facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Borduurshop Hengelo

Borduurshop Hengelo

Info

Ben je op zoek naar een uitdaging of wil je eens wat van jezelf borduren, dan ben je bij Borduurshop Hengelo aan het goede adres. Wij maken van een foto een duidelijk borduurpatroon, eventueel voorzien van de benodigde borduurstof en/of garen.

Geschiedenis

Ben je op zoek naar een uitdaging of wil je eens wat van jezelf borduren, dan ben je bij Borduurshop Hengelo aan het goede adres. Wij maken van een foto een duidelijk borduurpatroon, eventueel voorzien van de benodigde borduurstof en/of garen. Je bent verzekerd van een natuurlijk resultaat bij zowel fotoborduren van je eigen foto('s) of een pakket uit onze eigen collectie.

Kijk ook op onze website voor meer voorbeelden van door ons gerealiseerde patronen en de behaalde resultaten.



"Ben je op zoek naar een uitdaging of wil je eens wat van jezelf borduren, dan ben je bij Borduurshop Hengelo aan het goede adres. Wij maken van een foto een duidelijk borduurpatroon, eventueel voorzien van de benodigde borduurstof en/of garen. Ook voor losse verkoop van stof, DMC garens en andere benodigdheden kun je bij ons terecht."
Adres: Twekkelerplein 40, 7553 LK Hengelo, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: +31 74 349 1241
Stad: Hengelo
Route: Twekkelerplein 40
Postcode: 7553 LK



op zoek naar gerelateerd: Borduurwinkel, Borduurshop Almelo, Twekkelerplein 40 Hengelo, Portretten borduren, Handwerkwinkel Hengelo, Borduurwinkels België, Printen op borduurstof, Borduursites
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Craftbird Craftbird 1 km Craftbird kijkt met een frisse blik naar creativiteit. We streven er naar om jou de b...
SweetyCakeShop SweetyCakeShop 2 km Fantastische winkel , super personeel, duidelijk bij het helpen en uitzoeken van prod...
Recensies
Eerst apart garen besteld: daarna een patroon. fotoborduren Telefonisch contact gehad over bestellingen. Ontzettend vriendelijk en adequaat geholpen. Heel goed advies gekregen. Dit was mijn 1e bestelling, maar ik heb mijn adres gevonden voor alles op borduurgebied! Prijs- kwaliteit verhouding meer dan oké! Aanrader!!
Met veel passie wordt de zaak gerund. Aardige eigenaar. Heb er nu voor de 2e keer foto borduren besteld. Prima verzorgd verstuurd. Toch nog vragen. Binnen een paar uur had ik al antwoord.Ik heb samen met een vriendin een nieuw pakket besteld. Ze heeft er voor gezorgd dat we het tegelijkertijd zouden ontvangen zodat wij tegelijk konden starten. Top!!
Hier een familiewapen laten borduren van ongeveer 30x40cm, kreeg snel antwoord op mijn vragen en een hele redelijke prijs, zeker voor handwerk. Het was prachtig geborduurd door Andrea.
Weer een foto om laten zetten in een borduurpatroon. Kan bijna al niet meer tellen hoeveel ik er bij jullie heb laten omzetten. Super service en altijd tijd. Zelfs nog 's avonds als ik wat heb komt er altijd een antwoord. Moet er toch nog wat worden aan gepast word dit ook gedaan altijd eerst netjes een mail of telefoontje voordat er iets wordt besloten. Ben bij toeval toen bij jullie terecht gekomen en jullie zijn ook mijn vertrouwde adres geworden. Ook al een keer een DIamond Painting besteld bij jullie ook van een eigen foto en wat ik top vond is dat er voldoende steentjes bij zaten. Wat ik elders nog wel eens heb gemerkt is dat je wat tekort komt maar bij jullie hield ik heel veel over. Oké t kost wat maar dan krijg je ook wat. Maar mijn voorkeur gaat toch uit naar t borduurwerk dus jullie gaan nog vaak van mij horen. Kan jullie ook overal aan raden, super service en vriendelijke mensen. Een hele dikke pluim voor Borduurshop Hengelo!!!!!!!
Erna van Borduurshop Hengelo staat altijd voor je klaar, denkt mee en levert een uitstekende service!
Één jaar geleden heb ik bij borduurshop Hengelo een foto van mijn 3 keeshonden om laten zetten in een patroon. Dit ging erg prettig. De service was goed en snel. Na een jaar had ik het schilderij bijna af, maar kwam een paar draadjes door mezelf te kort. Na overleg had ik die draadjes de volgende dag gratis in huis. Ik heb het afgemaakt en het is erg mooi geworden. Ik ben er super blij mee en krijg veel complimenten. Ook voor mijn volgend project heb ik alles besteld bij borduurshop Hengelo en dat ging weer naar volle tevredenheid. Ik kan alleen maar positieve dingen over hun vermelden.
Na deze mensen op de handwerkbeurs in Zwolle te hebben gezien, was ik al onder de indruk van hun werk. Nu zelf ervaren. Wat een professionaliteit. Zij zijn zelf niet gauw tevreden en willen alleen perfecte kwaliteit leveren. En dat hebben ze gedaan. Hulde. Prettige bijkomstigheid voor mij is dat de patronen in Pattern keeper in te lezen zijn.
Altijd weer een feestje om hier iets te bestellen. Het resultaat is telkens prachtig. En het lijkt erop dat ze mijn wensen beter om kunnen zetten naar een patroon, dan dat ik ze onder woorden kan brengen. Maakt niet uit of ik nu een borduurpakket bestel of een diamond painting. En altijd is het contact even vriendelijk, zelfs als ik het gevoel heb dat ik aan het zeuren ben als een echte muts. Ik kan het iedereen aanraden hier iets te bestellen.
Ik beveel Borduurshop Hengelo van harte aan. Jullie hebben mij al twee keer super goed geholpen. Eerst door een heel mooi borduurpatroon te maken van mijn jeugdmaatje: mijn hond Bonjo en ik van vijf verschillende foto's. En recent hebben jullie wederom een stukje vakwerk afgeleverd: een foto omgezet in een diamondpainting. De communicatie verliep voorspoedig en vlot en de service was bij beide projecten uitstekend. Voor een volgende project kom ik zeer zeker weer bij jullie aankloppen.
Mijn vierde borduurportret is klaar. Drie mannen hangen al aan de muur. Het leukste compliment dat ik elke keer weer krijg is als iemand denkt dat het foto's zijn. Als ze dichterbij komen zien ze dat de portretten geborduurd zijn. Elke keer krijg ik van Erna een goed duidelijk patroon, staat me iets niet aan, geen probleem het wordt veranderd. Anna-Marie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid