft staat voor dagverse producten en professioneel gastheerschap, waarbij traditie en vernieuwing perfect in balans zijn. Huwelijksvoltrekkingen, recepties, private dining, vergaderen, seminars, al of niet gecombineerd met verfijnde lunches of stijlvolle diners, feesten en slapen, alles is weer mogelijk op deze unieke plek.Midden in het zakelijke, culturele en politieke gouden hart van de Den Haag is ’t Goude Hooft een prachtige locatie voor uw bruiloft, recepties, lunches, diners, vergaderingen, feesten en overnachtingen."
Adres: Dagelijkse Groenmarkt 13, 2513 AL Den Haag
Telefoonnummer: +31707448830
ln.tfooheduogt@ofni
Stad: The Hague
Route: Dagelijkse Groenmarkt 13
Postcode: 2513 AL


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 23:30
Dinsdag: 08:30 - 23:30
Woensdag: 08:30 - 23:30
Donderdag: 08:30 - 23:30
Vrijdag: 08:30 - 23:30
Zaterdag: 08:30 - 23:30
Zondag: 08:30 - 23:30


op zoek naar gerelateerd: t goude hooft menu, t goude hooft high tea, t goude hooft recensies, goude hooft disco train, t goude hooft parkeren, goude hooft ontbijt, t goude hooft eigenaar, hotel restaurant 't goude hooft 2513 al den haag
Recensies
Mijn favoriete plek om te lunchen. Gezellig en hele beleefde en vriendelijke jonge ober. Hij weet wat hospitality is en straalt veel enthousiasme uit. Het eten is goed verzorgt en de sushi ook erg vers, alleen wel prijzig. De rest van de lunchkaart goede kwaliteit prijs verhouding. Ik had voor zondag tafel gereserveerd voor mijn verjaardag maar door omstandigheden hebben we dat nog tegoed. Tot gauw t Gouden Hoodd! Ga zo door!
Op een donderdagavond hier met collega's gegeten. Bediening is heel aardig en zeer vriendelijk, bijna niets op aan te merken. Waar ik wel wat op aan te merken heb is het tempo van serveren. Er zat teveel tijd tussen het serveren van de gerechten. Ook kwamen de hoofdgerechten niet tegelijk op tafel, waardoor mensen al waren begonnen terwijl andere nog niets hadden. Drankjes serveren duurde ook erg lang. De smaak van het eten was redelijk, niets bijzonders. Na een half uur wachten op het nagerecht hebben we dit gecanceld. Geen zin meer om te wachten. Dit restaurant heeft volgens mij echt wel potentie, maar mogelijk last van personeelstekort en dat is jammer.
Hier gegeten met mijn vrouw en broertje. Zowel de soep en de huisgemaakte kroketten waren erg aan de zoute kant. Dit hebben wij door en aangegeven. Er werd in het Engels "oké" gezegd en werd verder niks mee gedaan. Dit was niet de eerste keer. Een paar maanden geleden, was het eten ook zo zout en ook toen werd er wat van gezegd en werd er ook niets meegedaan. Het enige wat toen werd gezegd, ja we zullen het doorgeven. Nou het is dus niet doorgegeven of het eten wordt bewust "te zout" gemaakt, zodat mensen meer gaan drinken en 't Goude Hooft hier dus lekker veel extra aan verdient. Hoe zouter, hoe meer dorst de mensen krijgen! Het feit dat ze niks doen met de rekening of het eten -als je twee keer zegt dat het eten NIET goed is- bewijst dat ze er alleen maar zitten voor het geld. Wij gaan hier niet snel meer naar toe!
Prijs/kwaliteit is niet in verhouding. Bij de vega sushi roll van €16,- zou er Japanse omelet aanwezig zijn maar dit was helaas niet het geval. Dit hebben wij gemeld bij de bediening. Dit klopte en toen is er maar liefst €2,- verrekend niet in verhouding en ook niet gevraagd of wij dat akkoord vonden. De sushi was ook nog eens veel te grof in stukken gesneden en vond ik karig qua vulling. Bij de beef salade van €15,- was het vooral veel saus/dressing en zat geen brood of frietjes bij. Nadat we de friet los bij hebben besteld waren het vooral harde stukken en ook weinig voor €5,50. De edamame boontjes waren vet en smakeloos. Bediening was vriendelijk maar kwam tussentijd niet vragen hoe het was. Ook moeten vragen om stokjes en soja saus. Jammer en een gemiste kans. De porties waren ook niet groot waardoor we ook niet voldaan waren. Na €64,- te hebben afgetikt komen wij hier niet weer.
Afgelopen vrijdag geprobeerd hier te lunchen maar wat een mislukking. Duurde erg lang voor iemand ons groette en onze tafel kwam schoonmaken, op dat moment hadden we inmiddels zelf maar online besteld. Nog voor de tafel goed wel schoon was kwam ons drinken en voor 2 van de 3 personen de tosti kaas tomaat. Echter de tomaat was er denk doorheen gevlogen want daar heb ik geen spoor van kunnen ontdekken. Boterham met kaas dus voor 7.50 euro.... De tostis waren inmiddels op maar persoon 3 zat nog steeds op haar carpaccio te wachten. Deze uiteindelijk maar afgezegd. Kon helaas geen excuus of uitleg vanaf. Snel proberen af te rekenen was ook geen optie. Ik leek onzichtbaar. Uiteindelijk betaald en zonder enige interesse naar of het gesmaakt had of wat dan ook de tent verlaten. Ons zie je hier niet meer terug. Prijs kwaliteit een dikke nul.
Koffie met gebak, dat was onze bedoeling en bestelde dit dan ook vanmorgen 21 december 2022. De koffie werd binnen 5 minuten geserveerd, het gebak niet. Na 2 keer om het gebak te hebben gevraagd zijn we na 20 minuten vertrokken toen we nog geen gebak op tafel hadden en de koffie allang op hadden. Jammer, maar ons niet meer gezien in dit chaotische restaurant waar met tafels werd gesleept en medewerkers maar heen en weer renden terwijl er veel gasten aanwezig waren.
Met een gezelschap was ik onlangs in Restaurant 't Goude Hooft in het Centrum van Den Haag voor een diner. We zaten op de 1e etage en genoten van een 3 gangen menu: bij de borrel wijn kregen we wit breekbrood met aïoli, roomboter en tomatentapenade. Als entree: gebonden tomatensoep, het hoofdgerecht bestond uit de keuze vlees, vis of vegetarisch waarbij ik vis koos, zalm. Daarbij kregen we aardappelpuree en frietjes. De groente: 1 wortel, 2 maiskolfjes uit blik. Dit vond ik echt te weinig daarom 4 sterren en geen 5. Het dessert was subliem: chocolade met witte vulling en koffie na. Het personeel was zeer behulpzaam. Meer dan tevreden dus. Mijn 06 moest net aan de accu, deze keer geen foto's.
Vandaag met 8 personen heerlijk ontbeten. Was een speciale dag voor mijn dochter en schoonzoon. Bij reserveren dit aangegeven. Prachtige plek was er voor ons gereserveerd. Bij binnenkomst een lekkere verse jus en voor iedereen een kop koffie of thee. Daarna de tafel vol met yoghurt, broodjes, croissants, worst, kaas, zoet, gebakken ei met spek en echt de ALLERLEKKERSTE PANCAKES!!Bediening was attent en vriendelijk en kwamen elke keer vragen of wij nog iets erbij wilde hebben. Bedankt voor jullie service!!
Fantastische kerstavond gehad met de hele familie in de ruimte boven! De kaart is eenvoudig en normaal gesproken niet onze eerste keuze. Gerechten mogen iets creatiever, maar wel voor iedereen iets wils. Ook kregen we alle gerechten tegelijk wat voor 17 personen best een uitdaging is. De service was fantastisch. Zelden zo’n attente serveerder meegemaakt die ook constant meedacht. De zangeres maakte de avond en was subliem.
Ziet er prachtig uit, waren met gezelschap van 22 personen. Zaten apart boven, voldoende service wat betreft drinken ect maar het eten liet enorm lang op zich wachten... bediening eten kwam licht knullig over. Terras zag er savonds met vuurkorf/open haard erg gezellig uit.Eten: 3/5
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor 't Goude Hooft.

The hague europees restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Dagelijkse Groenmarkt 13 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. 't Goude Hooft adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met 't Goude Hooft. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over 't Goude Hooft delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rootz Den Haag Café Restaurant Rootz Den Haag Café Restaurant 253 meter Op een zondagmiddag genoten van een kopje koffie in de zin. helaas geen beniening mee...
ZIRVE Restaurant ZIRVE Restaurant 1 km Locatie is super maar dat is enige helaas..eten is ok..service is minder..shisha was ...
Cadir café & restaurant Cadir café & restaurant 2 km Erg leuk en gezellig, grote eetzaal, goed uitgebreid ontbijtbuffet met all-in maar ex...
Saray Restaurant  Hesen Emi'nin Sarayı Saray Restaurant Hesen Emi'nin Sarayı 2 km Heerlijke dolma, meestal snel uit verkocht Raad iedereen aan om hier te bestellen of...
Bosfor Kebab Bosfor Kebab 2 km Heb hier heerlijk mogen genieten van echt lekker eten! Goeie mix tussen Poolse en Tur...
Karczma Polski Stół Den Haag Karczma Polski Stół Den Haag 2 km Heerlijk traditioneel Poolse gerechten gegeten. Super vriendelijk personeel en lief v...
Pizza Pizza Den Haag Pizza Pizza Den Haag 3 km Pizzeria in Den Haag Met Grill&Pasta&Snacks soorten.
't Pannekoekenhuisje Scheveningen 't Pannekoekenhuisje Scheveningen 4 km Zucht, waar zal ik beginnen. Ik ben normaal niet zo van de negativisme maar hier kan ...
Taverne Meer en Bosch Taverne Meer en Bosch 6 km Een hele leuke spot, in een bosrijke omgeving. Veel hondenbezitters maken daar een st...
Strandpaviljoen Flamengo's Strandpaviljoen Flamengo's 7 km Goed eten, had wel iets meer mogen zijn, maar goeie bediening, mooi uitzicht en gezel...
Brasserie H'eerlijk Brasserie H'eerlijk 7 km Ze zijn klantvriendelijk en het eten is goed en niet duur.
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid