facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SweetyCakeShop

SweetyCakeShop

Info

SweetyCakeShop, alles voor in je taart en erop. Winkel, webshop, workshops voor het bakken en decoreren van taart, cupcakes, koekjes en meer!

Geschiedenis

SweetyCakeShop, alles voor in je taart en erop. Winkel, webshop, workshops voor het bakken en decoreren van taart, cupcakes, koekjes en meer!



"SweetyCakeShop, alles voor in je taart en erop. Webshop en online workshops voor het bakken en decoreren van taart, cupcakes, koekjes en meer!"
Adres: Beukweg77, 7556DD Hengelo, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0639109996
ln.ekacyteews@ofni
Stad: Hengelo
Route: Beukweg77
Postcode: 7556DD


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: beukweg 77 hengelo, bakspullen enschede, deleukstetaartenshop, taarten hengelo, sweetycake community, sweetie cake shop, taartdecoratie winkel enschede, sugarsweetshop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Craftbird Craftbird 1 km Craftbird kijkt met een frisse blik naar creativiteit. We streven er naar om jou de b...
Borduurshop Hengelo Borduurshop Hengelo 2 km Eerst apart garen besteld: daarna een patroon. fotoborduren Telefonisch contact geha...
Gek op Taarten Gek op Taarten 2 km Last minute nog een mooie taart kunnen bestellen, met allemaal leuke reacties van ied...
Recensies
Fantastische winkel , super personeel, duidelijk bij het helpen en uitzoeken van producten. Zie onderstaande foto voor een aantal mooie bakproducten en het resultaat is prachtig. Ga zo door top winkel.
Een Geweldige shop met hele leuke meiden, je voelt je hier echt als klant koning! Ze helpen je op alle manieren en rare vragen bestaan niet volgens hun :
Leuke winkel, mooi aanbod! Niet alles wat online staat is ook effectief op voorraad. Werd hiervan netjes op de hoogte gebracht... Moest daarna wel zelf contact opnemen om dan te horen dat het er nog steeds niet was. Jammer! Verder wel alles snel en netjes ontvangen!
Om te beginnen is de winkel echt super mooi. Ze hebben een erg ruim assortiment! Zowel in de winkel als op de webshop. De medewerkers in de winkel helpen totdat jij tevreden bent. Topteam dus! Zeker een aanrader!
Super fijne winkel! Ruim assortiment en als het er niet is, wordt het besteld en krijg je een berichtje. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Kom er al jaren, dus een zeer trouwe klant.
Super leuke winkel met een groot aanbod aan artikelen. Mocht je iets willen wat ze niet hebben willen ze het altijd voor je bestellen. Super klantvriendelijk team met goede adviezen!
super mooie winkel met alles wat je maar nodig kan hebben voor het bakken . het personeel is vriendelijk en vakkundig . absolute aanrader !
Ik woon niet in de buurt, maar als ik in de buurt ben wil ik zeker eens de winkel bezoeken. Mijn online ervaring webshop/Facebook is alleen maar positief! Altijd vriendelijk en zeer behulpzaam personeel!
Super fijne winkel. Groot assortiment en mensen die verstand van zaken hebben. Ze nemen altijd even de tijd voor je als je een vraag hebt of tegen een probleem aanloopt. Ze willen graag met je meedenken over een oplossing.
fijne winkel ,lief personeel ,en de workshops zij n altijd gezellig en goed . prijs /kwaliteit is erg goed .Ze zijn altijd bereid om je te helpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid